Bende işte niye harcadım keşke bi kenara atsaydim diye üzülüyorum sonraBende gereksiz harcayınca depresyona giriyorum
Şuan çalışmıyorum ağır depresyon tedavisi görüyorum bir yıldır bir de sosyal fobi var o yüzden ailemle yaşıyorum .. Mesela elime 10 lira geçse mutlaka bir şey alıyorum Hayır aldıklarım gerekli olsa neyse ıvır zıvır yada abur cubur alıyorum işte biraz da beni mutlu ediyor aldıklarım ama sonra da üzülüyorum keşke harcamayip bir kenara atsaydim diyeCalisiyor musunuz, calisiyorsaniz ailenizle mi yasiyorsunuz yoksa ayri evde misiniz bir ev gecirindiriyor musunuz bu detaylari bilmeden yorumlar havada kalacaktir.
Bir de nikinizi degistirmeniz depresyon tedavinize ufak da olsa olumlu bir etki yapabilir
O zaman atiyorum 10 liraniz varsa 5 ini kenara koyun 5 ini harcayin. Belki bu sekilde ufak ufak birikebilir.Şuan çalışmıyorum ağır depresyon tedavisi görüyorum bir yıldır bir de sosyal fobi var o yüzden ailemle yaşıyorum .. Mesela elime 10 lira geçse mutlaka bir şey alıyorum Hayır aldıklarım gerekli olsa neyse ıvır zıvır yada abur cubur alıyorum işte biraz da beni mutlu ediyor aldıklarım ama sonra da üzülüyorum keşke harcamayip bir kenara atsaydim diye
Vadeli hesap aç kendine aylık ihtiyaçlarını karşılamak için gereken tutarı belirle kalanını vadeye yatır günü gelmeden zaten çekemezsin zamanla o sisteme alışırsınBende işte niye harcadım keşke bi kenara atsaydim diye üzülüyorum sonra
bireysel emeklilik yaptırın 3yıllık ne biliyim hesap açtırın vadeli de ve güvendiğinz birine verin yatırsın ..burzlar benim sorunum para biriktiremiyorm ıvır zıvıra veya abur cubura çok para harcıyorum mesela 10 lira var diyelim elimde onu bir kenara atayım diyorum ama olmuyo mutlaka alacak gereksiz bir şey buluyorum hic olmadı abur cubur alıyorum bir de depresyon tedavisi gördüğüm için ufak da bir şey alsam mutlu ediyor beni sonra keşke bir kenara atsaydim parayi diyip üzülüyorum siz biriktirebiliyor musunuz bi tavsiyesiz olur mu bu konuda bana
Şuan çalışmıyorum ağır depresyon tedavisi görüyorum bir yıldır bir de sosyal fobi var o yüzden ailemle yaşıyorum .. Mesela elime 10 lira geçse mutlaka bir şey alıyorum Hayır aldıklarım gerekli olsa neyse ıvır zıvır yada abur cubur alıyorum işte biraz da beni mutlu ediyor aldıklarım ama sonra da üzülüyorum keşke harcamayip bir kenara atsaydim diye
Depresyonu kabullenmeyi bıraksan, buna profil ismini değiştirerek başlasan (mümkünse tabi) bence mutluluğa ilk adımı atacaksın. Birde kararlılık. Hayatında başlayıp yarım bıraktığın bütün işleri tamamla önce. O zaman bu pişmanlık yaşatan tarafın epey geçecek. Bu bir yaşam tarzı, alışkanlık. Sonra para biriktirmek istediğinde biriktireceksin. Şuan sadece düşünüyorsun, istiyorsun ama bu tam anlamıyla bir istemek değil. Öyle bir esiyor arada. Amaçsız kalıyor, havada kalıyor birikim düşünceniz.burzlar benim sorunum para biriktiremiyorm ıvır zıvıra veya abur cubura çok para harcıyorum mesela 10 lira var diyelim elimde onu bir kenara atayım diyorum ama olmuyo mutlaka alacak gereksiz bir şey buluyorum hic olmadı abur cubur alıyorum bir de depresyon tedavisi gördüğüm için ufak da bir şey alsam mutlu ediyor beni sonra keşke bir kenara atsaydim parayi diyip üzülüyorum siz biriktirebiliyor musunuz bi tavsiyesiz olur mu bu konuda bana