- 21 Ocak 2018
- 8.258
- 20.397
- 32
-
- Konu Sahibi Dahliadivin
Miiikemmellll ellerine saglikkk basarilar canimHerkese hayırlı ramazanlar. Ramazan ayının ilk yarışması için bu tarifi hazırladım umarım beğenirsiniz
Malzemeler
Bir yumurta
100 gr labne
Üç yemek kaşığı şeker
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Bir buçuk bardak süt
4 5 kaşık un (kıvam aldıracak kadar)
Bir paket kabartma tozu
Yapılışa gelince çok basit olan tarifimizde bütün malzemeleri bir kapta karıştırıp homojen ve kıvamlı olana kadar çırpıyoruz. Labnenin eşit dağılması için mikserle çırptım iki dk çırpmak yeterli. Yapışmayan teflon yada granit tavada arkalı önlü pişiriyoruz. Ben hepsi aynı boyda olsun diye küçük tavada tek tek pişirdim. İşte bukadar sunum icin istediginiz tatli malzemeleri kullanabilirsiniz reçel bal çilek muZ vs ..
Eki Görüntüle 2625604
Eki Görüntüle 2625605
Eki Görüntüle 2625606
Eki Görüntüle 2625607 Eki Görüntüle 2625608
Eki Görüntüle 2625609 Eki Görüntüle 2625610 Eki Görüntüle 2625611 Eki Görüntüle 2625612 Eki Görüntüle 2625613
Cok tesekkurlerCanım ellerine emeğine sağlık muhteşem olmuşBayıldım
Yarışmada bol şans diliyorum
Ben aslinda bunu tuzluda yapiyorum oyle de cok guzel oluyor :) cok tesekkurler2. Sahurda yaptim bende benim kiz istedi cani cekmisellerine saglik canm basarilar
Ellerine sağlık canım nefisss
Tesekkur ediyorum ikinizedeMiiikemmellll ellerine saglikkk basarilar canim
Ahaha tesekkurlerzaalımmm
güzel bir seçim olmuş canım
Ellerine sağlık
Orucunda etkisi olabilirAyyyyyy izkerken yutkundum
Harika görünüyor ellerine sağlık
Ya niye oyle dedin basari dilegi isterim tabi valla begendinmi pankeklerimi cok sevindimbu ne olamaz bu ne
.bakıyorum yine
Allahimmmmmmm
Ellerine sağlık başarılar dilememe gerek yok sanırımama yine de başarılar :))
Cok tesekkurlerHmmm nefis görünüyorellerinize sağlık, yarışmada başarılar
Sunum şahane nasıl begenmeyeyimYa niye oyle dedin basari dilegi isterim tabi valla begendinmi pankeklerimi cok sevindim
Estagfirullah ozaman cok mutlu oldumSunum şahane nasıl begenmeyeyimbegenmememn için kör olmam lazım
Gerçekten level atlamışsin sunumdaEstagfirullah ozaman cok mutlu oldum
Bir gun birisi bana yemeklerin cok guzel ama sunumda zayifsin demisti bu pankekleri ona gostereyim ozamnGerçekten level atlamışsin sunumda