Bana normal gelmedi bu tavır.Ailem ceyizimi yapiyo bunu biliyo araba alcam biraz biriktirdigim parayla dedim ben o arabayi sadece seni goturup getirirken kullanirim nisanliyken tek basima kullanmam ailemi de bindirmem dedi iyi bi tavir mi bu
Bana normal gelmedi bu tavır.
Henüz evli değilsiniz,araba size ait,neden nişanlıyken kullanacağının hesabını yapıyor ki?
İllaki yeri gelir kullanır,siz teklif edersiniz falan ama çok gereksiz laflar etmiş,anormal geldi bana.
benım esımle benım aılem arasında da fark var, soylekı esımın anne babası yaslı bır emeklı maasıyla gecınen bıze ne dugun esnasında ne sonrasında maddı yardımı olmayan ınsanlar.Meslegimiz ayni sadece benim ailemle onun ailesi arasinda fark var
Aynen katiliyorum ama ben boyle imalar hissetsem birakir giderdim, cunku cirkin geliyor bana.Bence adam fazlasıyla usanmış imalardan..
Benim paranızda eşyanızda gözüm yok demek için çabalıyor.
ayni okulda ogretmeniz gidip gelirken ben pek bilmiyom araba kullanmayiBana normal gelmedi bu tavır.
Henüz evli değilsiniz,araba size ait,neden nişanlıyken kullanacağının hesabını yapıyor ki?
İllaki yeri gelir kullanır,siz teklif edersiniz falan ama çok gereksiz laflar etmiş,anormal geldi bana.
Peki bu durum evlilikte cok buyuk huzursuzluga yol aciyo mubenım esımle benım aılem arasında da fark var, soylekı esımın anne babası yaslı bır emeklı maasıyla gecınen bıze ne dugun esnasında ne sonrasında maddı yardımı olmayan ınsanlar.
aılemın evı, devremulku,yazlıgı, arabası herseyı var. dugunumuzu onlar yaptı, ılerde cocugumuz olursa her anlamda maddı destegı sunarlar.
allah her ıkı tarafa daha fazlasını versın arttırsın eksıltmesın.. ama bu bır gercek , benım aılem daha varlıklı..
mesela ev alma nıyetımız var, aılemın bu sebeple ayırdıgı bır meblag var ama ben ev alma ısını hem suankı borclarımızdan oturu hem de esım o nakte guvenmesın dıye ertelıyorum.
arada soruyor annenler yardım etcek mı dıye? ben ıstemıyorum borc harc var, ev alsan esya da lazım (evımız kcu ev ve esyalarımız yenılenmedı evlenırken kendı esyalarımızı kullanmaya devam edıyoruz), hem orda gelcek ne kı brı ton da kredı cekmek lazım deyıp kapatıyorum mevzuyu...
kı ıstesem bugun o ev alınır ama kendısıde caba sarfetsın ıstıyorum.. cunku benıme esım savruk bır adam, ama bu demek degılkı benımle bunun ıcın evlendı , evlenme sebebımız bırbırımıze karsı duydugumuz sevgı..
Bu tarz imaları varsa konu sahibinin ,doğru olan o araba yokmuş gibi davranmak değil midir?Bence adam fazlasıyla usanmış imalardan..
Benim paranızda eşyanızda gözüm yok demek için çabalıyor.
Konuyu siz arabaya getirip,''ben bilmiyorum,sen kullanırsın''tarzı birşey mi söylediniz?ayni okulda ogretmeniz gidip gelirken ben pek bilmiyom araba kullanmayi
Ben zaten ne farkeder zaten biz biriz dedim o ailemin laf etmesini dusjnuyo benceBu tarz imaları varsa konu sahibinin ,doğru olan o araba yokmuş gibi davranmak değil midir?
Yani ben olsam o arabaya binmem bile,ne gerek varki açıklama yapmaya.
Tabi konuyu ben getirmistim orayaKonuyu siz arabaya getirip,''ben bilmiyorum,sen kullanırsın''tarzı birşey mi söylediniz?
Eğer öyle ise yaptığı açıklamada garipsenecek hiçbirşey yok tabii.
Siz teklif etmeden yapıldıysa o açıklama garip bana göre.
Tabi konuyu ben getirmistim oraya
Yani niye ailenin sana para vereceğini düşünsün ki? Çok saçma, kaç kızın ailesi evlendikten sonra kızına maaş bağlıyor?Ailemin evlendikten sonra katkisi olmaz herkes bu zamnda kendi cikarini dusunur onun da bunun farkinda olmasini istiyorum hic bi katkisi olmayinca huzursuzluk olmasini istemiyorum
Kizin ailesinden kalinca farkli oluyo sanki ama :)Yani niye ailenin sana para vereceğini düşünsün ki? Çok saçma, kaç kızın ailesi evlendikten sonra kızına maaş bağlıyor?
He Donald Trump gibi emlak zenginiyseniz o başka. Tabii ki ailenden sana mal mülk kalırsa eşin de bu durumdan faydalanacak. Onun ailesinden yat, kat, evler kalsa, amaaan bunu ben yemeyeyim, sefasını sürmeye hakkım yok mu diyecektiniz?
Cok haklisinizHey allahım ya. Ne tuhaf insanlarsınız? Nişanlanana kadar aklınız neredeydi? Aileniz ne kadar zengin ki sizinle evlenip ailenizi sömürmeyi göze alsın?
Eşimin annesi babası yok, külüstür bir arabasından başka mal varlığı da yoktu Sevgiliyken.. Benim arabam onunkinden halliceydi o zamanlar. Defalarca ona vermişimdir kullansın diye. Tatile gittiğimde ona bırakırdım. Ben olmadığım zaman bile evden alırdı ihtiyacı olduğunda. Onlarca kez işten almışımdır evine bırakmışımdır. Hiç beni kullanıyor olduğu aklıma gelmedi. Sonra evlendik ailemin evinde oturuyoruz 3 senedir. Kira vermiyoruz, hala kullanıldığımı düşünmüyorum. İnsan sevdiği, evlendiği, aynı yastığa baş koyduğu insan için bunları düşünmez. Ayıptır yahu.
Kazandığımızı birlikte harcıyoruz, yatırımımızı birlikte yapıyoruz, parasız kalırsak birlikte katlanıyoruz, borcumuzu birlikte ödüyoruz. Evlilik böyle bişey değil midir zaten, senin benim olur mu? Ha yarın öbür gün başımız sıkıştığında yine benim ailem girer devreye. Neye ihtiyacımız olursa karşılabır muhtemelen. Onlarında damada para yedirmeyiz diye düşüneceğini sanmıyorum. Çünkü damat değil onların gözünde yeni oğulları. Aileyiz biz, ailenin içinde senin paran benim malım olur mu?
Bu tarz imaları varsa konu sahibinin ,doğru olan o araba yokmuş gibi davranmak değil midir?
Yani ben olsam o arabaya binmem bile,ne gerek varki açıklama yapmaya.
ben para konusunu sadece esım gereksız harcama yaparsa acıyorum. o da senin aılen benım aılem olarak degıl , evın butcesı gelenı gıdenı bu, ayagını denk al seklındePeki bu durum evlilikte cok buyuk huzursuzluga yol aciyo mu