- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.833
- Konu Sahibi papatyaa10
Cok sagol fistik bana cok moral veriyorsun sagol. Annemle ablamla paylasdim ama anlamiyorlar beni ne gerek var güzelsin iste........ Hep ayni iste. Haftaya sali günü 06.11 de ameliyat olcam az kaldi)))))) seninkiler cok güzel görünüyor sütyensizde güzeldir kesin BENDE BENDE BENDE ..... Istiyorum seninkilere nazar degmesinde. Öptüm
İnan bana çevrende bu sıkıntıyı yaşayan birine ben bu ameliyatı olmak istiyorum yada olacagım desende sana destek vermez Kıskançlıkta oluyor yani bir bayan diger bayanın daha alımlı,güzel olmasını çekemiyor Ama bu forum öyle degil,burada herkes birbirine destek oluyor,yardımına koşuyor (istisnalar hariç ) Hayırlısı olsun inşallah..Ben bu forumda tanıdıgım Hasan beye ameliyat olan yada başka doktora ameliyat olan birçok kişiyle görüştüm arkadaş oldum.Bana çok iyi geldi bu forum,birçok şeyi burada arkadaşlarımla paylaştım..Sende umarım ameliyattan sonrada sürecini memnuniyetini bizimle paylaşırsın canım.İsmini bilseydim eger Salı günü hastaneyi arar durumunu ögrenirdim,belki telefonda bile görüşebilirdik İstersen özelden msn adresimi yaziyim,ekle oradan konuşalım
Benim profilimde albümüm var,orada çeşit çeşit fotograflarım var ama sen şu an göremezsin daha yeni üyesin.Zamanla eskidikçe burada arkadaş olarak eklerim görürsün Umarım seninde çok çok güzel memişlerin olur,ben eminim olacagınada önemli olan istedigin büyüklükte görünümde olması Kendini doktora çok iyi ifade et tatlım.Greisinide dedigim gibi Hasan beyin sihirli ellerine bırak Öpüyorum çok,görüşürüz...