benım esımle benım aılem arasında da fark var, soylekı esımın anne babası yaslı bır emeklı maasıyla gecınen bıze ne dugun esnasında ne sonrasında maddı yardımı olmayan ınsanlar.
aılemın evı, devremulku,yazlıgı, arabası herseyı var. dugunumuzu onlar yaptı, ılerde cocugumuz olursa her anlamda maddı destegı sunarlar.
allah her ıkı tarafa daha fazlasını versın arttırsın eksıltmesın.. ama bu bır gercek , benım aılem daha varlıklı..
mesela ev alma nıyetımız var, aılemın bu sebeple ayırdıgı bır meblag var ama ben ev alma ısını hem suankı borclarımızdan oturu hem de esım o nakte guvenmesın dıye ertelıyorum.
arada soruyor annenler yardım etcek mı dıye? ben ıstemıyorum borc harc var, ev alsan esya da lazım (evımız kcu ev ve esyalarımız yenılenmedı evlenırken kendı esyalarımızı kullanmaya devam edıyoruz), hem orda gelcek ne kı brı ton da kredı cekmek lazım deyıp kapatıyorum mevzuyu...
kı ıstesem bugun o ev alınır ama kendısıde caba sarfetsın ıstıyorum.. cunku benıme esım savruk bır adam, ama bu demek degılkı benımle bunun ıcın evlendı , evlenme sebebımız bırbırımıze karsı duydugumuz sevgı..