Para delisi miyim?

Bu mesajı favorilerime ekledim
Bir kaç seçenek daha sunarsan sevinirim

Birde meşhur bir botanik orman park var Gürcistan'da tavsiye ederim biz çok beğenmiştik :)
Eklemek istedim.

Tutumlu olmanız beyzadenin hoşuna gitmemiş belliki. Çocuklarınızın geleceğini düşünmek yerine, parayı eline saysaydınız sizden iyisi olmazdı. Ayrıca niye kendinizi savunmaya geçiyorsunuz ki. Cimri veya savurgan olmanız kimseyi ilgilendirmez.

Kendi düşüncelerinize göre hareket edin sizin hayatınız sonuçta

Acaba surekli para hesabi yaptığınız icin sesli olarak faturalar var odedim vs vs konuşmalar icinde geciyorsa kota var dolduramadım kendinize saklasaniz bazi düşünceleri insanlar aslinda surekli sizin para hesabınızı dinlemeyi sevmez belki sizin hosunuza gidiyor farketmeden yapıyorsunuz ama gunluk konuşmada arkd surekli para muhabbetleri aciyorsaniz sıkar insani düşünmek lazim disari cikan sesleri

Bence kimseye birikiminizden vs bahsetmeyin.
Satış işindeyseniz,primleriniz de oluyordur muhtemelen,birikim yapmanız,ev almanız bence gayet akıllıca olmuş.
Çocuklarınızdan,sosyal hayatınizdan kısmadan yapabilmiş olmanızda bence çok güzel. Paraya düşkün cimri biri olsanız yiyeceğinizden,giyeceğinizden hatta gezmenizden de fazlaca kısardınız.
Boşverin siz istedikleri gibi konuşsunlar.

Birde meşhur bir botanik orman park var Gürcistan'da tavsiye ederim biz çok beğenmiştik :)
Eklemek istedim.
Duydum Batumdakini ama hem otobüsle gidilecek uzaklıkta diye, hem giriş ücreti 15 lari (60 TL) diye hem de bu aralık ayında zaten çok çiçek yoktur diye vazgeçtim gitmekten:) ama tifliste, gurcistan'in annesi heykeline teleferikle çıkınca bir botanik bahçesi var, şelaleli falan. O sadece 4 lariydi,ona gittim :)))
sizin de b planınız bu konuda danışmanlık vermek olabilir çok teşekkür ederim
İnan ki çok isterim ama nereden baslayacagimi bilmediğim bir şey...bu aralar temaslı olduğum için karantinadayim, belki hazır bosum diye blog açarım:)
Bu mesajı favorilerime ekledim
Bir kaç seçenek daha sunarsan sevinirim
Her yer aynı hesap aslında. Pegasusun her yıl deli kampanyalari oluyor. Oralardan 400-500 liraya gidiş geliş bilet bulmak mümkün,vizesiz ülkelere. Gidince de 'ben turistim,herşeyin en iyisini yemeliyim' diye şehrin göbeğinde yemeyin, ara sokaklarda normal insanlarin yediği yerlere gidin:) çantanıza elma mandalina atıp bazı ara öğünleri onla yiyin, yanınızda su şişesi gezdirip içme suyu çeşmesi buldukça doldurun:) ulaşım kartı alın, zinhar taksiye binmeyin, yerel arkadaşlar edinip 'ne yapılır?' diye sorun, hostellerde ucuza ya da Couchsurfing sitesi ile sizi bedavaya misafir edecek insanların evinde konaklayin... :)) Sonunda cebinizden kaç para ciktigina siz de şaşıracaksınız:)
Bu arada DEMRE ,konunu sabot ettiysem özür dilerim

Kadına hem her şeyini ödetip hem de paracı demek nedir ya daha fazla yiyememiş ondan herhalde. Çocuklarınız yemeyecekte o mu yiyecekmiş? Vallahi dikkat edin, para yiyici herifler türemiş.
Ben makul buldum yaşantınızı. Keşke ben de böyle olabilsem.
+ Diğer arkadaşlara katılıyorum hiç kimseye 1 kuruşunuzdan bahsetmeyin.

blog ve tamamen gezi üzerine açılmış bir instagram hesabı. bu zamanda instagram daha çok rağbet görüyor. twitter da olabilir. ama bu işten para kazanayım diyorsanız instagram bence :)

Bana da parayı çok kafama taktığımı söyleyenler oluyor ama bunu söyleyenler genelde maddi durumu gayet iyi olan, şu durumda dahi sıkıntı çekmeyen insanlar. Sizin ya da benim kafamıza taktğımız para değil aslında, gelecek korkusu. iki gün sonramız için kendimize güvence sağlamaya, tabiri caizse eşeğimizi sağlam kazığa bağlamaya uğraşıyoruz. Siz kendinizin ve çocuklarınızın ve dahi başka kimsenin hakkına girmeden, ileride sıkıntı yaşayabileceğinizi düşündüğünüz günler için birikim yapıyorsanız çok haklısınız bunu düşünmekte.
öyle bir hale geldik ki tuvalete girdiğimizde bile huzursuz oluyoruz, tuvalaet kağıdı, su, elektrik... bu durumdayken yarın işsiz kalırsam ne yaparım nasıl geçinirim diye endişelenip birikim yapmak sizin para delisi değil, tedbirli olduğunuzu gösterir.

Siz cimri paragöz değilsiniz, bunu size söyleyenler yiyici tam tersi. Yazdıklarınız gayet makul olması gereken harcamalar. Hesabınızı bilip geleceğinizi düşünmeniz çok doğal. Siz işsiz kalsanız bunu diyenlerin hiçbiri yanınızda olmaz hesabını bilseydin de kenara para koysaydın zamanında derler.

Demre merhaba,
bütün eski konularını biliyorum canım. O zaman da yazmıştım sana, takma kimseyi boşver. Sen kalbi çok güzel birisin. Çok iyi bir annesin. Çocukların velayeti ile ilgili gelişme varmı.

hesaplı yaşamanın adı ne zamandan beri cimrilik olmuş.. şu an ülke şartlarında yarını düşünmeden harcayabilen var mı? sabancı koç değilseniz zor yani. birliktelik yaşadığınız kişi kazancınızı eline saymadınız diye saçmalamış aldırış etmeyin. böyle kenelere yer vermeyin hayatınızda.

Estağfurullah.bizde senden bilgi ediniyoruz ne guzel

Şeyi çok merak ettim;asgari ücretin bir tık üstünü alıp giderleri karşılayıp,Dersane parasını ödeyip nasıl birikim yapabiliyorsunuz?
Ev kiram yok .aylık dersnaye ödüyorum. Rutin fatualarim var . Birşey alacak olsam karta bolduruyorum

Demre merhaba,
bütün eski konularını biliyorum canım. O zaman da yazmıştım sana, takma kimseyi boşver. Sen kalbi çok güzel birisin. Çok iyi bir annesin. Çocukların velayeti ile ilgili gelişme varmı.
Çok teşekkür ederim ne güzel insanlarsiniz çok ince düşünceli siniz sağolun.iyi cocukalr iletişimimiz düzenli .tatillerde alıyorum

Bu anlattıklariniza bakarsak suvlayamazlar. Anlatmadiginiz detaylar var bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…