Para delisi miyim?

Anlattıklarıniza bakılırsa ben sizde anormal bir durum görmedim olağan koşullarda olması gerekenden bir tık daha iyi yaşıyorsunuz,hayat sizin .Zor durumda kaldığınızda elini cebine atmayacaklarla sohbeti kesin.kendi kendinize yetiyorsunuz.

Psikolojimi o kadar bozdularki artık dedim ben yasamiyormuyum acaba herkes har vurup harman savuruyor da bende mi bir tuhaflık var diye kendimden suohelenmeye başlayinça ondan açmak zorunda kaldım konuyu .yazan herkese vakit ayırıp fikirlerini paylaştıkları için çok tşk ederim

Karnını doyurttuğu yetmemiş, dolandıracak da kadını, bi bunlar akıllı zaten.
Malesef en büyük silahlarıda bu oluyor, sende paraya çok önem veriyorsun derler manüpüle etmek için, kendinizi sorgulatırlar.Sorsan onlar herşeyini verirler kadına, ama reelde hep kadını sömürürler.Mesela para gelecek birşeyden bahsederler, maddi vaadlerde bulunurlar o gelsin sana ev alcamm,araba alcam, şuraya götürcem, böyle etcem gibi gibi yarım saat sonra bana bir sigara alsana derler

amanın böyle biriyle tanışmıştım 20 li yaşlarımda.10 gün zor dayandımmm.telefon faturamı öde diye elime tutuşturunca ben de kayış koptu

Aynen aynen .geçenlerde çocuklara internetten bot alıp gonderecektim telde konuşuyorduk çocuklarla arkadan eski ayrıldığım adam bağırıyor benimki kahverengi 41 numara olsun diye .bunalrda utanma yok . Sizin dediğiniz gibi yakın kankaminda eski eşi sigara ister , ekmek arası sandviç ister , 100 lira ister .aç insana denk gelmekte çok zor doyuramiyorsunuz

Yorumlarda biri belirtmiş bende katılıyorum o kişi kesinlikle sizi yolamadığı için böyle konuşuyo ya da kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesabı şimdi görüşmediğiniz için arkanızdan sallıyo böyle saçma sapan.
Ben yazdıklarınızdan para delisi değil tutumlu olduğunuz yargısına vardım.
Benimde çalıştığım sektörde belli bir yaştan sonra çalışmak çok zor mesela bende düşünüyorum daha şimdiden bunları.
Atadan,babadan yatlar,katlar kalmadığı müddetçe geçim konusunu ve geleceği düşünmek zorundayız malesef.

Alacan o faturayı..
hem de şöyle oldu olay katip.mesela fatura 150 tl diyelim.elime 30 tl tutuşturdu faturayı da verdi üstünü tamamlayıp ödeyecekmişim.o günden sonra ölü taklidi yaptımm.bir daha da görmedim o kişiyi.daha yeni tanışmışız be adamm.cesarete bakk kan emiciii

Seni tanımasam bu kadını saf gördü de böyle cesarete geldi diyeceğim.

Valla ceycey artık yeyici adamı direk tanıyorum, sohbet ederken hemen bir açık veriyorlar ve buz gibi soğuyorum, fersah fersah kaçıyorum.Enayi miyim ben çalışıp yedircem millete.pis sırtlanlar

Valla ceycey artık yeyici adamı direk tanıyorum, sohbet ederken hemen bir açık veriyorlar ve buz gibi soğuyorum, fersah fersah kaçıyorum.Enayi miyim ben çalışıp yedircem millete.pis sırtlanlar
arkadaşıma görücü gelmiş memlekette yıllar önce.atanmış öğretmendi yetmemiş bunlara kyk borcunun olup olmadığını da sormuşlar.bunlar getirdikleriçiçeği bile geri ister başka kıza götürelim ziyan olmasın diye

Böyle kocaman bir sarılasım geldi size. Ne anlatmak istediginizi tedirginliklerinizi o kdr net ifade etmissiniz ki. Bende özel sektördeyim aylik kotani doldurma performans düşüklüğü ile baskı ve çıkarılma vs.. Şuan hersey yolunda sixin için ama dengeler sarsılırsa bir guvenceniz yok o guvenceniz de birikiminiz. Maasinizin değil çevregi daha bile fazlasi ile birikim yapmaya çalışın. Çocukların ihtiyaclari git gite artacak. Butceyi ileride daha arttirirsiniz çocuklar için ama şuan birikim zamani..

Belki de devlet memuru olsak yani az da olsa sürekliliği olan işten çıkarılma derdi olmayan emeklilik yaşı gelene kadar çalışabilecek durumda olsak bu endişeleri hiç yasamayiz

Esimin ailesi ve benim ailemden bazi fertler de bize cimri der. Neden çünkü ayağımızı yorganimiza göre uzatırız. Her yıl tatile gitmeyiz 2 yılda bir gideriz..fakat her yıl şehir dışında ailem var tatil bölgesinde 1 hafta kalırız. Onu da tatilden sayarız.. yıl içinde yakin illere günü birlik gider gezeriz. Fazla gezeriz. Dışarıdan bazen yer bazende termos çantama yiyecek yaparım evden götürür yeriz.
Öyle yapıyoruz diye bile cimri diyorlar. Fakat üşenmesem maddiyat olduğunda dahi yiyecekleri kendim yapmak isterim çünkü hepimiz daha keyif aliyoruz . Piknik havasında hoşumuza giden yerde yemek daha eğlenceli.
Bize öyle diyenler borç alıp tatile giden borcunu başka borçla kapayan . Kredi çekip duran kişiler. Ben bi kac yıl bekledim evimi harika yaptırdım diye cimri oldum. Fakat eşimin ailesinden kişiler ev yaptırdılar ek işten normal ise perişan oldular. Birbirlerini zor gördüler. Fakat ben ailemle hem kaliteli vakit geçiriyorum hem sabrediyorum hem burcsuz geziyorum hem hayatı yaşıyorum. Ve söylemesi ayıp kenarimiza da atıyoruz. Bence biz tutumluyuz onlar da savurgan plansız yaşayan kişiler. Çoluk çocuk varken günü kurtarmak olmamalı durum.
Sizi ben açıkçası hiiicte cimri bulmadım. Elinizi yiyememisler ondan bu çamur. Allah paranızı daha bereketli kılsın.ve kotalariniz ccook tutsun primleriniz bol olsun.

umarım karşınıza gözü gönlü tok geliri sizinkinden çok daha yüksek bir beyefendi çıkar ,

sıkıntısız bir hayat yaşarsınız ,

ağzı olan konuşuyor takılmayın

Çok tşk ederim ne kadar incesiniz .rabbim hepimize hayırlı rizik helal kazanç nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…