- 6 Mayıs 2020
- 126
- 109
- 53
- 42
- Konu Sahibi agresifkiz
sıkıntı yok gecikir bazen. onayda takılmıştır. bende yolladım. bekliyom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İban’ı yanlış yazmışım allah mahvoldum ne yapacağımsıkıntı yok gecikir bazen. onayda takılmıştır. bende yolladım. bekliyom
Şubeye gidiyorum yine de öyle kötü oldum ki elim ayağım titriyor şu an 8 bin lirageri iadeye düşer. iban isim yanlış yazılınca karşıya gitmiyor onaydan geçmiyor geri iade ediliyor para. 1 gün sürer
İnşallah dediğinizin gibi olur şubeye gidiyorum şimdikorkma cancağızım. bu işle baya tecrübeliyim. korkacak bir durum yok. para geri iade olcak.
Alıcı benim tam adımı yazdım ama İban başkaalıcı kişinin ismini tam yazdınız mı ?
iki ismi varsa ve siz tek ismini yazdıysanız gitmez
ingilizce klavye ile yazdıysanız gitmez
bu bilgileri kontrol ettirin
beklemenize gerek yok, müşteri hizmetlerini hemen arayıp sorun
Alıcı benim tam adımı yazdım ama İnan başka
Aradım EFT iptal sadece şubeden oluyor dendişubeye gitmenize gerek yok ki. müşteri hizmetleri gayet net yardımcı oluyor böyle konularda.
demiştimİban’ı yanlış yazmışım allah mahvoldum ne yapacağım
durumu tam izah etmemişsiniz. alıcı siz yollayan siz hatalı gitmiş. zaten iade olcak. gitmenizede gerek yok. ama gidin geri yollucaklar sizi.
Gİttim şubede biz bir şey yapamayız dedi isim iban uyuşmuyorsa iade olur dedi ne yapacağım benİsim ve iban uyuşmazsa para gitmiyor sonra iade oluyor ama sen git durumu anlat..
Ben bu sebepten hep ibanı kopyala yapıştır yaparım tek tek yazmam