- 20 Ağustos 2011
- 6.390
- 980
-
- Konu Sahibi papatyaa10
zulkut canım bak http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz-f351/ eğer derdini anlatmak istersen sevgilinle alakalı vs..link bu
konu açmada hemen yukarda solda sabit konuların üstünde :)
teşekkür ederim tatlım..şuan hiç konu açacak halde değilim ama kafamı toparlayınca açıp fikirlerinizi almam gerek..bütün gece namaz kıldım ibadet ettim kadir gecesi nihayetinde..umarım herşey hayırlısı neyse öyle olur..
ben göğüslerimi dediğiniz gibi biraz SEX objesi yapıyorum ama arzum77 niye yaptığımı istersen özelden anlatırım . benim size sorduğum çok acı çekiliyomu ameliyet sonrası neler yapılması gerekiyo beni tatmin etmedi inanmadım yani o yuzden resim felan bulamadım
anlamadım canım benim de kötü gidiyor herşey demişsin ben iyi giden şeylerden bahsetmiştim oysa :44: :44:
neyse hemen moralini bozma tatlım yaa şu mübarek gecede bol bol dua edelim birbirimize her işte bir hayır vardır unutma iyi tarafından bakmaya çalış sahip olduklarına şükret biz her zaman buralardayız biliosun yeri gelioo yanındaki arkadaşına anlatamadığın bir durumu çok daha rahatlıkla burdaki arkadaşlarınla paylaşabiliosun bizimle de paylaşabilirsin inan rahatlarsın hayatım elimizden gönlümüzden geldiğince yardımcı olma çalışırız sana
benim de derken hani sen öyleisn demek istemedim ki canım hani kıyasladım sadece ama yanlış bir cmle oldu sanırımya şükrediyorum çoğu zaman herşeye ama meme ameliyatı olsun başka başka şeyler olsun herşey ters gidyor canım baya sıkkın..konu açmayı bulamıyorum o yuzden gördüm direk yazdım.. sevgilimle ayrıldık
tatlım problem neydi bilmiorum ama umarım hakkında hayırlısı olmuştur ben şu söze çok inanırım ve hep beni rahatlatmıştır.
birşey olmuyorsa ya gerçekten olmaması gerektiği içindir ya da daha iyisi olacağı içindir.
o yüzden kendini yıpratmaya değmez hayatım hele erkekler için hayatta değmez inan böyle 3 günlük dünya
tatlım problem neydi bilmiorum ama umarım hakkında hayırlısı olmuştur ben şu söze çok inanırım ve hep beni rahatlatmıştır.
birşey olmuyorsa ya gerçekten olmaması gerektiği içindir ya da daha iyisi olacağı içindir.
o yüzden kendini yıpratmaya değmez hayatım hele erkekler için hayatta değmez inan böyle 3 günlük dünya
evet hele erkekler için hiç değmez ama insan sevince iş çok zorlaşıyor..bir de tek sorunum o da değil..çözmeye çalışıyorum ama çözemiyorum hiç bir şeyi
dila28 böyle diyordu benim de çok hoşuma gidiyor cücüklü demek hem de dilacığmı hatırlıyorum cücüklü diyince :)
evet hele erkekler için hiç değmez ama insan sevince iş çok zorlaşıyor..bir de tek sorunum o da değil..çözmeye çalışıyorum ama çözemiyorum hiç bir şeyi
canım derdini söylemeyen derman bulamaz bakanlat istersen hem rahatlarsın hem belki faydamız dokunur sana
cnm ben de ameliyat olmak istiyorum fakat ameliyat sonrası ağrı sızı korkularından olamıyorum. acaba senin ameliyat sonrası rahatlığın bünyenle mi alakalı yoksa hasan beyin eli ve ameliyat süreci ile mi?
canım bak beni de çok korkutmuşlardı ameliyat sonrası ağrı sızı konusunda özellikle kas altı olduğu için ilk 1 hafta yerinden doğrulamazsın dediler.bünyemle de ilgisi olabilir belki ama ben ameliyata doktorumun ellerinde mutlu mutlu girdimhasan bey kafamdaki bütün endişeleri giderdi sağolsun onun sayesinde çok rahatladım kasma kendini bu kadar ameliyattan sonra çok daha iyi hissedeceksin kendini demişti bana.gerçekten de öyle oldu.
ayyy valla doktorumu ne kadar övsem azdıreğer ki düşünüyorsan hayatım hiç bekleme .ben memesiz geçirdiğim yıllara yanarım.şimdi hayattan daha çok zevk alır hale geldim keyfim yerinde çok şükür .kontrollerime hep gidiyorum.hiçbir sıkıntım da yok darısı senin başına tatlım
kızlar ben dogumdan sonra yaptırmayı düşünüyorum. cok dikkat cekmesin diye emzirme bittikten sonra görenler en azından dogumdan sonra büyüdü diye düşünür. bebegim 1 yaslarında oldugu için kaldırmam sakıncalı olur galiba ne kadar zaman sonra normal hayatınıza dönüyorsunuz?
cnm ben de ameliyat olmak istiyorum fakat ameliyat sonrası ağrı sızı korkularından olamıyorum. acaba senin ameliyat sonrası rahatlığın bünyenle mi alakalı yoksa hasan beyin eli ve ameliyat süreci ile mi?
kızlar ben dogumdan sonra yaptırmayı düşünüyorum. cok dikkat cekmesin diye emzirme bittikten sonra görenler en azından dogumdan sonra büyüdü diye düşünür. bebegim 1 yaslarında oldugu için kaldırmam sakıncalı olur galiba ne kadar zaman sonra normal hayatınıza dönüyorsunuz?
Kızlar hepinize iyi bayramlar diliyorum öpüldünüzzz
ben özel mesaj atacaktım size ama olmadı.ben fiyat konusunda bilgi almak istiyorum.bilgi verirseniz sevinirim
canımcım geçmiş olsun ben birkaç yere sordum 6bin tl civarında fıyat verıyorlar sen kaça oldun fiyat verebilirmisin ben çok kararsızım hem maddi olarak hemde iyi olup olmayacaagından korkuyorum offff bıktım arastırmaktan bu olayışimdiden çok teşekur ederim .
tşk ederim canım burdan fiyat bilgisi vermek yasak.diğer konuya gelince doktoruna güvendikten sonra ameliyattan hiç korkma benim öyle olmuştu.ameliyat öncesi görüşmeler önemli aklında bir soru işareti kalmasın ne varsa hepsini doktorunla paylaşmalısın.sonrası zaten çorap söküğü gibi gelecektir.ayrıca abartıldığı gibi zor ağrılı br ameliyat değil kesinlikle.basit ve ağrısız olduğunu düşünüyorum.aklında bu tür planları olanlar hç boşuna beklemesinler bence.
bende senin gibi çok fazla araştırma yapıordum hergün başağrılarıyla yatağa girmeye başlamıştım karar veremiordum bir türlü en kötüsüde kararsızlıktı zaten.sonra birkaç doktrla ön görüşme yapmaya karar verdim.randevularımı da almıştım.ilk hasan beye gittim sonrada diğer randevuları iptal ettim ben.içim ısındı kafama yattı hasan bey doktor olarak.
sende birkaç kişide karar kıl bence tatlım ve git öngörüşmeler yap hangisi aklına yatarsa ona olursun ameliyatını.ama inan hiç beklemye değecek bir ameliyat değil.ben 5-6 senedir bekliorum bu ameliyat için hep korkumdan günü güne seneyi seneyi attım ama boşa atmışım