papatyaa10 meme büyütme ameliyatı

Merhaba ben tecrübeli olarak yanıtlamak istedim 300 cc ve 280 cc var bende eşit olması amacla ikisinin ölcüsü farklı tam olarak ögrenmel istediğin ne canım kiloya vücuda omuza ve göğüs deri dokusuna göre yapılıo her kişide farklı yani doktor sana en uygununu belirliyor zaten

Merhabalar bayanlar..Hasan Bey i duydum methini.. Bende 2 hafta içinde meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum..Muayenesine yarin gideceğim..Beden ölcüsünü kestiremiyorum Hasan Bey kendisimi uygun olani öneriyor nasıl ilk muayene

Tekrara merhabalar...Hasan bey kulak estetiği ve burun da nasıl bilgisi olan varmi...Meme operasyonundan herkes memnun anlaşılan : ))

merhabalar bende oldum 10gün oluyor ama batmalarım ve sancılarım var ara ara sizin nasıl geçti bantlarımı çıkardım sızlama var biraz lütfen bana süreci yazar mısınız ben çok korkuyorum bu korkularım yüzünden hiç keyfini çıkaramadım gerginim bişey olacaj diye

cok gecmıs olsun canım sende artık memelısın benımde aynen senın anlattıgın gıbı ılk gecem ılk gunlerım cok rahat gectı.ılk gunden her ışımı kendım yaptım.gorusmek uzere
merhabalar bende oldum 10gün oluyor ama batmalarım ve sancılarım var ara ara sizin nasıl geçti bantlarımı çıkardım sızlama var biraz lütfen bana süreci yazar mısınız ben çok korkuyorum bu korkularım yüzünden hiç keyfini çıkaramadım gerginim bişey olacak diye

cok gecmıs olsun canım sende artık memelısın benımde aynen senın anlattıgın gıbı ılk gecem ılk gunlerım cok rahat gectı.ılk gunden her ışımı kendım yaptım.gorusmek uzere
merhabalar bende oldum 10gün oluyor ama batmalarım ve sancılarım var ara ara sizin nasıl geçti bantlarımı çıkardım sızlama var biraz lütfen bana süreci yazar mısınız ben çok korkuyorum bu korkularım yüzünden hiç keyfini çıkaramadım gerginim bişey olacak diye

Canım nerdesin ...Lütfen sık sık ugra gelişmeleri paylaş bizimle
merhabalar bende oldum 10gün oluyor ama batmalarım ve sancılarım var ara ara sizin nasıl geçti bantlarımı çıkardım sızlama var biraz lütfen bana süreci yazar mısınız ben çok korkuyorum bu korkularım yüzünden hiç keyfini çıkaramadım gerginim bişey olacaj diye

Canım nerdesin ...Lütfen sık sık ugra gelişmeleri paylaş bizimle

Merhaba,geçmiş olsun...
10 günlük süreçte batmalar,sızlamalar,agrılar olacak tabi. Çok erken bir süreç. Hangi ameliyat olursa olsun 10 günde iyileşen,normal hayata dönen kimse olmamıştır sanırım. Sonuçta bir kesi yapılmış,kas doku kesilmiş,vücuda yabancı bir madde koyulmuş. Dış kısım her nekadar temiz olanda içerisi taze yara,kesi ve dikiş dolu. Vücut yabancı maddeye karşı tepki verecek,atmaya çalışacak sonra alışacak...

BENIM BİR İKİ GÜNDÜR SOL MEMEMDE Bİ AĞIRLIK VAR ANLAYAMADIM NASIL TARİF EDEYİM BİLEMİYORUM Bİ FAZLALIK OLUŞMUŞTA Bİ AĞIRLIK VAR GİBİ ANLAYAMADIM SÜRECİNİZ NASILDI YARDIM EDİN LÜTFEN 15 GÜN SONRASI NELER YAPTINIZ

Merhaba,hissettiğiniz şey büyük ihtimal gerginlik baskı hissidir normal tabi.
Herkesin süreci farklı ilerler,agrı ve iyileşme kişiseldir.

kuzucum 1 aya hepsi sonlanıyor ... 3. haftada ara ara girer 1 ayda birşey kalmaz tedirgin olma sonucu düşün iyileştiğini hisset

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…