-
- Konu Sahibi papatyaa10
Ben teşekkür ederim canımDemek karın germe ameliyatıda olacaksın,ne güzel bir taşla iki kuş Ameliyat olduğumda hastanede bu iki operasyonu olan bayanlar vardı.Akşam hep beraber koridorda turluyorduk :)) Mesela tam dik duramıyorsun,öne egik yürüyorsun biraz ama hepsi gelip geçici sonuçta.Çok kolay basit bir ameliyat degil sonuçta ameliyat Ben karın bölgemden yağ aldırmıştım,bir hafta zorluk çektim.Karın bölgende Agrı oluyor evet,basit degil ama öyle bir ay Agrı çekmek biraz abartımı olmuş ne.. Aklındaki diğer doktorlarlada görüş sonra karar verirsin Hayırlısı olsun
Vanilya selam tatlım :). Çok Şekersin araştırma yapmışsın teşekkür ederim. Tanınmış doktor diye randevuyu almıştım. Sonra araştırdığımda olumsuz yorumlarla karşılaştım. Randevumu iptal ettim zaten. Sanırım Hasan Bey'le tekrar görüşeceğim. Beni tek düşündüren rakamın bütçemi aşıyor olması..Sevgiler
Amin tatlım çok sağol. Aklımda Hasan Bey'de kaldı sanki
Canım her tanınmış doktor iyi olmuyorki.Bu yüzden araştırma yapmak,aklımızda olan bütün doktorlarla yüzyüze görüştükten sonra karar vermek en iyisiBirde şöyle bir durum oluyor.Bir doktorun memnun olan hastası oldugu gibi memnun olmayan hastasıda oluyor..O memnun,onunki güzel olmuş diyoruz ama aynı iyi sonucu bizimde alacagımızı hiçbir doktor yada buradaki arkadaşlar garanti veremez..Bu yüzden doktorlarla iyice görüş,içine sinen aklında kalan doktorla ameliyat olki başka birinin seni etkileyip seçim yapıpta sebep olmasına müsade etme Bilmem anlatabildimmi,karışık oldu gibi biraz Hasan beyle tekrar görüş o zaman.KOmbine ameliyatlarda fiyat daha uygun oluyot tabi.Tek tek o ameliyatları olsan fiyat yükseliyor.Karın germe ameliyatını ne kadara yapıyor mesela? İki ameliyatı ne kadara yapıyor?? Eger maddi olarak seni zorlarsa ikisinden birini tercih edeceksin,kalan parayı bir yere atıp tekrar para biriktirip diger ameliyatıda öyle olacaksın o zaman Yapacak birşey yok...
Herşey gönlünce olsun canım,umarım senin için en uygun dogru doktoru seçersin ve harika bir sonuç alıp çok mutlu olursun
Arzum çok teşekkür ederim tatlım :). Tontişlerini güle güle sağlıkla kullan..
Hasan Bey'le görüştüm. Düşündüğümden daha kısa süren bir görüşme oldu. Sormak istediklerimin bir kısmını unutuverdimBen birde karın germe operasyonu düşünüyordum aynı anda olur mu diye sordum. Hasan bey olur hiç bir sıkıntı olmaz dedi muayene sırasında. Sonrasında en fazla 4 gün ağrım olurmuş.. Birlikte gittiğim arkadaşım Hasan Bey'e bir yakınının yağ aldırdığını 1 ay sancı çektiğini filan söyleyip ortamı biraz gerdi ( Ameliyat fotoğrafları gösterebilir mi? protezli ve karın germe görüntümü üç boyutlu hazırlayabilir mi diye soracaktım bu durumda aklımdan hepsi uçtu gitti. Giderken midem, karnım ağrıyordu. Heyecandan zannettiğim ağrılar meğerse enfeksiyondan kaynaklanan sancıymış. Gece dayanamayıp hastaneye gittiğimde tahlil ultrason sonrası öğrendim. Biraz karışık sancılı bir gün oldu kısacası.
Yoğun olarak Hasan Bey'i düşünüyorum ama yine de biraz araştırıyorum. Sen de aklına birşey geldiğinde yine paylaşırsan çok mutlu olurum. Keyifli Günler)
Bende sonunda 2 3 yıldır gide gele ameliyat olmaya karar verdim ve doktorumu da Hasan fındık olarak seçtim :)
Papatyacım memelerin çok güzel olmuş güle güle kullan :) Kas altı korkulan bir ameliyat genelde, 3 ay olmus sen olalı, nasıl hissediyorsun? memişler yumusadı dogallaştı mı ? resminde oldukça dik ve iddialı duruyorlarBen il dısından, çoook uzaklardan gelicem ameliyat için, Hasan bey 3 gün yeter dedi ama ben tereddüte düştüm. Ameliyat sonrası bandaj çıkarıp sütyen takmak ne kadar sürüyor? dikişler alınmıyor mu? Sütyen ne zaman takılıp ne kadar takılması tavsiye ediliyor. Allah korusun kapsül oluşması ya da kan toplanması gibi sorunlar yaşanırsa bunlar ne kadar süre içinde anlasılır gibi sorular kafamı bulandıryor çünkü ameliyattan sonra bir daha istanbula kolay kolay gidemeyeceğim.
Ayrıca Hasan Beye ameliyat olan diğer kızlardan da destek ve yardım (tavsiye-şikayet-öncesi sonrası resim)bekliyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mail adresim arzum77 de var, beni eklerseniz çok sevinirim öpüyorum :*****darısı basıma diyorum !!!
Slm
Bendede öyle olmusdu sormak istediklerimi hep unutmusdum. Ameliyatdan bir gün önce gitmisdim istanbula ve o gün önce görüsmem oldu. Ameliyata girerken bile acaba vazmi gecsem diye düsünüyordum ama iyki öyle birsey yapmamisim kesin üzülür bir sene sonra birdaha gitmek isterdim. Suan yavas yavas düzeliyorlar.
Umarim sende yaptirir ve memnun kalirsin
Haklısın canım bende o doktoru baştan eledim zatenMemnuniyet kişinin beklentisine göre değişir tabi ki. Araştırmamı burada sizlerin yorumlarına, web sayfalarındaki diğer yorumlara bakarak yapıyorum. Daha çok yeniyim Tunç Tiryaki ile görüşmek istiyorum muayenesi 250 tl. Çoğu doktor ücretli muayene yapıyor. Bu da düşündürüyor biraz. Hasan bey göğüs protez+dikleştirme 9bin tl. karın germe 8bin tl. 15bin tl olarak düşün dedi. Düşündüğümden 5bin tl. fazla çıktı anlayacağın. Narkoz almışken aynı anda olsun istiyorum. Tekrar çalışmaya başlayacağım için bu tür bir operasyon İzin vs açısından benim için hayal olur.. Bir de bu tür durumlarda tavsiyelerin önemli olduğunu düşünüyorum. Hatta mümkün olsa operasyon geçirenleri görebilsem Tatlım iyi dileklerin ve önerilerin için çok teşekkür ederim. Keyifli Günler
Kızlar bu aksam göğüsüme üstüne hafif bastirarak dokundum ve kütur kütur ses geldi normal mi
Geçmiş olsun tatlım Sende güle güle kullan tontişleriniEn zoru doktor ismine karar vermek bana göre.. İllaki bir karar vereceğim ve aranıza katılacağım :). yeni yıla yeni yeni girmek istiyorum...
Geçmiş olsun tatlım Sende güle güle kullan tontişleriniEn zoru doktor ismine karar vermek bana göre.. İllaki bir karar vereceğim ve aranıza katılacağım :). yeni yıla yeni yeni girmek istiyorum...
Ayyy lıkır mı kutur mu anlayamadım içim gıcıklandı tuaf bişey o bölgeye hafif masaj yaptım ordn dagaldı aşağıya inmiştir heralde oraya dokunamıyrum:)) buaraada Bu sabah korarım açtım gördüğüm manzara şahane evet daha büyük yaksaydı belki bu kadar hoş durmaya bilirmiş tek sorun benim iki meme arasında 50 cc lik fark olması şimdide fark var eskisi kadar olmasada maalesef var amaa bu seferrrr dolgun dik ve büyükler eskiye göre en azından seksiler moralim yerine geldi birde kullanıma açılsalar pek alaa olacak uzaktan bakıyoruz esimle :)))))
Yeni yıla yeni memişlerle girmekkkOooo...o mutlulugun degeri,paha biçilemezz... :118::119::124:
Senin gögsüne dikleştirmede yapılacak öylemi? Hmm tabi o zaman maliyet degişiyor canım.Protezle dikleşip toparlanabilseydi bu fiyat 6000 tl ye düşerdi.Ama kombine ameliyat oldugu zaman fiyat düşüyor tabiZor iş,parasal olarak zor tabi.Doktor araştırmalarına devam et tabi.Ben araştırma yaptıgım zaman muayene ücreti alan doktorlarda vardı.Bir keresinde benden muayene ücreti isteyen bir doktorun sekreteriyle kavga etmiştim Bu ne saçmalık yahu,biz danışmaya geliyoruz bir şey yapmıyorki,diye konuşurken doktor gelip buyrun sorun degil muayene edelim demişti.Yani illa sesimizi yükseltmemizmi gerekiyor böyle durumlarda Ondan sonra muayene ücreti alan hiçbir doktoru tercih etmemiştim.Digerleri almıyorda birşeymi kaybediyorlar,işi maddi ticarete döken kişilerde var malesef Ama özel bir hastanede görev yaparlar o zaman mecbur tabi.Sözüm kendi muayenehanelerinde görüşme ücreti alan doktorlara
Canım sana Tugrul Turanı da öneririmOnunlada görüş lütfen En son bakarsın duruma göre bir tercih yaparsın inşallah hayırlısıyla
Selam tatlım. 2 çocuk annesi, yaş 41 olunca bu operasyonlara ihtiyacım var :) :119:
Ben de Nazım durak sekreterini aradığımda 300 tl dedi muayene ücretini. Tavsiye üzerine mi diye sordu valla dedim internet karşımda tek tek arıyorum hangisi bana güven verirse onunla görüşmek istiyorum dedim anında gelin ben sizi ücretsiz muayene ettiririm dedi. Öyle tutarsızlık yapılınca huylandım baştan. Ne yani tepkiye göre mi ücret alıyorlar... Ki bazıları öyle demek ki. Canım önerin için çok teşekkür ederim mutlaka görüşeceğim Tuğrul Turan ile. Bana yakın olması da tercihlerim arasında. Tuğrul bey de Leventteymiş yanılmıyorsam. Mutlaka Görüşeceğim.
Sizleri tanıdığıma çok mutlu oldum. Hepiniz ayrı ayrı yardımcı oluyor fikir veriyorsunuz. Sizleri çok sevdim ben :118:
Bence de ongorusme ucretsiz olmali. Para istemelerini cok sacma buluyorum. Her gorusmeye para versek basa cikamayiz yani bir de sokaga atilmis para gibi gelir bana o([/Q
Ön görüşmede ücret alan doktora gitmeyi düşünmüyorum tamamen fırsatçılık. Hastayı kendisine mecbur bırakmak gibi bir şey. Sevgili GulezelMesaj sayım 100'e ulaşmadığı için albüme bakamıyorum. Msn adresin varsa yazar mısın? ekleyeyim.. Teşekkür ederim. Keyifli Günler :118: