- 19 Ağustos 2014
- 1.770
- 5.229
-
- Konu Sahibi VuslataDair
siz hangi bölgeden aldınız arsanızı?
tam yer verseydiniz çok memnun olucaktım; ya da öneride bulunsaydınız, yine de cevabınız için çok teşekkür ediyorum.Daha evvel burada uyeligim oldugunu bilen bir arkadas izimi surup bulmus beni.
Bu kez dikkatli olacagim ketum davranacagim.
Ama Marmara disinda arsa aliyorum.
Son aldigim da iki yilda ancak ikiye katladi mesela.
Cok iyi arastirmak ve nerelerin iyi prim yaptigini bilmek gerekiyor.
Zaten birkac taneden sonra ettiginiz kar kendinize daha da guvenmenizi sagliyor.
Ve maddi manevi daha kazancli oluyorsunuz.
tam yer verseydiniz çok memnun olucaktım; ya da öneride bulunsaydınız, yine de cevabınız için çok teşekkür ediyorum.
birşey daha sorsam bu konularla ilgileniyorsanız; silivri tarafı hakkında bilgi sahibi misiniz acaba, ya da önerir misiniz?
Hiç bu açıdan düşünmemiştim. Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim..- bankalar sizden topladıkları paralar ile yurtdışı döviz borsalarında her gece oynarlar
- bankalar sizden topladıkları paralar ile yurtdışına 1 saatlik girdi çıktı ile repo kazanırlar
- bankalar sizden topladıkları paralar ile yurtdışında repo kazanma yöntemleri olan döviz borsasına girerken garantili kar pozisyonu ile kabul edilirler. bu sayede döviz borsasına para yatıtıp oynayan sizin gibi milyonlarca küçük yatırımcının parasını tokyo londra newyork ta ki simsarlarla anlaşarak ve bilerek manipüle ve spekülasyon desteği ile İÇ EDERLER, ÇALARLAR GARİBANIN PARASINI.
- bankaların nerdeyse tümü siyonizme destek olmaktadırlar, keza dünya yı da amerikayıda hala 1920 den beri 3 tane banker ailesi yönetmekte.
- bankalar sigorta fonlarına ortak olurlar, amaç sizden alamadıkları birkaç lirayı da sigorta kasko yöntemleri ie başka el adı altında hizmet adı altında sizden ÇALARLAR.
- Bu sigorta fonlarının oluşturduğu havuzdaki paralar ile masum kanlarının dökülmesi için oluşturulmuş bazı derin oluşumlara kaynak sağlanır.
- dünyada bazı hastalıkların laboratuar ortamında bilinçli üretilip belli ülkelerde yayılmasında uzun dönem bu bankerler de işbirliği yaptılar. (şimdi tehlikenin farkına varıp eskisi gibi bu yöntemlere gidilmiyor fazla)
Daha sayım mi
İsterseniz ben size bir kaç küçük öneride bulunabilirim.. Sanırım 0-50 bin civarı yatırım yapmayı düşünüyorsanız, İstanbul dışı da düşünebilirsiniz.. Ege Akdeniz bölgesin de sahil bölgelerin de arsa bakabilirsiniz.. Batı her zaman prim yapar.. Tekirdağ, Kırklar eli bölgesin de ya da herhangi bir Anadolu şehrin de şehir merkezine yakın yerlerden bakabilirsiniz.. Mahalleler den alabilirsin..tam yer verseydiniz çok memnun olucaktım; ya da öneride bulunsaydınız, yine de cevabınız için çok teşekkür ediyorum.
birşey daha sorsam bu konularla ilgileniyorsanız; silivri tarafı hakkında bilgi sahibi misiniz acaba, ya da önerir misiniz?
Yaw kardeş ben ve esime de öğretin su isleri. Yemin ederim kenarda bir liramiz bile yok :)O taraflar konusunda bilgim yok.
Ama arsa alirken alacaginiz yerin hisseli olup olmamasi, imar durumu, kac kata kadar bina insa edilebilecegi vs konularini cok iyi arastirmanizi oneririm.
Ornegin hisse sahibi devletse ihale usulu ilgili kismi almaniz gerekiyor...
Ki sonradan bina insa edilmesi durumunda puruz cikmasin.
İyice sorup sorusturduktan ve kar ettikten sonra 'iyi ki almisiz' diyeceksiniz.
Simdiden hayirli olsun...
Hepsini harcamamak lazım:)Yaw kardeş ben ve esime de öğretin su isleri. Yemin ederim kenarda bir liramiz bile yok :)
Yaw kardeş ben ve esime de öğretin su isleri. Yemin ederim kenarda bir liramiz bile yok :)
aynen trakya tafında bende arsa almak istiyorum marmara ereglisi cok uygn 30 40 bindne baslıyo ne kadarlık bi bütceniz var bide ona göre mesela 30 bine yazlık willa imarlı arsalar var kı 300 mekre kara yani cok iyi mesela yan yana 2 tane alsam 60 bin 10 sene sonra orası bayan degerlenir cünkü istanbule cok yakınKızlar bende bu konu üzerinden devam edip bir şey sormak istiyorum. Bizim bir evimiz var çok şükür, kira ödemiyoruz. Eşim arsa almak çok istiyor, Arnavutköyden istiyorduk, orada fiyatlar uçtu. Silivri tarafını düşünüyoruz. Çok fazla fiyatlı olmayan, sizin düşünceleriniz nelerdir? Böyle arsa alıpta ileriki yıllarda çok kar eden tanıdığınız, duyduğunuz var mı? ya da hangi bölgeleri önerirsiniz?
yer olarak neresiydiBence en mantıklısı arsa.. Bende arsa almak istiyordum, eşimi ikna edememiştim. Malum ev alamıyoruz, bari arsa alalım diye.. Bundan 8-10 ay önce almayı istedim arsa 30-45 bin civarı değişiyordu. Şimdi ise o arsalar 80 bini bulmuş.. Eşimi ikna edip alsaydık arsayı şimdi kardaydık..
aynen canmAraştırmalarım sonucu altın bozmamaya karar verdim Türk parası olan birikimimle Euro aldım inşallah Rabbim bereketini verir
ben de böyle düşünüyorumO kadar yüklü miktar ise yükselmişken boz ve arsa al, ev değil ama değerlenebilecek bir arsa, her zaman en iyi yatırımdır