- 16 Kasım 2023
- 848
- 134
- 33
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #12.381
Adetim aksadı yani tam olmadım 10 gündür az az geliyorEvet dozlar yeterliymiş adet döneminde de insan rahatsız oluyor ona denk gelmiş olabilir mi?
Yok artırma kendi kendine muhtemelen adetin aksadığı için bu ruh hâlini de etkiliyor kadın doğuma ve kendi psikiyatri doktoruna randevu alAcaba kendim dozu arttirsam mi ilaçların çok çaresiz kaldım
Midem çok tuhaf akşama doğru düzeliyor bu da panik yaptırıyor bugün yine bir umut trancobuskas içtim probiyotik kullanmaya başladım dua et kiloya çok zorlanıyorumYok artırma kendi kendine muhtemelen adetin aksadığı için bu ruh hâlini de etkiliyor kadın doğuma ve kendi psikiyatri doktoruna randevu al
İnşallah fayda eder ama mutlaka dışarı çık insana iyi geliyorMidem çok tuhaf akşama doğru düzeliyor bu da panik yaptırıyor bugün yine bir umut trancobuskas içtim probiyotik kullanmaya başladım dua et kiloya çok zorlanıyorum
Sabahları dışarı çıksam da fayda etmiyor ama akşamları çıkıyorum iyi geliyor hiçbir şey anlamadım bu iştenİnşallah fayda eder ama mutlaka dışarı çık insana iyi geliyor
Ben de aynı fikirdeydim, bir farkla: ben ilaç hiç almadım çünkü teşhis için psikiyatriye bile gitmedim. Gençliğimde verilen bir depresyon ilacı yüzünden acillik olmuştum, o gün bugündür bilmediğim ilaçlardan çok korkarım.Merhaba, ilacı bırakınca kendime geldim. Ve dedim ki bu ilacı kullanıp bu hale geleceğime ben çok iyiymişim kendime dert aramama gerek yok dedim. Evet tutuyo bazen ama ben hastanelik olmadım panikten yada kendimi telkin edebildim belki ondandır. Ben hastahaneye gitmekten de korkuyordum. Yanlış tedavi uygulanacak yada yanlış bi teşhis konacak diye. Kitap okudum panik atakla ilgili kendimde hastalık aramamaya çalışıyorum
merhabalar siz nasılsınız tamamen iyi okdunuzmu5 acabaYok artırma kendi kendine muhtemelen adetin aksadığı için bu ruh hâlini de etkiliyor kadın doğuma ve kendi psikiyatri doktoruna randevu al
Merhaba evet eskiye göre iyiyim hamdolsun ara ara atak geliyor tabii ki ama umursamıyorummerhabalar siz nasılsınız tamamen iyi okdunuzmu5 acaba
Psikiyatriye randevu al canım belki ilacı değiştirir ya da zanax verir biraz rahatlayasın diye tam adet döngüsündesin o çok etkiliyor bakMerhaba neden böyleyim gene ne oldu bana bilmiyorum kendimi kötü hissediyorum
Adetimde bi garip 10 günü geçti lekelenme şeklinde napacagımı bilemez oldumPsikiyatriye randevu al canım belki ilacı değiştirir ya da zanax verir biraz rahatlayasın diye tam adet döngüsündesin o çok etkiliyor bak
bnde iyi gibiyim 3 ay oldu ama sanki kafam yerinde değil gibi sizinde böyle oldumuMerhaba evet eskiye göre iyiyim hamdolsun ara ara atak geliyor tabii ki ama umursamıyorum
bide hisleriniz ne durumda hissizlesme oluyor ara ara bormalmiMerhaba evet eskiye göre iyiyim hamdolsun ara ara atak geliyor tabii ki ama umursamıyorum
Tansiyonunuza baktınız mı?bnde iyi gibiyim 3 ay oldu ama sanki kafam yerinde değil gibi sizinde böyle oldumu
İlaç almıyorsunuz dimi ilacı bıraktıktan bir müddet kadar biraz değişiklik oluyorbide hisleriniz ne durumda hissizlesme oluyor ara ara bormalmi
Gebelik olabilir mi o zaman da lekelenme oluyorAdetimde bi garip 10 günü geçti lekelenme şeklinde napacagımı bilemez oldum
Gebelik olamaz ben annemlerdeyim eşim başka şehirde son adetimden sonra birliktelik olmadıGebelik olabilir mi o zaman da lekelenme oluyor
Kadın doğuma bir git istersen adetin sökülmemesi veya tam adet döngüsü zamanı anksiyete yapıyorGebelik olamaz ben annemlerdeyim eşim başka şehirde son adetimden sonra birliktelik olmadı
Eve donene kadar dayanmak istiyorum bu gece kayınvalidemlere gidicez bakalım orada gidebilirsem gidicemKadın doğuma bir git istersen adetin sökülmemesi veya tam adet döngüsü zamanı anksiyete yapıyor
ilacı alalı 3 ay olduTansiyonunuza baktınız mı?
İlaç almıyorsunuz dimi ilacı bıraktıktan bir müddet kadar biraz değişiklik oluyor