Ben zaten ufaktan ufaktan belirtmeye calisiyorum da direk diyemiyo insan isteİşte bunu alttan alta belirt ailen de belirtsin ki beklentiye girmesin. amacı da zengin aileye kapağı atmaksa zaten tepki verir arıza çıkartır.
senin bilge fikirlerine ihtiyaç var konudaHe geldimnoldu
Ben zaten ufaktan ufaktan belirtmeye calisiyorum da direk diyemiyo insan iste
Valla şu anda uykuyla cebelleşiyom bi bakiyim yarida uyabilirimsenin bilge fikirlerine ihtiyaç var konudabi el atıver
Ben de bunu istiyorum cunku aile ne kadar katkida bulunursa ozellikle kizin ailesi evlendikten sonra cok da mudahele etme hakki hisseder kendindeSamimiyse gururlu olur ve yardım kabul etmez. Böyle emlak zengini bir ailenin kızıyle evli bir arkadaş var, kızın ailesi ev verdiği halde adam kabul etmiyor ilerde bir şey olur ağırlığım kalmaz diye...
Sizce direk mi demeliyim ailem evlendikten sonra katkida bulunmaz diyeSamimiyse gururlu olur ve yardım kabul etmez. Böyle emlak zengini bir ailenin kızıyle evli bir arkadaş var, kızın ailesi ev verdiği halde adam kabul etmiyor ilerde bir şey olur ağırlığım kalmaz diye...
Sizce direk mi demeliyim ailem evlendikten sonra katkida bulunmaz diye
Ailem ceyizimi yapiyo bunu biliyo araba alcam biraz biriktirdigim parayla dedim ben o arabayi sadece seni goturup getirirken kullanirim nisanliyken tek basima kullanmam ailemi de bindirmem dedi iyi bi tavir mi buDurup dururken değilde, konu ev eşya düğün vs. de açılınca dolaylı olarak söyleyebilirsin mesela kaygını dile getirir gibi " ailemden hiçbir şey almayacağım çünkü alırsam müdahele hakları olur bunu da istemiyorum, zaten onlar da yapmazlar" şeklinde. gidişat da o yönde olsun yani ailen de beklenti oluşturmasın sürekli masrafları karşılamasın herkes üstüne düşen neyse yapsın normal şekilde.
Ben kimseye muhtac olmak istemem dedim ailem vermez de araba verse dahi ben kabul etmem dedim o da onayladiDurup dururken değilde, konu ev eşya düğün vs. de açılınca dolaylı olarak söyleyebilirsin mesela kaygını dile getirir gibi " ailemden hiçbir şey almayacağım çünkü alırsam müdahele hakları olur bunu da istemiyorum, zaten onlar da yapmazlar" şeklinde. gidişat da o yönde olsun yani ailen de beklenti oluşturmasın sürekli masrafları karşılamasın herkes üstüne düşen neyse yapsın normal şekilde.
Ailem ceyizimi yapiyo bunu biliyo araba alcam biraz biriktirdigim parayla dedim ben o arabayi sadece seni goturup getirirken kullanirim nisanliyken tek basima kullanmam ailemi de bindirmem dedi iyi bi tavir mi bu
Bi de sey dedim
Ben kimseye muhtac olmak istemem dedim ailem vermez de araba verse dahi ben kabul etmem dedim o da onayladi
Arabayi benim almam cok mantiksiz mi cunku araba bi ihtiyac onun birikimiyle dugun masrafini az da olsa karsilamasi gerekiyo ben arabasiz da bi hayat istemiyorum o borcumuz biraz hafifleyince ilk isim araba almak olcak dedi ama ben istiyorumBence iyi en azından ilk etapta bunu düşünüyor olması.
Kendi üzerine düşeni kendi yapsın mesela siz ya da aileniz müdahele etmeyin.
Ortada bi sey yokken sirf maddiyat farki huzursuzluk yaratir belki diyerek ayrilmak da istemiyorum sevgi ve yasanmislik da var ortadaBu gibi şeyleri yeri geldikçe belirtip ailen de ona göre davranırsa az çok anlaşılır diye düşünüyorum
Ortada bir şey yokken aklınıza kötü şeyler gelmesi normal tabii o şekilde kötü örnekler çok.
Oy bence sen kendi kendine zenginim ben kaprisi yapıyorsun. Madem böyle kuşkuların var ailem zengin diye söyleme, 9 ayda senin evinin içini bilemez ya. Standart bir insan gibi davran, hoş zengin ya da fakir her insan standarttır o ayrı dava.Simdi soyle ailem zengin sanki bu ona benle evlenmekten daha cazip geliyor 9 ay oldu taniyali boyle bi tavrini gormedim ama evlendikten sonra degisirse
Sizce direk mi demeliyim ailem evlendikten sonra katkida bulunmaz diye
Peki nişanlınızın böyle bir talebi oldu mu? Ailen yardım eder mi dedi?Sizce direk mi demeliyim ailem evlendikten sonra katkida bulunmaz diye