Hepsi daha büyük bir soru isareti????? Cünki yurtdisinda yasiyorum pazartesi ucuyorum ve kontrol o gün olcak, yani hersey aslinda ameliyatdan birgün önce belli olcak. Baya aratirdim hasan beylede görüsdüm mail olsun tele olsun ama daha görüsmedik. Ama yani görmedi diye korkmuyorum iyi bir his var icimde hasan beyle ilgili baska dr aramisdim arastirmisdim hic güvenememisdim. Benim boyum 1,67 kilomda 54 acaba nekadar cc takarki? Bakalim o ne diyecek ama ben yuvarlak kas alti idtiyorum birde dikis meme alti olsun diye düsünüyorum.
Hasan beyin yurtdışından gelen hastası çok fazla.Forumdada vardı yurtdışından gelipte meme büyütme ameliyatı olan arkadaşlar.Zaten Hasan beyin sitesine giripte hasta ziyaretçi bölümünü okursan memnuniyet derecesini görürsün
Bende ameliyat oldugumda hastanede birçok kişiyle tanışmıştım.Çogu hastası Almanyadan,Fransadan gelmişti.Bazı lişilerle msn üzerinden konuşmuştuk,hepsi sonuçtan çok memnundu,tercihlerinden hiç pişman olmadılar.İnşallah sende pişman olmazsın canım.Hasan bey çok şeker bir doktor.Hastasını anlıyor,dinliyor ve ilgileniyor.Ben Istanbulda oturmama ragmen ameliyattan önce bir kez görüşmüştüm birde zaten ameliyat sabahı görüşüyorsun çizimleri yapıp son kez degerlendiriyor.Yani yurtdışında olmasanda aynı olacaktı
Sana kaç cc kullanır?? Bu konuda Hasan bey görüp en iyi bilgiyi verir sana tabi.Önemli olan senin gerçekten nasıl büyüklükte bir gögüs istedigin olacak.Bak mesela bende 400cc var,avatar fotografım bana ait.Papatya arkadaşımızda benim gögüslerimi çok begendi Hasan beye söyledi,Hasan bey ameliyatta denemiş onada 400cc kullanmış..Şöyle düşünebilirsin,mesela şu anki gögüs cup ölçün nedir,kaç beden büyümesini istersin?Bir bedenmi,iki bedenmi?Ona göre Hasan beyle konuşup bilgi verebilirsin
300cc den aşşagı olmasın zaten.Hiç meme dokun yoksa,derin inceyse zaten kas altı yöntemini tercih edecektir.Meme ucundan istemezsen meme altından tercih edecektir kesi yerinide
Hasan bey damla protezin duruşunu begenmiyor zaten,yuvarlak protezi tercih eder büyük ihtimalle
Merak etme,sen kendini iyi ifade et,gerisini Hasan beyin sihirli ellerine bırak.O bize yaptıgı gibi senide mucize bir sonuca ulaştıracaktır