evet hele erkekler için hiç değmez ama insan sevince iş çok zorlaşıyor..bir de tek sorunum o da değil..çözmeye çalışıyorum ama çözemiyorum hiç bir şeyi
canım derdini söylemeyen derman bulamaz bakanlat istersen hem rahatlarsın hem belki faydamız dokunur sana
cnm ben de ameliyat olmak istiyorum fakat ameliyat sonrası ağrı sızı korkularından olamıyorum. acaba senin ameliyat sonrası rahatlığın bünyenle mi alakalı yoksa hasan beyin eli ve ameliyat süreci ile mi?
canım bak beni de çok korkutmuşlardı ameliyat sonrası ağrı sızı konusunda özellikle kas altı olduğu için ilk 1 hafta yerinden doğrulamazsın dediler.bünyemle de ilgisi olabilir belki ama ben ameliyata doktorumun ellerinde mutlu mutlu girdim
hasan bey kafamdaki bütün endişeleri giderdi sağolsun onun sayesinde çok rahatladım kasma kendini bu kadar ameliyattan sonra çok daha iyi hissedeceksin kendini demişti bana.gerçekten de öyle oldu.
ayyy valla doktorumu ne kadar övsem azdır
eğer ki düşünüyorsan hayatım hiç bekleme .ben memesiz geçirdiğim yıllara yanarım.şimdi hayattan daha çok zevk alır hale geldim keyfim yerinde çok şükür .kontrollerime hep gidiyorum.hiçbir sıkıntım da yok
darısı senin başına tatlım