- 24 Eylül 2018
- 97.312
- 292.710
- Konu Sahibi Dahliadivin
Bayram sonrasına kadar kilo verip öyle mi görüşsekİyiye gidiyo bayramda belki ailelerimizi goruruz diye umuyorum diger akrabalar cokta umrumda degil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayram sonrasına kadar kilo verip öyle mi görüşsekİyiye gidiyo bayramda belki ailelerimizi goruruz diye umuyorum diger akrabalar cokta umrumda degil
Ya ramaznda kilo veren cok var ben az yiyorum ama gram degisme yok sinir oluyorum niye boyle bayramdan sonra zor yaz geliyo amaan kilo derdi olmasaydiBayram sonrasına kadar kilo verip öyle mi görüşsek
Şimdilik tehlikede değilim ben kendi adıma,ama bitene kadar nolur bilmemYa ramaznda kilo veren cok var ben az yiyorum ama gram degisme yok sinir oluyorum niye boyle bayramdan sonra zor yaz geliyo amaan kilo derdi olmasaydi
İyi senin adina sevindim insallah bayrama fit girersinŞimdilik tehlikede değilim ben kendi adıma,ama bitene kadar nolur bilmem
Hadi inşallahİyi senin adina sevindim insallah bayrama fit girersin
Ellerine sağlık muhteşem bir kule yapmişsin. Ballı oyların olsun tatlım...Herkese hayırlı ramazanlar. Ramazan ayının ilk yarışması için bu tarifi hazırladım umarım beğenirsiniz
Malzemeler
Bir yumurta
100 gr labne
Üç yemek kaşığı şeker
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Bir buçuk bardak süt
4 5 kaşık un (kıvam aldıracak kadar)
Bir paket kabartma tozu
Yapılışa gelince çok basit olan tarifimizde bütün malzemeleri bir kapta karıştırıp homojen ve kıvamlı olana kadar çırpıyoruz. Labnenin eşit dağılması için mikserle çırptım iki dk çırpmak yeterli. Yapışmayan teflon yada granit tavada arkalı önlü pişiriyoruz. Ben hepsi aynı boyda olsun diye küçük tavada tek tek pişirdim. İşte bukadar sunum icin istediginiz tatli malzemeleri kullanabilirsiniz reçel bal çilek muZ vs ..
Eki Görüntüle 2625604
Eki Görüntüle 2625605
Eki Görüntüle 2625606
Eki Görüntüle 2625607 Eki Görüntüle 2625608
Eki Görüntüle 2625609 Eki Görüntüle 2625610 Eki Görüntüle 2625611 Eki Görüntüle 2625612 Eki Görüntüle 2625613
İnsallah cok tesekkurlerEllerine sağlık muhteşem bir kule yapmişsin. Ballı oyların olsun tatlım...
Yarışmada başarılar dilerim.
Çok güzel olmuş,bayıldımHerkese hayırlı ramazanlar. Ramazan ayının ilk yarışması için bu tarifi hazırladım umarım beğenirsiniz
Malzemeler
Bir yumurta
100 gr labne
Üç yemek kaşığı şeker
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Bir buçuk bardak süt
4 5 kaşık un (kıvam aldıracak kadar)
Bir paket kabartma tozu
Yapılışa gelince çok basit olan tarifimizde bütün malzemeleri bir kapta karıştırıp homojen ve kıvamlı olana kadar çırpıyoruz. Labnenin eşit dağılması için mikserle çırptım iki dk çırpmak yeterli. Yapışmayan teflon yada granit tavada arkalı önlü pişiriyoruz. Ben hepsi aynı boyda olsun diye küçük tavada tek tek pişirdim. İşte bukadar sunum icin istediginiz tatli malzemeleri kullanabilirsiniz reçel bal çilek muZ vs ..
Eki Görüntüle 2625604
Eki Görüntüle 2625605
Eki Görüntüle 2625606
Eki Görüntüle 2625607 Eki Görüntüle 2625608
Eki Görüntüle 2625609 Eki Görüntüle 2625610 Eki Görüntüle 2625611 Eki Görüntüle 2625612 Eki Görüntüle 2625613
Cok tesekkurlerÇok güzel olmuş,bayıldım
Başarılar dilerim canım
Cok tesekkur ederim oyunuz icin :)Pankeke nerdeyse her sabah yaparım cocuklarim sever sevdiyimiz bi tarif ve sunum harika oyum size
Tuzlu pankek yapariz size bilemedim tatli sevmediginizikesinlikle çok tok tutucu olduğuna eminim ama benim gibi tatlı sevmeyenler ne yapacak....
olsun olsun ben yine de sizi tutuyorum