papatyaa10 meme büyütme ameliyatı

kızlar fotolarımı ekledim albümüme
sadece arkilerim bakabilirler :KK34: :KK34: :KK34:

canım benim tekrar mutluluğunun devamlı olmasını diliyorum, bende ameliyatımı olalı 1.5 ay oldu eklersen bakalım birbirimizin albümlerine bana kasaltı 325 cc yuvarlak high profil mentor marka takıldı, göğüs dokumda vardı biraz 80 c cup oldum, senin ölcün bir harika zaten gözleri doymayan bizler hep daha fazlasını istiyoruz ilerde büyükleriyle değiştirebilirim protezlerimi:)))

kesinlikle canım yaa cenk bey den de herkes memnun gördüğüm kadarıyla iyiki bu doktorlarla tanışmışız tanıştıranlar da sağolsun tabii
arzummm :KK54: :KK54: :KK54:

papatyacım öncelikle geçmiş olsuuun, 400cc bayaaaaa iyi geliyor kulağa :) benim kafamda iki doktor var ama Hasan Bey'in de adını çok okuyorum forumlarda..
ameliyat ücretini öğrenebilir miyim?

Kod:
kızlar fotolarımı ekledim albümüme
sadece arkilerim bakabilirler :KK34: :KK34: :KK34:

Papatya hayırlı olsun uzun uzun yıllar memnuniyetle güle güle kullan memislerini. Kas altı ile ilgili sorularım olacak beni de arkadasın olarak eklermisin. Şimdiden teşekkürler...

canım benim tekrar mutluluğunun devamlı olmasını diliyorum, bende ameliyatımı olalı 1.5 ay oldu eklersen bakalım birbirimizin albümlerine bana kasaltı 325 cc yuvarlak high profil mentor marka takıldı, göğüs dokumda vardı biraz 80 c cup oldum, senin ölcün bir harika zaten gözleri doymayan bizler hep daha fazlasını istiyoruz ilerde büyükleriyle değiştirebilirim protezlerimi:)))

canım demek ki seninle hemen hemen aynı zamanlarda olmuşuz ameliyatımızı bende göğüs dokusu yok denecek kadar azdı o yüzden 400 cc takıldı zaten yuvarlak high profil mentor marka benimki de .canım sen kime oldun ameliatını?

Slm kizlar
Cok heycanligim, bugün meme büyütme icin gün aldim dr.hasan findikda
Umarm hersey ici gecer ve pisman olmam.
Papatyaaa10 hala memnunmusun ameliyat sonucundan.

Slm kizlar
Cok heycanligim, bugün meme büyütme icin gün aldim dr.hasan findikda
Umarm hersey ici gecer ve pisman olmam.
Papatyaaa10 hala memnunmusun ameliyat sonucundan.

Hayırlı olsun kararın canım.Bende 14 Şubat 2011 tarihinde Hasan beye ameliyat olmuştum.Doktorumdan,ilgi alakasından çok memnun kaldım.Ameliyat öncesi ve sonrası sordugum bütün sorulara cevap verdi ,ilgilendi sagolsun.Pişman olmazsın inşallah.Bu ameliyat bir kadını en çok mutlu eden estetik ameliyatların en başında geliyor bence :KK34: Önemli olan doktoruna nasıl bir sonuç,nasıl bir gögüs istedigini çok iyi anlatabilmen tatlım.Sonrasında istedigin gibi gögüslerle mutlu mesut yaşaman oluyor :KK8:

sagol ya fistik, bu ara baga korkmaya basladim. baska yerlerdede okudum coooook ariyormus felan diyede ondan gercekden cokmu aciyor? hersey bitsin gecsin istiyorum cooooooook merak ediyorum sonrasini.

sagol ya fistik, bu ara baga korkmaya basladim. baska yerlerdede okudum coooook ariyormus felan diyede ondan gercekden cokmu aciyor? hersey bitsin gecsin istiyorum cooooooook merak ediyorum sonrasini.

Canım,Hasan bey sana hangi yöntemi uygun gördü,kaç cc önerdi? Merak etme,bak Papatya arkadaşımız kas altı yöntemi ile ameliyat oldu Hasan beye ama çok agrısız ve rahat geçirdi ameliyat sonrasını :KK34: Agrı durumu senin bünyeyle alakalı bir durum.Kimi çok agrılı atlatır ameliyat sonrasını kimide çok rahat geçirir.Umarım sende çok rahat geçirenlerden olursun :KK54: Sonrasını merakmı ediyorsun :KK34: Merak etme,harika bir sonuç olacak :KK52:

Hepsi daha büyük bir soru isareti????? Cünki yurtdisinda yasiyorum pazartesi ucuyorum ve kontrol o gün olcak, yani hersey aslinda ameliyatdan birgün önce belli olcak. Baya aratirdim hasan beylede görüsdüm mail olsun tele olsun ama daha görüsmedik. Ama yani görmedi diye korkmuyorum iyi bir his var icimde hasan beyle ilgili baska dr aramisdim arastirmisdim hic güvenememisdim. Benim boyum 1,67 kilomda 54 acaba nekadar cc takarki? Bakalim o ne diyecek ama ben yuvarlak kas alti idtiyorum birde dikis meme alti olsun diye düsünüyorum.

Hepsi daha büyük bir soru isareti????? Cünki yurtdisinda yasiyorum pazartesi ucuyorum ve kontrol o gün olcak, yani hersey aslinda ameliyatdan birgün önce belli olcak. Baya aratirdim hasan beylede görüsdüm mail olsun tele olsun ama daha görüsmedik. Ama yani görmedi diye korkmuyorum iyi bir his var icimde hasan beyle ilgili baska dr aramisdim arastirmisdim hic güvenememisdim. Benim boyum 1,67 kilomda 54 acaba nekadar cc takarki? Bakalim o ne diyecek ama ben yuvarlak kas alti idtiyorum birde dikis meme alti olsun diye düsünüyorum.

Hasan beyin yurtdışından gelen hastası çok fazla.Forumdada vardı yurtdışından gelipte meme büyütme ameliyatı olan arkadaşlar.Zaten Hasan beyin sitesine giripte hasta ziyaretçi bölümünü okursan memnuniyet derecesini görürsün :KK34: Bende ameliyat oldugumda hastanede birçok kişiyle tanışmıştım.Çogu hastası Almanyadan,Fransadan gelmişti.Bazı lişilerle msn üzerinden konuşmuştuk,hepsi sonuçtan çok memnundu,tercihlerinden hiç pişman olmadılar.İnşallah sende pişman olmazsın canım.Hasan bey çok şeker bir doktor.Hastasını anlıyor,dinliyor ve ilgileniyor.Ben Istanbulda oturmama ragmen ameliyattan önce bir kez görüşmüştüm birde zaten ameliyat sabahı görüşüyorsun çizimleri yapıp son kez degerlendiriyor.Yani yurtdışında olmasanda aynı olacaktı :KK34: Sana kaç cc kullanır?? Bu konuda Hasan bey görüp en iyi bilgiyi verir sana tabi.Önemli olan senin gerçekten nasıl büyüklükte bir gögüs istedigin olacak.Bak mesela bende 400cc var,avatar fotografım bana ait.Papatya arkadaşımızda benim gögüslerimi çok begendi Hasan beye söyledi,Hasan bey ameliyatta denemiş onada 400cc kullanmış..Şöyle düşünebilirsin,mesela şu anki gögüs cup ölçün nedir,kaç beden büyümesini istersin?Bir bedenmi,iki bedenmi?Ona göre Hasan beyle konuşup bilgi verebilirsin :KK34:300cc den aşşagı olmasın zaten.Hiç meme dokun yoksa,derin inceyse zaten kas altı yöntemini tercih edecektir.Meme ucundan istemezsen meme altından tercih edecektir kesi yerinide :KK34: Hasan bey damla protezin duruşunu begenmiyor zaten,yuvarlak protezi tercih eder büyük ihtimalle :KK34: Merak etme,sen kendini iyi ifade et,gerisini Hasan beyin sihirli ellerine bırak.O bize yaptıgı gibi senide mucize bir sonuca ulaştıracaktır :KK16:

Hasan beyin sitesini cok okudum baya memnun herkez. Kizaca durumumu anatagim, ben 2010da prensesimi dünyaya getirdim ama hamileligimde 30kg aldim ve kizimi 2 sene boyunca emzirdim daha emeyi birakali 4ay oluyor allahdan tüm kilolarimda gitti. Ama busefer hamileligimden önce B cup olan gögüslerim A Cup bile degil hic inanamazdim emzirmeden sonra kücüle bilir demelerine ama bende gereckten öyle oldu.gögüslerim soluk gibi bombos, esim böylede güzelsin gerek yok bence gelang desede istiyorum. Ikinci cocugmuz olsaydi felan diyor ama okadar bekliyemicegim.

Hasan beyin sitesini cok okudum baya memnun herkez. Kizaca durumumu anatagim, ben 2010da prensesimi dünyaya getirdim ama hamileligimde 30kg aldim ve kizimi 2 sene boyunca emzirdim daha emeyi birakali 4ay oluyor allahdan tüm kilolarimda gitti. Ama busefer hamileligimden önce B cup olan gögüslerim A Cup bile degil hic inanamazdim emzirmeden sonra kücüle bilir demelerine ama bende gereckten öyle oldu.gögüslerim soluk gibi bombos, esim böylede güzelsin gerek yok bence gelang desede istiyorum. Ikinci cocugmuz olsaydi felan diyor ama okadar bekliyemicegim.

Benimde iki çocugum var.Büyük olan kızım 3 ay emdi.Kızımdan sonra gögüslerim azıcık ufaldı emzirme bittikten sonra.Sonra oglum oldu.1.5 seneye yakın emdi oda.Gögüslerimin anasını aglatan o oldu aslında :KK1: Gögüs üst lobum boşaldı resmen.Dolgulu sütyenlerle yukarıya dogu kaldırıp dekolte veriyordum :KK14: Sütyens,z bir kıyafet asla giyinemiyordum.Yazın bikinimle uzanınca dümdüz bir görüntü :KK37: Allahım yaa..O günleri düşündükçe çok üzülüyorummm :KK14: Eşim her zaman gögüslerimi çok sevdigini söylüyordu ama yalannnnnn....:KK4: Şİmdi iyili yaptırmışız yahu diyor :13: Hiç bekleme canım,inan hayatının en güzel yılları üzüntü,sıkıntı stres içinde geçiyor..Biran önce ol kurtul.İkinci çocugu yapıncada duruma göre bakarsın,belkide deforme olmayacak.Seni uzunn yıllar idare edecektir gögüslerin :KK34: Belki çok çok sonrasında dikleştirme gerekirse protezlerinide degiştirirsin :KK34: Artı karın germe ameliyatı falan :KK53: Fıstık gibi bir hatun olursun :KK16: Ameliyat ne zaman?

Cok sagol fistik bana cok moral veriyorsun sagol. Annemle ablamla paylasdim ama anlamiyorlar beni ne gerek var güzelsin iste........ Hep ayni iste. Haftaya sali günü 06.11 de ameliyat olcam az kaldi:-))))))) seninkiler cok güzel görünüyor sütyensizde güzeldir kesin BENDE BENDE BENDE ..... Istiyorum seninkilere nazar degmesinde. Öptüm

X