Para mevzuları...

Az para da değil ki 15-15 30 bin vermişsiniz en az. Bana çok garip geliyor anne babaların çocuklarından bu kadar para almaları.

Biran once kredi cekip kendinize araba alin, birsey derse de kardesinz biriktrsin parasini evlensin dersinz ya da evlenmeyi biliyorsa parasini da karsilasin dalan deyin siz nasil olsa kotu evlat durumundasinz anlatiginiza bakilirsa

Ben de ayrı şehirdeyim zaten. Aynı evde olsam her ay düzenli para vermek zorunda kalırdım. Hoş ayrı şehirde de olsam 4 yılda faiziyle 40 bine yakın para vermiş oldum da.
Ayrı sehirdeyseniz vermemeniz gerekiyor. Aynı ev olsa 400 500 600 her neyse destek olurdunuz. Kiram arttı , ek dersim yok şu yok bu yok diyip siz para isteyin açık açık kötü olmak istemiyorsanız

Az para da değil ki 15-15 30 bin vermişsiniz en az. Bana çok garip geliyor anne babaların çocuklarından bu kadar para almaları.

kesinlikle bende böyle düşünüyorum

kardeşim bana yemek ısmarlasa vicdanen rahatsız oluyorum

insanlar nasıl utanmadan sıkılmadan evladının parasını çatır çutur yiyor hayret ediyorum

öyle babalıkta ne var herkes yapar

eminim iki oğlumu evlendirdim diye kasıla kasıla geziyodur

Bu kadar yardım edip sonunda hayırsız evlat olmak stemiyorum.

arkadaşım kesinlike öyle düşünme

seni dünyaya getirdiler diye ömrün boyunca onlara çalışmak zorunda değilsin

hiç bir zorunluluğun yok hem de bir şekilde kendi yoluna bak

gram vicdan da yapma

ne aileler var okutuyo evlendiriyo evini diziyor çocugum sıkıntıya düşmesin diye ve karşılığında hiçbir şey beklemiyo ebeyvn dediğin böyle olur

evlattan ne koparsam kar mantığıyla bakmak ebeveynlik değil!!

Birisi bana anlatsa bana da öyle gelirdi. Hatta seni sömürmelerine izin verme derdim. Ama işin içinde olunca farklı oluyor. Akrabalar da mesela bunu görevimiz gibi görüyor. Algı böyle.

Biran once kredi cekip kendinize araba alin, birsey derse de kardesinz biriktrsin parasini evlensin dersinz ya da evlenmeyi biliyorsa parasini da karsilasin dalan deyin siz nasil olsa kotu evlat durumundasinz anlatiginiza bakilirsa
Onlarlık da bir şey yok ki ilk evlenen abim zaten evlenmeden hep çalıştı babama verdi. Babam bıraksa o düğününü kendi yapacak kadar para biriktirirdi. Sorumlu sadece babam sanırım.

Ayrı sehirdeyseniz vermemeniz gerekiyor. Aynı ev olsa 400 500 600 her neyse destek olurdunuz. Kiram arttı , ek dersim yok şu yok bu yok diyip siz para isteyin açık açık kötü olmak istemiyorsanız
Yok asla istemem Allah korusun. Çocukluğumda bile babamdan para isteyeceğim diye korkardım.

Küçük kardeşim daha evlenmedi. Diğer abimin düğünü sırasında 60 bine araba aldı. Sırf millet hem düğün yaptı hem araba aldı desin diye. O havasını attı ceremesini biz çektik.

Ev alın, en azından onu sat diyemezler de bir eviniz olur sonunda da. Yazık günah yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…