- 11 Kasım 2012
- 26
- 0
- Konu Sahibi papatyaa10
Slm
Ben sali günü hasan findikda ameliyat oldum 6000 tl ücreti ben yurtdisindan geldigim icin otele beraber 6500tl ödedim. Hastane cok güzel coook konforlu.
Hayırlı olsun canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm
Ben sali günü hasan findikda ameliyat oldum 6000 tl ücreti ben yurtdisindan geldigim icin otele beraber 6500tl ödedim. Hastane cok güzel coook konforlu.
Hayırlı olsun canım.
Baska bir yerde yazmissin seninkiler 400cc mis, merak ettim senin boyun kilon nekadar?
Benimkiler yuvarlak 350cc, daha sisler tabiki ama baya büyük duruyolar.
Slm
Canım çok teşekkür ederim :). Bugün ön görüşme için randevu aldım Hasan Beyden umarım iyi geçer. Bana şans dileyin kızlar lütfeen. Epey heyecanlıyım..
Canım çok teşekkür ederim :). Bugün ön görüşme için randevu aldım Hasan Beyden umarım iyi geçer. Bana şans dileyin kızlar lütfeen. Epey heyecanlıyım..
Uzun zamandır oku oku öyle mı böyle mı yeter dedim dün sabah bende silikonlarıma kavuştum ağrı yok aslında bu baskı göğüsümü sıkıştırıyor nefes almak zorlaşıyor ama yinede dayanılmayacak bir ağrı değil hareket kısıtlıkıgı sınır bozucu ama tuaf bi duygu bir an önce Korseden kurtulmak istiyorum şimdilik iyi görünüyorlar sert ve sis ama eminim normale dönecekler
Geçmiş olsun canım,doktorun kim acaba? Merak etme,bir iki hafta sonra sıkıntılar geçmeye başlayacak ve rahatlayacaksın Sabırlı ol Sertlik ve şilikte geçecek,gayet dogal bir forma kavuşacaklar.Yöntemin,protez büyüklügü tipi hakkındada bilgi verirmisin bize
Benim 19 ay emzirme sonra meme ici boşalma oldu aşireti sorunu vardı.bursada M.ozcan yaptı ,dual plane sag meme 275 cc sol 325 cc yapıldı şimdi tuhaf görünüyorlar eminim normale donecekler bu hallerine bile mutluyum :)
Hayırlı olsun,ben çok memnunum doktorumdan ve ameliyat sonucumdan.İnşallah sende çok memnun kalacagın bir seçim yaparsın canım..Şans seninle olsun..Gelişmeleri paylaş bizimle,seni bekliyor olacagız
Benimde emzirmelerden sonra gögüs üst lobum boşalmıştı.Şİmdi çok güzel oldular vallahi Tabi ilk zamanlar şekilsiz oluyorlar,tuhaf gelebilir ama zamanla düzeliyorlar forma giriyorlar endişe etme
Bugün için dr. Nazım Durak'tan randevu aldım onunla da bir görüşeceğim. Fakat nette araştırdığımda hakkında pek iyi yazılar görmedim. Bir hastası ölmüş, avukat bir hastası şikayetçi olmuş. :)) Hakkımda hayırlısı.
Arzum çok teşekkür ederim tatlım :). Tontişlerini güle güle sağlıkla kullan..
Hasan Bey'le görüştüm. Düşündüğümden daha kısa süren bir görüşme oldu. Sormak istediklerimin bir kısmını unutuverdim Ben birde karın germe operasyonu düşünüyordum aynı anda olur mu diye sordum. Hasan bey olur hiç bir sıkıntı olmaz dedi muayene sırasında. Sonrasında en fazla 4 gün ağrım olurmuş.. Birlikte gittiğim arkadaşım Hasan Bey'e bir yakınının yağ aldırdığını 1 ay sancı çektiğini filan söyleyip ortamı biraz gerdi ( Ameliyat fotoğrafları gösterebilir mi? protezli ve karın germe görüntümü üç boyutlu hazırlayabilir mi diye soracaktım bu durumda aklımdan hepsi uçtu gitti. Giderken midem, karnım ağrıyordu. Heyecandan zannettiğim ağrılar meğerse enfeksiyondan kaynaklanan sancıymış. Gece dayanamayıp hastaneye gittiğimde tahlil ultrason sonrası öğrendim. Biraz karışık sancılı bir gün oldu kısacası.
Yoğun olarak Hasan Bey'i düşünüyorum ama yine de biraz araştırıyorum. Sen de aklına birşey geldiğinde yine paylaşırsan çok mutlu olurum. Keyifli Günler )
Bugun aksam üstü bir uyumuştum kalktığımda ağrımın olmadıgını kollarımı daha rahat kullandığımı hissettim bugun sabah agrimkesicimalmistim aksam hiç gerekmduymadim ilk 2 gün günde 3 4 tane almıştım masalahmbugun daha iyeyim fakat sol meme ucumda his yok keyifim kaçtı. Birdemokadar yukarıda ve de sertler ki küçük gibi geliyorlar 325 az değil birde benim omuzlarim dar ince yapılayım 170 boy 50 kilo normal mı bende anlamadım Dr ısrarla bana en az 350 takın dedim deneriz dedi tepin tepistirinn ama sığırın dedim sığmamış normal görüntülerini beklicem heyecanla birde keske gün ve gün resimleri olsa fikir olurdu :)
biraz daha araştırsan canım, hasta yorumlarına denk geldim de bende. hiç iyi yorum yok diyebilirm
Bugun aksam üstü bir uyumuştum kalktığımda ağrımın olmadıgını kollarımı daha rahat kullandığımı hissettim bugun sabah agrimkesicimalmistim aksam hiç gerekmduymadim ilk 2 gün günde 3 4 tane almıştım masalahmbugun daha iyeyim fakat sol meme ucumda his yok keyifim kaçtı. Birdemokadar yukarıda ve de sertler ki küçük gibi geliyorlar 325 az değil birde benim omuzlarim dar ince yapılayım 170 boy 50 kilo normal mı bende anlamadım Dr ısrarla bana en az 350 takın dedim deneriz dedi tepin tepistirinn ama sığırın dedim sığmamış normal görüntülerini beklicem heyecanla birde keske gün ve gün resimleri olsa fikir olurdu :)