- 17 Ocak 2012
- 1.565
- 295
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.941
Burdayız ağlaya ağlayaağlaya duruyom işte sen nasılsın bu arada antidepresanlar arada alınmaz daha kötü yapar bırakacaksan azaltarak içiceksende doktorun söylediği şekilde hergünKimse yok muu
Niye ağlıyorsun abla ağlama. Yok ben yeni dr umun verdigi tedaviyi uygulamaya karar verdim, ilaçlarımı tam Alaçam sonra da terapiBurdayız ağlaya ağlayaağlaya duruyom işte sen nasılsın bu arada antidepresanlar arada alınmaz daha kötü yapar bırakacaksan azaltarak içiceksende doktorun söylediği şekilde hergün
Okb yi yenmek çok zor ilaçsız hiç kolay değil bende hastalık okbsi var mesela bi ara şizofrenim diye takmıştım yaklaşık 7 8 ay sürdü ilaç kullandım terapi ile azaldı birazMerhaba arkadaşlar aranızda okbyi yenen var mı hamileyken ilaç kullandıniz mi
Ben de çok iyiydim sadece sabah ilacım vardı hatta doktorumla onu bile bırakırız diye düşünürken birden başa sardım yeniden iyi olucam mı diye düşünüyorum çok yoğun ataklar geliyor pazartesi gününe randevu aldım yine doktorumaBen de öyleyim Niloya yalnız değilsin bunu bill. Ben de baya iyilesmistim iki ilaç kullanıyordum biri gündüz biri gece ilacı, düşün geceyi bırakalı beş ay olmuştu, gündüzü de arada bir içerdim o derece iyiydim. Ben de baya bildiğin başa dondum. Rabbimden geldi derman da onda inşallah bugunler de geçecek kizlar
Sabah ilacımı ara ara alıyorum demişsin sanırım neydi senin sabah ilacın her ilaç ara ara alınmaz dikkat et mesela ben efexor kullanırken ilaç yoksunluğu yapmıştı iyiyken yeniden başa sarmıştım çok yoğun depresyon geri gelmişti ama paxera yı mesela ara ara bıraktığım oluyordu bazı ilaçlar bırakılması çok zor olan gruptalar saati bile şaşsa baş dönmesi sersemlik başlıyorNiye ağlıyorsun abla ağlama. Yok ben yeni dr umun verdigi tedaviyi uygulamaya karar verdim, ilaçlarımı tam Alaçam sonra da terapi
Citoles alıyordum ben canım. Hafif gruptan sanırım. Offf ben de gündüzü diyorum ya alıyordum bir kere iki üç hafta almadım mesela. Bu arada ben dayanamadım online bir piskiyatrist ile görüştüm tavsiye üzerine iyi de geldi onun takibinde olcam. Şimdi iki yeni ilaç verdi citolu bırakıp onlara gecicem biri gece ilacıSabah ilacımı ara ara alıyorum demişsin sanırım neydi senin sabah ilacın her ilaç ara ara alınmaz dikkat et mesela ben efexor kullanırken ilaç yoksunluğu yapmıştı iyiyken yeniden başa sarmıştım çok yoğun depresyon geri gelmişti ama paxera yı mesela ara ara bıraktığım oluyordu bazı ilaçlar bırakılması çok zor olan gruptalar saati bile şaşsa baş dönmesi sersemlik başlıyor
Şak diye kesmeseydin keşke ilacı o da tetikliyor bu görüştüğüm ne ilacı verdi sana belki biliyorumdurCitoles alıyordum ben canım. Hafif gruptan sanırım. Offf ben de gündüzü diyorum ya alıyordum bir kere iki üç hafta almadım mesela. Bu arada ben dayanamadım online bir piskiyatrist ile görüştüm tavsiye üzerine iyi de geldi onun takibinde olcam. Şimdi iki yeni ilaç verdi citolu bırakıp onlara gecicem biri gece ilacı
Hamileliğin nasıl geçti canım ilaç kullanmışmıydın hamileykenŞak diye kesmeseydin keşke ilacı o da tetikliyor bu görüştüğüm ne ilacı verdi sana belki biliyorumdur
Yok ben hamile olduğumu öğrendiğim anda bıraktım 6 haftalıktım ben hamile iken çok iyiydim diyebilirim çünkü ilk doğumum kalbim atışı durmakla kürtajla sonuçlanmıştı bu hamileliğimde bebeği düşünmekten pek kendimi dinlemeye fırsatım olmadı sürekli onu dinliyordum onun hakkında düşünüyordum ama ara ara ataklarım oldu onda da dışarı çıkmadığımda evdeyken iyiydim sorun olmadı bende sorun hastaneden evin kapısına geldiğim anda başladı ağlama ile sonrası depresyon bitmek bilmeyen ağlamalarım kısa sürede de ilaca başladık ve mama verdik zaten emmedi de 40 gün uğraştık almadı bir zaman sonra da topladım ta ki geçen sene Mart ayında şıranks diye ilacımı birden bırakmamla başladı sonuç 1 seneyi aşkındır durum buHamileliğin nasıl geçti canım ilaç kullanmışmıydın hamileyken
Benim de bu akşam aklımdan geçti nolurdu sanki bende normal insanlar gibi olsaydım da sürekli panikatak gelmeseydi dedimNormal insanlara çok özeniyorum
Ya düşük doz diye pek etkilemez diye düşünmüştüm. Böyle olcagini bilseydimmŞak diye kesmeseydin keşke ilacı o da tetikliyor bu görüştüğüm ne ilacı verdi sana belki biliyorumdur
Rexapin 2.5 mu o baya uyutuyor dün gece aldın mıYa düşük doz diye pek etkilemez diye düşünmüştüm. Böyle olcagini bilseydimmşimdi paxera ve geceleri de rexapin kullanıyorum
Evet canım 2.5 olan. Dün ilk defa aldım ama öyle uyku falan getirmedi pek. Ama uyku bölünmesi yaşamadım o açıdan iyi olduRexapin 2.5 mu o baya uyutuyor dün gece aldın mı
Evet canım ama bir yerden yapmak başlamak zorundayız, beyine bunun normal olduğunun sinyalini vermemiz lazımYine bi panikatak geldi bekliyorum geçmesiniböyle olunca insanın kalkıp iş yapacağı günlük aktivitelerini yapacağı gelmiyor
Aa sana uyku yapmamış bak bana onu verdiler annemlerdeydim ertesi gün tüm gün uyudum çocuğuma annnemler baktı kafam kalkmamıştıEvet canım 2.5 olan. Dün ilk defa aldım ama öyle uyku falan getirmedi pek. Ama uyku bölünmesi yaşamadım o açıdan iyi oldu
Bugün kalktım toptancıya falan gittim ama sahurda zanax aldım onun etkisi ile yataktan çıkmış olabilirim sahurda çok kötü panikatak geldi yine beyin kanaması geçirmekten çok korktum tuhaf bi baş dönmesi oldu kaşlarımın arasına bi ağrı girdiEvet canım ama bir yerden yapmak başlamak zorundayız, beyine bunun normal olduğunun sinyalini vermemiz lazım
Valla bilmiyorum kizz uyku falan getirmedi ben kendim uyudum resmen :)Aa sana uyku yapmamış bak bana onu verdiler annemlerdeydim ertesi gün tüm gün uyudum çocuğuma annnemler baktı kafam kalkmamıştı