- 8 Nisan 2017
- 56.754
- 296.931
- Konu Sahibi Dahliadivin
Reelde miBir gun birisi bana yemeklerin cok guzel ama sunumda zayifsin demisti bu pankekleri ona gostereyim ozamn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reelde miBir gun birisi bana yemeklerin cok guzel ama sunumda zayifsin demisti bu pankekleri ona gostereyim ozamn
Evet aynen ve bunu diyen esimin bir arkadasi detayci bir adamReelde mi
Kendi karısına yaptırsın allasen bırak bende seni çekemeyen bir kadından bahsediyorsun diye düşündümEvet aynen ve bunu diyen esimin bir arkadasi detayci bir adam
Yok yav bekardi ozaman surekli yemege geliyodu kankisi esimin bana oyle diyecek kadinin anlini karislarim tersim pistirKendi karısına yaptırsın allasen bırak bende seni çekemeyen bir kadından bahsediyorsun diye düşündüm
Hadi bulsun bakalim senin kadar güzel yemek yapanı bulabilecek miYok yav bekardi ozaman surekli yemege geliyodu kankisi esimin bana oyle diyecek kadinin anlini karislarim tersim pistir
Cok onure ettin beni minikcim sagolasinHadi bulsun bakalim senin kadar güzel yemek yapanı bulabilecek mi
Tesekkurler keske uzatip verebilsemAma bundan da canım çektiii
Ellerinize sağlık
Yaa teşekkürlerTesekkurler keske uzatip verebilsem
Ne demek rica derim iyi ramazanlarYaa teşekkürler
Böyle deyince vermiş kadar oldu
Cok tesekkurlerEllerine saglik leziz duruyor
Ellerine sağlık bayildimHerkese hayırlı ramazanlar. Ramazan ayının ilk yarışması için bu tarifi hazırladım umarım beğenirsiniz
Malzemeler
Bir yumurta
100 gr labne
Üç yemek kaşığı şeker
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Bir buçuk bardak süt
4 5 kaşık un (kıvam aldıracak kadar)
Bir paket kabartma tozu
Yapılışa gelince çok basit olan tarifimizde bütün malzemeleri bir kapta karıştırıp homojen ve kıvamlı olana kadar çırpıyoruz. Labnenin eşit dağılması için mikserle çırptım iki dk çırpmak yeterli. Yapışmayan teflon yada granit tavada arkalı önlü pişiriyoruz. Ben hepsi aynı boyda olsun diye küçük tavada tek tek pişirdim. İşte bukadar sunum icin istediginiz tatli malzemeleri kullanabilirsiniz reçel bal çilek muZ vs ..
Eki Görüntüle 2625604
Eki Görüntüle 2625605
Eki Görüntüle 2625606
Eki Görüntüle 2625607 Eki Görüntüle 2625608
Eki Görüntüle 2625609 Eki Görüntüle 2625610 Eki Görüntüle 2625611 Eki Görüntüle 2625612 Eki Görüntüle 2625613
Cok tesekkur ediyorumEllerine sağlık bayildim
Cok tesekkurler ac karinlara karsi tehlikeli olabilir evetÇok tehlikeli bir kule bu ,ama çokta güzel Ellerine sağlık,bol şanslar
Evet,özellikle karantina daCok tesekkurler ac karinlara karsi tehlikeli olabilir evet
Hic sorma verdiğimiz kilolari kat be kat aldik bayrama kiyafet giyemiycez karantina sagolsunEvet,özellikle karantina da
Neyse ki bayramda da kimse kimseyi görmeyecekHic sorma verdiğimiz kilolari kat be kat aldik bayrama kiyafet giyemiycez karantina sagolsun
İyiye gidiyo bayramda belki ailelerimizi goruruz diye umuyorum diger akrabalar cokta umrumda degilNeyse ki bayramda da kimse kimseyi görmeyecek