Pap smear testi yetersiz çıktı

Geçmiş olsun cheryl geçen gün duvarına yazmıştın sanırım çok kanama oluyor bende uzun sürdü diye onunla alakalı olabilir mi
Yok canım, onunla alakalı değil. O yasminle alakalı. Smear testi ise bambaşka. Yetersiz gelmiş yani sürüntü az gelmiş.

Yok canım, onunla alakalı değil. O yasminle alakalı. Smear testi ise bambaşka. Yetersiz gelmiş yani sürüntü az gelmiş.
Himm anladım alan kişi de bir sorun olur ozaman hiç yaptırmadım o yüzden bilmiyorum da

Himm anladım alan kişi de bir sorun olur ozaman hiç yaptırmadım o yüzden bilmiyorum da
Eğer aktif bir cinsel hayatın varsa mutlaka yaptır canım, ileride olabilecek ya da ortaya çıkabilecek sorunların varlığını önceden bildiriyor. Benimki alınamadığı için bildiremedi ama olsun :)

Kanamam geçide yeniden aldıracağım ama doktor gerekli görmeyebilir dedi. Neye dayanarak kolkoskopi önerildiğini anlamadım dedi asistan.
Bu arastirma hast boyle takilma..yani henuz ogrenci olan stajer drlar tarafindan kanli canli orneksin ,deneksin vs.
Kendi drnuza gidin en iyisi

Eğer aktif bir cinsel hayatın varsa mutlaka yaptır canım, ileride olabilecek ya da ortaya çıkabilecek sorunların varlığını önceden bildiriyor. Benimki alınamadığı için bildiremedi ama olsun :)
Sağlık ocağı her yaşımı sorduğunda daha küçük mussin diyor test için

şahsen bende üstüne gitmedim

Bu arastirma hast boyle takilma..yani henuz ogrenci olan stajer drlar tarafindan kanli canli orneksin ,deneksin vs.
Kendi drnuza gidin en iyisi
Benim bir komsumda kansızlık ve kabızlık olmasını kadına çölyak hastası olabilirsin deyip aylarca düşündürdüler araştırmadan önce
kadın da hiç bişey yokmuş meğerse

Kadın hep kansizmis zaten :/

Bu arastirma hast elini versen kolunu kaptirma olanagin cok yuksek..tabii birde yanlis teshis tedavileride cabasi!

Sulu acik pempe,visne rengi,s iyah veya yogun pihtili kanamalar tehlikeli oluyorda o sebeple sordum
Bence bir seyiniz yok tabii siz yinede dra gorunun,gecmis olsun
Vişne rengimsi gibi ama çokta değil. Bakalım hafiften azaldı zaten. Geçecek diye umuyorum :) teşekkür ederim yorumunuz için.

Bu arastirma hast elini versen kolunu kaptirma olanagin cok yuksek..tabii birde yanlis teshis tedavileride cabasi!
Bende uğraşıyorum şuan hala bize randevu verecekler en sonunda asistanı şikayet edecevim o olacak

Ekim ayından beri randevu bekliyorum ben

Sağlık ocağı her yaşımı sorduğunda daha küçük mussin diyor test için

şahsen bende üstüne gitmedim
Evliysen yaptırmalısın ama..
Yani öyle biliyorum ben.
Ben açıkçası kendi doktorumun yönlendirmesiyle smear aldırmıştım, faydalarını anlattığı için mantıklı geliyordu. Devlette yaptırıp özelde ki doktoruma götürüyordum.
Bu ikisinde sıkıntı çıkınca doğru bildiğinden şaşmamak gerektiğini anladım.
Komşuna da çok geçmiş olsun, yazık günah ya insanların psikolojisi bozuluyor yanlış teşhis yüzünden.

Vişne rengimsi gibi ama çokta değil. Bakalım hafiften azaldı zaten. Geçecek diye umuyorum :) teşekkür ederim yorumunuz için.
Dogum.kontrol hapini drnuz mu vermisti yani hormonlariniz icin mi..
Belki rahimde kan kalmistir disari aktarimi olamamistir o sebeple ara ara visne renginde geliyor olabilir..
Pozitif dusunun ki iyi haberler sizi bulsun

Bende uğraşıyorum şuan hala bize randevu verecekler en sonunda asistanı şikayet edecevim o olacak

Ekim ayından beri randevu bekliyorum ben
182den mi randevu talep ediyorsunuz..
Kimi drda kasitli kabul etmiyor cunku disarda ozel muayenesine bekliyor

Dogum.kontrol hapini drnuz mu vermisti yani hormonlariniz icin mi..
Belki rahimde kan kalmistir disari aktarimi olamamistir o sebeple ara ara visne renginde geliyor olabilir..
Pozitif dusunun ki iyi haberler sizi bulsun
Hayır hayır. Kendim alıp kullandım reglinin ilk gününde. Ondan önce prezervatif yırtıldığı için ella kullanmıştım, regl geldi hemen hapa başladım ama yaramadı malesef. Teşekkür ederim.

Rahim agzi kanserini onleyici asilarinizi yaptirin..30 yasindan gun almamaniz gerek..bunu devlet karsilamiyor..3 doz halinde uygulaniyor.4 ay+4ay+2ay aralari var asilarin hatirladigim kadariyla..omur boyu smeara gerek yok.. bu asilar yapildiktan 1 yil sonra kesinlik gebelik olmayacak korunun dusunurseniz..
Ben 25 yasinda yaptirmistim..asi koldan yapiliyo yalniz kolunyz felc gibi oluyo acayip yakiyo asi..
Aklinizda olsun kizlar

Rahim a

182den mi randevu talep ediyorsunuz..
Kimi drda kasitli kabul etmiyor cunku disarda ozel muayenesine bekliyor
Araştırma Hastanesi'nde takipli hastayız 3-4 bölüm birlikte götürecekler işi pedodonti bizim için ortodontist ten rabdevu alacaklar beraber karar verecekler ..daha öncesinde önceki asistanda cerrahi için bu kadar beklemedik hemen muayene olmuştuk

Himm dusuk yapmiyorsunuzdur umarim,yani dusuk sonrasi kanama degil dimi?arastirma hastdeki dra soylediniz mi neyse kendi drnuza anlatin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…