- 16 Kasım 2023
- 848
- 134
- 33
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #12.361
Merhaba ilaçsız mi atlattinizÇok teşekkür ederim. Tabiii ki daha iyiyim. Delircem, birine zarar vercem siye korktum. Ateş basıyordu bi anda gece uyutmadı 1 hafta yemek koyamadım ağzıma bulantıdan
İlaçlarla alakası yoktur canım. Benim 6 seneden fazla belki ilaç geçmişim var. Hem sonradan oldu diyorsun.Merhaba nasılsınız benim iki aydır adetim düzensiz ve çok cok az ilaçları kullanali 8 ay oldu bir sorun yoktu.Bu durumda ilaçlardan kaynaklanıyor olabilir mi.Regl düzensizliği de aşırı yorgunluk ve stres yaptı psikolojimi de etkiliyor
İlaçlarla alakası olsa daha önceden olurdu stresli bir dönemden geçtiysen geç gelebilir ama sen yine de bir kadın doğumcuya gitMerhaba nasılsınız benim iki aydır adetim düzensiz ve çok cok az ilaçları kullanali 8 ay oldu bir sorun yoktu.Bu durumda ilaçlardan kaynaklanıyor olabilir mi.Regl düzensizliği de aşırı yorgunluk ve stres yaptı psikolojimi de etkiliyor
En stresli zamanlarım da bile böyle olmamıştı şu an tatildeyiz eve dönünce gideceğim doktoraİlaçlarla alakası olsa daha önceden olurdu stresli bir dönemden geçtiysen geç gelebilir ama sen yine de bir kadın doğumcuya git
Bazen olabiliyor nedeni için doktora bı git en azından için rahatlar yalnız birkaç kez adet gecikmesini doktorlar normal kabul ediyorEn stresli zamanlarım da bile böyle olmamıştı şu an tatildeyiz eve dönünce gideceğim doktora
Bunun dışında paxera ve rexapin acaba doğru ilaç değil mi diye düşünmeye başladım tabiki eskiye göre iyiyim ama hala neşeli vurdumduymaz biri olmayı başaramadım acaba doktorumla görüşüp ilacı değiştirsem mi kendisi bana başka bir ilaç yazmıştı ben paxera istemiştim ise de yarayinca öyle devam ettik ama acaba başka ilaç daha mı iyi gelirdiBazen olabiliyor nedeni için doktora bı git en azından için rahatlar yalnız birkaç kez adet gecikmesini doktorlar normal kabul ediyor
İlaç değiştirmek alışma süreci bence zor gidersen dozunu artırabilir bir de mesela birine paxera iyi geliyorsa sana paxil daha iyi geliyor olabilir örnek olarak verdim mesela bir arkadaşa paxil çok iyi geliyordu beni aşırı uyuttu hemen değiştirmiştik bünyeden bünyeye değişir neşeli olmasan bile birazcık gayret edebilirsin ben mesela karamsar düşüncelere daldigim zaman özellikle mutfakta hareketli müzik açarım bı bakmışım neşelenmişimBunun dışında paxera ve rexapin acaba doğru ilaç değil mi diye düşünmeye başladım tabiki eskiye göre iyiyim ama hala neşeli vurdumduymaz biri olmayı başaramadım acaba doktorumla görüşüp ilacı değiştirsem mi kendisi bana başka bir ilaç yazmıştı ben paxera istemiştim ise de yarayinca öyle devam ettik ama acaba başka ilaç daha mı iyi gelirdi
Merhaba, ilacı bırakınca kendime geldim. Ve dedim ki bu ilacı kullanıp bu hale geleceğime ben çok iyiymişim kendime dert aramama gerek yok dedim. Evet tutuyo bazen ama ben hastanelik olmadım panikten yada kendimi telkin edebildim belki ondandır. Ben hastahaneye gitmekten de korkuyordum. Yanlış tedavi uygulanacak yada yanlış bi teşhis konacak diye. Kitap okudum panik atakla ilgili kendimde hastalık aramamaya çalışıyorumMerhaba ilaçsız mi atlattiniz
Yarını beklemene gerek yok ki kötü hissedince destek amaçlı içebilirsin ben de adet döneminde biraz hassas oluyorum yarım zanax almayı düşünüyorumNiloya nasılsın 4 5 gündür çok kötüyüm yarın tranco icicem inşallah iyi olurum ilaç kullanmama rağmen neden böyle oldu ki
Aç karnına demişti doktor diye yarını bekliyorum ben de adet donemlerim de hassas oluyorum bu ay adetim duzensiz bunun da etkisi var galibaYarını beklemene gerek yok ki kötü hissedince destek amaçlı içebilirsin ben de adet döneminde biraz hassas oluyorum yarım zanax almayı düşünüyorum
Evet aç karınla ama tok da içebilirsinAç karnına demişti doktor diye yarını bekliyorum ben de adet donemlerim de hassas oluyorum bu ay adetim duzensiz bunun da etkisi var galiba
Aksamlari biraz iyilesiyorum o yüzden sabah denicem sen de ise yariyormuyduEvet aç karınla ama tok da içebilirsin
Evet yarıyordu genelde sabah daha kötü oluyor insanAksamlari biraz iyilesiyorum o yüzden sabah denicem sen de ise yariyormuydu
Ah Niloya nasıl geçecek bu niye yapıştı yakama ilaç da kullanıyorum ustelikEvet yarıyordu genelde sabah daha kötü oluyor insan
Doktoruna yeniden git belki ilacın dozu yükselmesi gerekiyordur paxera kaç mg seninAh Niloya nasıl geçecek bu niye yapıştı yakama ilaç da kullanıyorum ustelik
20 mg paxera 2.5 rexapin kullanıyorum daha da arttırmak istemiyorum aslında yetiyordu ne oldu anlamadım birden geneDoktoruna yeniden git belki ilacın dozu yükselmesi gerekiyordur paxera kaç mg senin
Evet dozlar yeterliymiş adet döneminde de insan rahatsız oluyor ona denk gelmiş olabilir mi?20 mg paxera 2.5 rexapin kullanıyorum daha da arttırmak istemiyorum aslında yetiyordu ne oldu anlamadım birden gene