para ve evlilik

Ben zaten ufaktan ufaktan belirtmeye calisiyorum da direk diyemiyo insan iste

Samimiyse gururlu olur ve yardım kabul etmez. Böyle emlak zengini bir ailenin kızıyle evli bir arkadaş var, kızın ailesi ev verdiği halde adam kabul etmiyor ilerde bir şey olur ağırlığım kalmaz diye...

Samimiyse gururlu olur ve yardım kabul etmez. Böyle emlak zengini bir ailenin kızıyle evli bir arkadaş var, kızın ailesi ev verdiği halde adam kabul etmiyor ilerde bir şey olur ağırlığım kalmaz diye...
Ben de bunu istiyorum cunku aile ne kadar katkida bulunursa ozellikle kizin ailesi evlendikten sonra cok da mudahele etme hakki hisseder kendinde

Sizce direk mi demeliyim ailem evlendikten sonra katkida bulunmaz diye

Durup dururken değilde, konu ev eşya düğün vs. de açılınca dolaylı olarak söyleyebilirsin mesela kaygını dile getirir gibi " ailemden hiçbir şey almayacağım çünkü alırsam müdahele hakları olur bunu da istemiyorum, zaten onlar da yapmazlar" şeklinde. gidişat da o yönde olsun yani ailen de beklenti oluşturmasın sürekli masrafları karşılamasın herkes üstüne düşen neyse yapsın normal şekilde.

Ailem ceyizimi yapiyo bunu biliyo araba alcam biraz biriktirdigim parayla dedim ben o arabayi sadece seni goturup getirirken kullanirim nisanliyken tek basima kullanmam ailemi de bindirmem dedi iyi bi tavir mi bu

Bi de sey dedim
Ben kimseye muhtac olmak istemem dedim ailem vermez de araba verse dahi ben kabul etmem dedim o da onayladi

Ailem ceyizimi yapiyo bunu biliyo araba alcam biraz biriktirdigim parayla dedim ben o arabayi sadece seni goturup getirirken kullanirim nisanliyken tek basima kullanmam ailemi de bindirmem dedi iyi bi tavir mi bu

Bence iyi en azından ilk etapta bunu düşünüyor olması.
Kendi üzerine düşeni kendi yapsın mesela siz ya da aileniz müdahele etmeyin.

Bi de sey dedim

Ben kimseye muhtac olmak istemem dedim ailem vermez de araba verse dahi ben kabul etmem dedim o da onayladi

Bu gibi şeyleri yeri geldikçe belirtip ailen de ona göre davranırsa az çok anlaşılır diye düşünüyorum
Ortada bir şey yokken aklınıza kötü şeyler gelmesi normal tabii o şekilde kötü örnekler çok.

Bence iyi en azından ilk etapta bunu düşünüyor olması.
Kendi üzerine düşeni kendi yapsın mesela siz ya da aileniz müdahele etmeyin.
Arabayi benim almam cok mantiksiz mi cunku araba bi ihtiyac onun birikimiyle dugun masrafini az da olsa karsilamasi gerekiyo ben arabasiz da bi hayat istemiyorum o borcumuz biraz hafifleyince ilk isim araba almak olcak dedi ama ben istiyorum

Ortada bi sey yokken sirf maddiyat farki huzursuzluk yaratir belki diyerek ayrilmak da istemiyorum sevgi ve yasanmislik da var ortada

Herkesi zengin avcısı eş olarak görürseniz işin zor. Sevginden ilişkiden emin değilsen karşı tarafı da kuruntularınla yıpratma.benim ailemin durumu da eşimin ailesine göre iyi ama annemlerde huzur yok eşimin ailesinde problem yok. İşte bazen herşeyde tam olmuyor. Hakkında hayırlısı olsun.

Simdi soyle ailem zengin sanki bu ona benle evlenmekten daha cazip geliyor 9 ay oldu taniyali boyle bi tavrini gormedim ama evlendikten sonra degisirse
Oy bence sen kendi kendine zenginim ben kaprisi yapıyorsun. Madem böyle kuşkuların var ailem zengin diye söyleme, 9 ayda senin evinin içini bilemez ya. Standart bir insan gibi davran, hoş zengin ya da fakir her insan standarttır o ayrı dava.
Adam sana evlenme teklif etti mi ki?

Bana biri evlenmeden önce böyle bişey dese bir daha yüzüne bakmazdım.
Ailenizin zenginliği onun değil sizin derdiniz olmuş..
Benim ailem her konuda bana katkıda bulunuyorlar sağolsunlar.
Bunun zenginlikle fakirlikle alakası yok.

Peki nişanlınızın böyle bir talebi oldu mu? Ailen yardım eder mi dedi?
Şüphenizi çekecek ne yaptı?
Kafamda deli sorular.
Ben sizin bu adamı sevmediğinizi düşünüyorum sevseniz bunlar gelmezdi aklınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…