papatyaa10 meme büyütme ameliyatı

İnan bana çevrende bu sıkıntıyı yaşayan birine ben bu ameliyatı olmak istiyorum yada olacagım desende sana destek vermez Kıskançlıkta oluyor yani bir bayan diger bayanın daha alımlı,güzel olmasını çekemiyor Ama bu forum öyle degil,burada herkes birbirine destek oluyor,yardımına koşuyor (istisnalar hariç ) Hayırlısı olsun inşallah..Ben bu forumda tanıdıgım Hasan beye ameliyat olan yada başka doktora ameliyat olan birçok kişiyle görüştüm arkadaş oldum.Bana çok iyi geldi bu forum,birçok şeyi burada arkadaşlarımla paylaştım..Sende umarım ameliyattan sonrada sürecini memnuniyetini bizimle paylaşırsın canım.İsmini bilseydim eger Salı günü hastaneyi arar durumunu ögrenirdim,belki telefonda bile görüşebilirdik İstersen özelden msn adresimi yaziyim,ekle oradan konuşalım
Benim profilimde albümüm var,orada çeşit çeşit fotograflarım var ama sen şu an göremezsin daha yeni üyesin.Zamanla eskidikçe burada arkadaş olarak eklerim görürsün Umarım seninde çok çok güzel memişlerin olur,ben eminim olacagınada önemli olan istedigin büyüklükte görünümde olması Kendini doktora çok iyi ifade et tatlım.Greisinide dedigim gibi Hasan beyin sihirli ellerine bırak Öpüyorum çok,görüşürüz...

Slm, ameliyatim cok sükür gecti cok agrim yok iyim ama sanki gögüslerim fazla ayri gibi sordum normal dedi daha yerlescek felan ödem atcaksin sonra birlesir sendedemi öyleydi cok moralimi bozuyor bu durum ya offfff

Slm, ameliyatim cok sükür gecti cok agrim yok iyim ama sanki gögüslerim fazla ayri gibi sordum normal dedi daha yerlescek felan ödem atcaksin sonra birlesir sendedemi öyleydi cok moralimi bozuyor bu durum ya offfff

Merhaba canım,geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum öncelikle Pazartesi günü Hasan beyin muayenehanesindeydim ben,seni sordum Gül hanıma sende o gün muayene olmuşsun.Denk gelemedik,görmeyi tanışmayı isterdim Sende canlı bir sonuç görürdün hem neyse,saglık olsun
Şu anda gögüslerin çok gergindir ve ödeminde fazladır tabi.Bu durum gögüslerin çok gergin,dik ve şekilsiz yapar.Zamanla gögüslerin yumuşayacak ve dogal bir kıvama görünüme gelecektir Yumuşadıkça o sertlik gidecegi için hareket etmeyede başlayacak ve gögüsler tabiki birleşecekler.Ama şunu unutma,gögüs arası ayrıklıgı,yakınlıgı kişinin gögüs kafesi arasındaki kemigin kalınlıgına baglı bir durum.Yani senin gögüs yapın ayrıksa,gögüs kafsinin arasındaki kemik kalınsa bu ameliyatla gögüslerin dahada yakınlaştırılamaz.Eger yakınlaştırılmaya çalışılırsa bu sefer gögüs şeklin bozulur meme uçların dışarıya dogru bakar ve çok yapay çirkin bir görüntü ortaya çıkar...Şu an birşey söylemek için çok erken.Zamanla çok daha güzel bir şekle gireceklerdir emin ol

slm, cok sagol
evet ya keske görüsseydik iyi olurdu fistik.
ya ne bilegim bagzi kisiler hemen ameliyatdan sonra gögüslerini beyeniyor ya ondan biraz terettüte kaldim, yani suan beyenmiyorum.
senin dedigin gibi cok sekilsizler tuaf yani.

Herkesin vücut gögüs yapısı degişik oluyor canım.Kimi gögüste ameliyattan sonra fazla ödem olmuyor kimide çok fazla oluyor.Kimi çok agrı çekiyor kimi agrısız sızısız atlatıyor O yüzden başka kişilerle kendimizi kıyaslamak yanlış olur Zamana ihtiyacın var canım,sabırlı ol Yaza kadar bomba gibi gögüslere sahip olursun

agrim cok olmadi, biraz agri var tabiki ama cekilmeyecek gibi degil.
demeki bende ozaman cok ödem var
sende nasildi, cok ödem varmiydi yada sende hemen görünce begendinmi?

agrim cok olmadi, biraz agri var tabiki ama cekilmeyecek gibi degil.
demeki bende ozaman cok ödem var
sende nasildi, cok ödem varmiydi yada sende hemen görünce begendinmi?

Canım,Gögüslerimi ilk gördüğümde büyüklükleri hoşuma gitmişti fakat garip bir şekilleri vardı.Yani yuvarlak değillerdi.Dayanamayıp sütyen denemiştim bir ay sonra.Gögüslerim şekilsizlikten sütyenin içine yerleşmiyordu .Çok moralim bozulmuştu ama Hasan bey düzelecek merak etme diyordu.2.Aydan sonra gerçektende değişmeye başlamıştı. Sende sabırlı ol,emin ol kimsenin göğüsleri o ilk zamanki görüntüde kalmıyor

Merhabalar,
Günlerdir doktor araştırması yapıyorum çok kararsızdım.. Papatyaa10 sana şimdiden çoook teşekkür ederim . Ameliyat sürecini öyle güzel anlatmışsın ki doktor hakkında kararımı verdim. Yakın bir zamanda inşallah ben de o süreçleri paylaşıyor olurum. Sevgiler

Bir de meme büyütme ameliyatı yaklaşık kaça mal oluyor? Yakın zamanda operasyon geçirenler yazabilir mi?

Slm
Ben sali günü hasan findikda ameliyat oldum 6000 tl ücreti ben yurtdisindan geldigim icin otele beraber 6500tl ödedim. Hastane cok güzel coook konforlu.

hayırlı olsun canım memelerin

Uyandim bi bakim dedim sabah sabah ;-) iyki varsin bana coooook moral veriyorsun,
öyle görünce gôgüslerimi cok moralim bozulmusdu hani hafif bi sislik felan olacagini belemisdim tabiki ama böylesini degil, daha baya yukarda gibiler protezler, hasan bey herseyin normal oldugunu inecegini ve 1,5 ay icersinde formu gelecegini söyledi ama iste bütün bunlari yasamis biridinden duymak daha farkli. Kocaaaaman öptüm seni :-*

Slm
Ben sali günü hasan findikda ameliyat oldum 6000 tl ücreti ben yurtdisindan geldigim icin otele beraber 6500tl ödedim. Hastane cok güzel coook konforlu.

Bende şu anki fiyatın 6000 tl oldugunu düşünüyordum,dogruymuş demekki Geçen sene 14 Şubatta 5000 tl ye olmuştum.Neredeyse iki sene olacak fiyat artışı çok iyi bence Hastane 10 numara bir hastane gerçekten.Tam teşekküllü bir hastane.Üstelikte rahatlıgı,lüksü cabası Yogun bakım ünitelerinden tut bütün bölümleri var.Merak edenler için link veriyimde baksınlar Universal Hastaneler Grubu - Universal Çamlıca Hastanesi - Galeri

Canım hepimiz aynı süreçlerden geçtik.Ameliyattan sonra canımızı sıkan bütün olayları hepimiz yaşadık yani deneyim sahibiyiz Bizimde canımız bazı şeylere sıkıldı.Her ne kadar doktorumuz geçecek bunlar,normal,az sabret dediysede yaşayarak tecrübe eden birinden bazı cevapları almak tabiki insana daha iyi geliyor İnsanoglu sabırsız tabi.Herşeyin biraz önce olup bitmesini istiyor.Ameliyatın agır bir ameliyat oldugunu ve vücudumuzla ne kadar ugraşıldıgını,sonuçta yabancı bir cisim girdigini unutuyor bazen.. Her ameliyat sonrasında vücutta ödem,bir şişme olur.İlaçlar ve serumlardan kaynaklı ödemlerde olur.Ama bu ameliyatta en çokta dokuların yırtılıp kesilip altına silikon konmasından dolayıo daha fazla bir ödem olur.Bu ödemlerde şekillerinde bir tuhaflık oluşturur haliyle Zamanla,vücudumuza bünyemize göre hepsi gidecek ve asıl şekli şemali ortaya çıkacaktır
Bende seni kocaman öptüm tatlım.Bizler buralardayız.Ne zaman istersen yaz çiz koşa koşa geliriz yardıma

Slm tatlim evet haklisin insan sabirsiz oluyor ne bilim ben ameliyat olam hemen güzel düzgün memelerim olcak diye dûsünüyordum ama tabiki suan bende farkindayim sacma oldugunun merakla haftalarin gecmesini ve düzelmesini bekliyorum. Keske görüsseydik ist. ama ben senin oralarda kaldigini bilmimiyordum umarim birdahaki istanbula gelisimde görüdürüz eger istersen tabiki. 😘

Evet,muayenehaneye gittigin gün bende gitmiştim ama saatlerimiz uymamıştı.Önceden konuşma,görüşme imkanımız olsaydı o gün görüşebilirdik aslında Sana özelden e mail adresimi vermiştim,yazsaydın yada ekleseydim iyiydi Neyse artık,başla bir zamana artık nasip kısmet Tabiki isterim görüşmek,tanışmak.
Memişlerinede zaman tanı,aceleci olma.Zamanla haklı oldugumu diger kızlar gibi anlayacaksın sende

Günaydin
Tuaf gelebilir ama ben msn kullanmiyorum ondan ekleyemedim ;-)
Tesadüf senin ayni gün orda olman. Bugün esim ise gitti bakalim prensesimle yanliz nasil gececek
Den ne icin gitmisdin pazartesi office, umarm hersey yolundadir memislerinle nazar degmesin!!!!!

Hmmm,peki
Canım bu estetik ameliyatına bir girdinmi inan arkası gelmiyor Muayenehaneye her gittikçe gelen hastalarda o kadar harika sonuçlar görüyorumki hemen kendi vücuduma bakıyorum ve şuram buram derken Hasan beyin burnundan getiriyorum Ayrıca muayenehanede lazer epilasyon ,cilt bakımı gibi işlemlerde oldugundan dolayı başka işlemler içinde gidiyorum yani..Eşimin demesi gibi Kaportayı topluyoruz artık İki çocuktan sonra yenilenmek lazım Herşey yolunda çok şükür.Hastasıyla çok ilgilenen ve gerek gördügü işlemlere onay veren bir doktorum var,daha ne olsun

Vay nekadar iyimis, benim esimde alay ediyor kaportayi düzeltik fln diye.
Dogru bakalim bendede devami gelcekmi
Güzel gögüslerim olcak zaman gectikce birazda kilo versem iyi olur diye düsünüyorum simdide
Arzu sen kac yasindasin?

Kilo verdikçe gögüslerinin dolgunlugu,belinin inceliği,kalçalarının çıkıklıgı daha ortaya çıkabilir tabi Ama Bazende bir dirhem et bin ayıbı örtme durumuda olabiliyor tabi Sen senin için enn iyisini bilirsin tabi
Ben 35 yaşındayım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…