papatyaa10 meme büyütme ameliyatı

iyi yapmıssın allah kabul etsin :)

yavrum git başka yerde eğlen.

cnm ben de ameliyat olmak istiyorum fakat ameliyat sonrası ağrı sızı korkularından olamıyorum. acaba senin ameliyat sonrası rahatlığın bünyenle mi alakalı yoksa hasan beyin eli ve ameliyat süreci ile mi?

kızlar ben dogumdan sonra yaptırmayı düşünüyorum. cok dikkat cekmesin diye emzirme bittikten sonra görenler en azından dogumdan sonra büyüdü diye düşünür. bebegim 1 yaslarında oldugu için kaldırmam sakıncalı olur galiba ne kadar zaman sonra normal hayatınıza dönüyorsunuz?

canım öyle bir durumun varsa bekle o zaman emzirmen bitsin.çünkü evet ilk 1 hafta herhangi bişeyi kaldırmak zor oluyor ben karpuzu bile kesemiyordum yanii düşün
şimdi 2 haftalık oldum daha iyiyim tabii sana problem yaratır bu durum

cnm ben de ameliyat olmak istiyorum fakat ameliyat sonrası ağrı sızı korkularından olamıyorum. acaba senin ameliyat sonrası rahatlığın bünyenle mi alakalı yoksa hasan beyin eli ve ameliyat süreci ile mi?

Ameliyat sonrası olan agrılar kesinlikle bünye ile alakalı.Yöntem ilede degişiyor ama aynı yöntemle ameliyat olan iki kişiden biri bir haftayı yatak istirahati ile geçirirken digeri 3.gün daha rahat olabiliyor

Bebek düşünceniz varsa tabiki dogumdan sonra düşünün bu ameliyatı.Her ne kadar sarkmaz,birşey olmaz diye söylensede emzirmeden sonra deforme olur gögüsler.Bebeginizi dogrunu,emzirin,sütten kestikten 3-4 ay sonra bu ameliyatı olabilirsiniz
Ameliyattan sonraki bir hafta biraz sıkıntılı geçiyor ve çok dikkatli olmanız gerekiyor.Yanınızda size,bebeginize bakacak birisi olursa rahat edersiniz..Hayırlısı olsun sizin için..

canımcım geçmiş olsun ben birkaç yere sordum 6bin tl civarında fıyat verıyorlar sen kaça oldun fiyat verebilirmisin ben çok kararsızım hem maddi olarak hemde iyi olup olmayacaagından korkuyorum offff bıktım arastırmaktan bu olayı şimdiden çok teşekur ederim .

Son düzenleme:
ben özel mesaj atacaktım size ama olmadı.ben fiyat konusunda bilgi almak istiyorum.bilgi verirseniz sevinirim

tşk ederim canım burdan fiyat bilgisi vermek yasak.diğer konuya gelince doktoruna güvendikten sonra ameliyattan hiç korkma benim öyle olmuştu.ameliyat öncesi görüşmeler önemli aklında bir soru işareti kalmasın ne varsa hepsini doktorunla paylaşmalısın.sonrası zaten çorap söküğü gibi gelecektir.ayrıca abartıldığı gibi zor ağrılı br ameliyat değil kesinlikle.basit ve ağrısız olduğunu düşünüyorum.aklında bu tür planları olanlar hç boşuna beklemesinler bence.
bende senin gibi çok fazla araştırma yapıordum hergün başağrılarıyla yatağa girmeye başlamıştım karar veremiordum bir türlü en kötüsüde kararsızlıktı zaten.sonra birkaç doktrla ön görüşme yapmaya karar verdim.randevularımı da almıştım.ilk hasan beye gittim sonrada diğer randevuları iptal ettim ben.içim ısındı kafama yattı hasan bey doktor olarak.
sende birkaç kişide karar kıl bence tatlım ve git öngörüşmeler yap hangisi aklına yatarsa ona olursun ameliyatını.ama inan hiç beklemye değecek bir ameliyat değil.ben 5-6 senedir bekliorum bu ameliyat için hep korkumdan günü güne seneyi seneyi attım ama boşa atmışım

Anladım canım 5-6 sene beklemem heralde hevesim gecer peki amelıyat sonrası resımlerı görmem için arkadasın mı olmam lazım bi an önce cesaretlenıp tarıh almalıyım papatyacıgım eklersen sevınırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…