-
- Konu Sahibi papatyaa10
bugün 2.pansumanım yapıldı artık banyo yapabilirmişim ama banyodan sonra tentürdiyot sürmem lazımmış ve bantlamam gerekiyormuş 1 hafta sonrada dikişlerim alınıyor
eski 80a sutyenlerimi denedim bugün yinede. resmen havada kaldı sutyen
yeni ciciler alırım kendime yakında
geçmişler olsun,bundan sonra daha özgüvenli bir papatya hoşgeldin
Canım aramıza hoşgeldin sen de bizim gibi cücüklüler kervanındasın artık, ne güzel bir duygu değil mi? Bir ömür boyu güzel göğüslerinle güzel bir hayat diliyorum sana.
tekrar geçmiş olsun canım.duş alabilmen çok iyi. alabiliyorsan her gün duş al. kendini zorlamadan. umarım sana banyo konusunda yardımcı olacak birileri vardır. vücudunu yağlı bırakma, yara iyileşmen gecikmesin.
bu arada kızlar dünkü muayende hasan beye kaş ektirme ve liposuction ı da sordum.kaş ektirme için kaşların gayet güzel syrek de değil bence doğallığını bozma dedi.çünkü kaş ekilirken saçtan alıp oraya ekim yapılıyomuş ve kaş örnneğin 1-2 ayda azcık uzarken saç çok daha fazla uzuyomuş bakımı zor oluyomuş .düşünüyodum aslında ama hasan bey öyle diyince vazgeçtim.
bi de ben kalçama liposoctin istiyordum.sanki bana löp yağ gibi geliyordu.ama hasan bey ona da gerek olmadığını kalçamın gayet güzel e kavisli vücudumla orantılı olduğunu söyledi.kavitasyounda önermedi.tek ihtiyacım olan spormuş.aslında ypıyorum ama sadece kalça çalış dedi.orayı biraz kaslandırmam gerekiyomuş burda yağ yok ki lipo yapayım sana dedi.ondan da öyle vazgeçirdi beni
ne dikkatimi çekti kızlar ya birazd aondan bahsetmek istedim.başka bir doktor olsa hemen der ki tamam gel yapalım der sonuçta karlı çıkacak olan kendisi para kazanacak olan kendisi.ama hasan bey kesinlikte o düzeyde bir dr değil.bir kez daha takdir ettim kendisiniiyiki doktorum olarak hasan beyi seçmişim .çünkü başka dr lar da tanıyorum ön görüşmeye gittiği gibi hastalarının meme burun fotolarını gösteren.adam gidip de kötüsünü göstermez ki iyisini gösterir zaten yaniii.. zaten hasan beyin bu tür reklamlara da hiç ihtiyacı yokk
bu adamın varlığı olay yokluğu koyar kızlarrr
kesinlikle daha özgüvenli canım burnum daha bir havada sankiteşekkür ederm
sağol tatlım süper bi duyguymuşşkız sen niye cücüklüler diyon bakem cücüklüler küçük memelilere denioo benim bildiğim
sağol canım bugün duş aldım sonunda ayy kızlar duş alabilmek bile ne büyük bir lüksmüşş resmen kendime geldim yaww
banyomu da yalnız başıma aldım zorlanmadım hiç 1 hafta oldu artık bayağı iyileştim demek ki
sonrasında da tentürdiyotla temizledim ve yeniden bantladım temizlik de yaptım bugünohh ev temiz ben temizz huzurr
bu arada kızlar dünkü muayende hasan beye kaş ektirme ve liposuction ı da sordum.kaş ektirme için kaşların gayet güzel syrek de değil bence doğallığını bozma dedi.çünkü kaş ekilirken saçtan alıp oraya ekim yapılıyomuş ve kaş örnneğin 1-2 ayda azcık uzarken saç çok daha fazla uzuyomuş bakımı zor oluyomuş .düşünüyodum aslında ama hasan bey öyle diyince vazgeçtim.
bi de ben kalçama liposoctin istiyordum.sanki bana löp yağ gibi geliyordu.ama hasan bey ona da gerek olmadığını kalçamın gayet güzel e kavisli vücudumla orantılı olduğunu söyledi.kavitasyounda önermedi.tek ihtiyacım olan spormuş.aslında ypıyorum ama sadece kalça çalış dedi.orayı biraz kaslandırmam gerekiyomuş burda yağ yok ki lipo yapayım sana dedi.ondan da öyle vazgeçirdi beni
ne dikkatimi çekti kızlar ya birazd aondan bahsetmek istedim.başka bir doktor olsa hemen der ki tamam gel yapalım der sonuçta karlı çıkacak olan kendisi para kazanacak olan kendisi.ama hasan bey kesinlikte o düzeyde bir dr değil.bir kez daha takdir ettim kendisiniiyiki doktorum olarak hasan beyi seçmişim .çünkü başka dr lar da tanıyorum ön görüşmeye gittiği gibi hastalarının meme burun fotolarını gösteren.adam gidip de kötüsünü göstermez ki iyisini gösterir zaten yaniii.. zaten hasan beyin bu tür reklamlara da hiç ihtiyacı yokk
bu adamın varlığı olay yokluğu koyar kızlarrr
kesinlikle canım yaa cenk bey den de herkes memnun gördüğüm kadarıyla iyiki bu doktorlarla tanışmışız tanıştıranlar da sağolsun tabii
arzummm
dila28 böyle diyordu benim de çok hoşuma gidiyor cücüklü demek hem de dilacığmı hatırlıyorum cücüklü diyince :)
Valla bizde yeni ergen kızlara -Kız aç şu cücüklerinide bakalım derdik hep.Cücük kelimesini ufak,yeni biten gögüsler için kullanırdık :)) Bu terim bize pek gitmiyor bence
bana gidiyor ama benimkiler hala cücük
tatlım üzülme bakk kesin diye bişey yok biliyosunn belki olur sana da
kızlar harikasınız.böyle ameliyattan sonra mutlu olan insanları duyunca inanılmaz gaza geliyorum...dogru doktor önemli olan...sen kaç hangi doktorlarla görüşmüştün de hasan bey e karar verdin?
evet canım doktor seçimi çook önemli ben aslında birkaç dr dan daha öngörüşme randevusu almıştım ama ilk hasan beye gittim ve onda tutuklu kaldımmilk ve son oldu benim için
ben doktorun gözünden anlarım canımzamanında çok dr dolaştığım için az çok kestirebiliyorum artık sanırım
Hasan bey çok içime sindi ilk andan beri o güveni verdi bana ben de kendimi teslim ettim doktorumun maharetli ellerine
o zaten hiç dr gibi değilki sanırsınız bir arkadaşnızla sohbet ediyorsunuz öyle sıcak öyle içten bir insandır kendisi
evet canım doktor seçimi çook önemli ben aslında birkaç dr dan daha öngörüşme randevusu almıştım ama ilk hasan beye gittim ve onda tutuklu kaldımmilk ve son oldu benim için
ben doktorun gözünden anlarım canımzamanında çok dr dolaştığım için az çok kestirebiliyorum artık sanırım
Hasan bey çok içime sindi ilk andan beri o güveni verdi bana ben de kendimi teslim ettim doktorumun maharetli ellerine
o zaten hiç dr gibi değilki sanırsınız bir arkadaşnızla sohbet ediyorsunuz öyle sıcak öyle içten bir insandır kendisi
Geçmiş olsun güle güle kullan ..Benimde gögüslerim küçük yani 80 ama hiç ameliyat düşünemiyorum .
Yani şimdi gitsem 90 yaptırsam beni rahatsız eder memun etmekten çok.
Yani ne insanlarla iletişimimi nede özgüvenimi hiç memelerime bağdaştırmadım .
Seni mutlu etmesi güzel demek bu şekilde düşünen kadınlar da varmış .