- Konu Sahibi BarbunyaPilaki
-
bende para biriktiremiyorum bigün ikigün kenara koysam 3 cü gün muhakkak bişey aklıma geliyo gidip harcıyorum inş ,nş bebegimle beraber biriktirmeyi öğrenirim....of offf imreniyorum kenarında parası olan kadınlara valla..
Benim para biriktirme yöntemim ANAbank
Benim eşim de çok savurgan biri oldugu için kenara 5-10 kuruş hergün atıyorum.Anneme gittikçe biriktirdiğim parayı ona veriyorum saolsun saklıyor.Şimdi doğum yapacağım zaman bana bilerzik alıp bana hediye etmiş gibi verecek böylece eşime de sezdirmeden altın zengini olacam
15 gr altın parası atmışım kenara şimdiye kadar
Bence her kadının kenara eşinden gizli para koyması lazım dünyanın binbir türlü hali icap ettiğinde eşimiz zor durumda kaldığında cıkarıp verebiliriz.
Benim para biriktirme yöntemim ANAbank
Benim eşim de çok savurgan biri oldugu için kenara 5-10 kuruş hergün atıyorum.Anneme gittikçe biriktirdiğim parayı ona veriyorum saolsun saklıyor.Şimdi doğum yapacağım zaman bana bilerzik alıp bana hediye etmiş gibi verecek böylece eşime de sezdirmeden altın zengini olacam
15 gr altın parası atmışım kenara şimdiye kadar
Bence her kadının kenara eşinden gizli para koyması lazım dünyanın binbir türlü hali icap ettiğinde eşimiz zor durumda kaldığında cıkarıp verebiliriz.
merhaba hanımlar bireysel emeklilik diyen arkadaşlarımız hangi emeklilik sistemi? eğer anadolu emeklilikse aman uzak durun derim.. çünkü yıllarca ödüyorsunuz ve sonunda elinize geçen o kadar komik bir rakamki.. abim anadolu hayat emeklilikten bu şekilde emekli oldu.. ilk başlarda binbir vaatler sistemi cezbedici gözüktürecek yalanlar vs.. ama tabi gerçek emekli olunca anlaşılıyor.. üç ayda bir alıyor maaşını.. maaş demek saçma olur gerçi çünkü 120 tl.evet üç ayda aldığı sadece bukadar..hersene kar marjımız düştü diyerek maaşıda azaltıyorlar çok saçma bir sistem..okadar reklamı dönen ve en eski emeklilik sistemlerinden biri kar marjımız düştü diyip maaşta azaltma yapıyor..he ilk başta illaki kar paylı emeklilik olduğunu söylüyor.. ama nedense o zaman kar marşımız düşer vs değilde aksine sürekli büyümekte olan kar oranı yüksek bir kurum gibi lanse edip cezbediyorlar..o yüzden emeklilik sistemlerine karşı inanılmaz önyargılıyım ben.. onun yerine birikimi altın vs yapıp beketmek en mantıklısı.. yoksa banka her ay aldığı primi istediği gibi kullanıyor emeklilik zamanında ise binbir dalavereyle size anaparanızın bile çok altında bir para veriyor..
geçmiş senelerde annemde yaşadık yakınen biliyorum.
sonradanda bir tanıdığımda şahit oldum.
hiç mantıklı gelmiyor bana.
aylık ödemeleri toplamda çekmek isteyince tüysüz bir tavuğa döndürüyorlar o kesinti bu keisnti diye.
ama acaipte şaşırıyorum,bu yolu seçen çok insan var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?