- 9 Mayıs 2021
- 118
- 157
- Konu Sahibi Asosyalkiz
eşim de anneme karşı çok soğuk bize yaşattıklarından dolayı eşimi de ailesine karşı çok mahcup etti ama o benim için katlandı herşeye. Annem ne dediysem yaptı bütün masrafları nişanı kınayı ailesinin haberi olmadan cebinden verdi ailesine eşimin ailesi karşıladı dedi. Tabi bi yere kadar onun da sabrı. O bana sormadan ailesine para yollamaz aynı şeyi de benden bekliyor istemiyor açıkçası yaşadığı şeylerden sonra yollamamı. Anneme eşim çok sıcak bakmıyor yollamama zaten borcumuz var gücümüz de yetmiyor diyince o erkek o sana bakmak zorunda senin parandan bir kuruş istememeli evi de arabayı herşeyi erkek karşılar diyor. Senin paran ister bana verirsin ister başka bişey. Bende öyle bir kaide yok erkek diye ben kazandığım parayı niye ondan esirgiyim benim ailem oldu o artık birbirimize destek olmak birbirimize karşı vazifemiz onun hiç bir mecburiyeti yok çalışmıyor olsaydım zaten elimden bişey gelmezdi ama çalışıyorum sonuç olarak onunla parası benim de param evin ortak geliri sonuçta öyle değil mi ?bazen keşke çalışmasaydım da kafam rahat olsaydı diyorum