- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.833
-
- Konu Sahibi papatyaa10
Cok sagol fistik bana cok moral veriyorsun sagol. Annemle ablamla paylasdim ama anlamiyorlar beni ne gerek var güzelsin iste........ Hep ayni iste. Haftaya sali günü 06.11 de ameliyat olcam az kaldi)))))) seninkiler cok güzel görünüyor sütyensizde güzeldir kesin BENDE BENDE BENDE ..... Istiyorum seninkilere nazar degmesinde. Öptüm
Slm, ameliyatim cok sükür gecti cok agrim yok iyim ama sanki gögüslerim fazla ayri gibi sordum normal dedi daha yerlescek felan ödem atcaksin sonra birlesir sendedemi öyleydi cok moralimi bozuyor bu durum ya offfff
slm, cok sagol
evet ya keske görüsseydik iyi olurdu fistik.
ya ne bilegim bagzi kisiler hemen ameliyatdan sonra gögüslerini beyeniyor ya ondan biraz terettüte kaldim, yani suan beyenmiyorum.
senin dedigin gibi cok sekilsizler tuaf yani.
agrim cok olmadi, biraz agri var tabiki ama cekilmeyecek gibi degil.
demeki bende ozaman cok ödem var
sende nasildi, cok ödem varmiydi yada sende hemen görünce begendinmi?
Bir de meme büyütme ameliyatı yaklaşık kaça mal oluyor? Yakın zamanda operasyon geçirenler yazabilir mi?
hayırlı olsun canım memelerin
Canım,Gögüslerimi ilk gördüğümde büyüklükleri hoşuma gitmişti fakat garip bir şekilleri vardı.Yani yuvarlak değillerdi.Dayanamayıp sütyen denemiştim bir ay sonra.Gögüslerim şekilsizlikten sütyenin içine yerleşmiyordu.Çok moralim bozulmuştu ama Hasan bey düzelecek merak etme diyordu.2.Aydan sonra gerçektende değişmeye başlamıştı. Sende sabırlı ol,emin ol kimsenin göğüsleri o ilk zamanki görüntüde kalmıyor
Slm
Ben sali günü hasan findikda ameliyat oldum 6000 tl ücreti ben yurtdisindan geldigim icin otele beraber 6500tl ödedim. Hastane cok güzel coook konforlu.
Uyandim bi bakim dedim sabah sabah ;-) iyki varsin bana coooook moral veriyorsun,
öyle görünce gôgüslerimi cok moralim bozulmusdu hani hafif bi sislik felan olacagini belemisdim tabiki ama böylesini degil, daha baya yukarda gibiler protezler, hasan bey herseyin normal oldugunu inecegini ve 1,5 ay icersinde formu gelecegini söyledi ama iste bütün bunlari yasamis biridinden duymak daha farkli. Kocaaaaman öptüm seni :-*
Slm tatlim evet haklisin insan sabirsiz oluyor ne bilim ben ameliyat olam hemen güzel düzgün memelerim olcak diye dûsünüyordum ama tabiki suan bende farkindayim sacma oldugununmerakla haftalarin gecmesini ve düzelmesini bekliyorum. Keske görüsseydik ist. ama ben senin oralarda kaldigini bilmimiyordum umarim birdahaki istanbula gelisimde görüdürüz eger istersen tabiki. 
Günaydin
Tuaf gelebilir ama ben msn kullanmiyorum ondan ekleyemedim ;-)
Tesadüf senin ayni gün orda olman. Bugün esim ise gitti bakalim prensesimle yanliz nasil gececek
Den ne icin gitmisdin pazartesi office, umarm hersey yolundadir memislerinle nazar degmesin!!!!!
Vay nekadar iyimis, benim esimde alay ediyor kaportayi düzeltik fln diye.
Dogru bakalim bendede devami gelcekmi
Güzel gögüslerim olcak zaman gectikce birazda kilo versem iyi olur diye düsünüyorum simdide
Arzu sen kac yasindasin?