- 24 Ağustos 2009
- 1.294
- 10
- Konu Sahibi papatyaa10
kızlar fotolarımı ekledim albümüme
sadece arkilerim bakabilirler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle canım yaa cenk bey den de herkes memnun gördüğüm kadarıyla iyiki bu doktorlarla tanışmışız tanıştıranlar da sağolsun tabii
arzummm
canım benim tekrar mutluluğunun devamlı olmasını diliyorum, bende ameliyatımı olalı 1.5 ay oldu eklersen bakalım birbirimizin albümlerine bana kasaltı 325 cc yuvarlak high profil mentor marka takıldı, göğüs dokumda vardı biraz 80 c cup oldum, senin ölcün bir harika zaten gözleri doymayan bizler hep daha fazlasını istiyoruz ilerde büyükleriyle değiştirebilirim protezlerimi:)))
canım demek ki seninle hemen hemen aynı zamanlarda olmuşuz ameliyatımızı bende göğüs dokusu yok denecek kadar azdı o yüzden 400 cc takıldı zaten yuvarlak high profil mentor marka benimki de .canım sen kime oldun ameliatını?
canım demek ki seninle hemen hemen aynı zamanlarda olmuşuz ameliyatımızı bende göğüs dokusu yok denecek kadar azdı o yüzden 400 cc takıldı zaten yuvarlak high profil mentor marka benimki de .canım sen kime oldun ameliatını?
teşekkürler kızlar ekledim bakabilirsiniz
Slm kizlar
Cok heycanligim, bugün meme büyütme icin gün aldim dr.hasan findikda
Umarm hersey ici gecer ve pisman olmam.
Papatyaaa10 hala memnunmusun ameliyat sonucundan.
sagol ya fistik, bu ara baga korkmaya basladim. baska yerlerdede okudum coooook ariyormus felan diyede ondan gercekden cokmu aciyor? hersey bitsin gecsin istiyorum cooooooook merak ediyorum sonrasini.
Hepsi daha büyük bir soru isareti????? Cünki yurtdisinda yasiyorum pazartesi ucuyorum ve kontrol o gün olcak, yani hersey aslinda ameliyatdan birgün önce belli olcak. Baya aratirdim hasan beylede görüsdüm mail olsun tele olsun ama daha görüsmedik. Ama yani görmedi diye korkmuyorum iyi bir his var icimde hasan beyle ilgili baska dr aramisdim arastirmisdim hic güvenememisdim. Benim boyum 1,67 kilomda 54 acaba nekadar cc takarki? Bakalim o ne diyecek ama ben yuvarlak kas alti idtiyorum birde dikis meme alti olsun diye düsünüyorum.
Hasan beyin sitesini cok okudum baya memnun herkez. Kizaca durumumu anatagim, ben 2010da prensesimi dünyaya getirdim ama hamileligimde 30kg aldim ve kizimi 2 sene boyunca emzirdim daha emeyi birakali 4ay oluyor allahdan tüm kilolarimda gitti. Ama busefer hamileligimden önce B cup olan gögüslerim A Cup bile degil hic inanamazdim emzirmeden sonra kücüle bilir demelerine ama bende gereckten öyle oldu.gögüslerim soluk gibi bombos, esim böylede güzelsin gerek yok bence gelang desede istiyorum. Ikinci cocugmuz olsaydi felan diyor ama okadar bekliyemicegim.