- 23 Ocak 2016
- 32.493
- 48.870
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #11.761
Yaa kullansanız ya neden işkence ediyorsunuz kendinize ne yazdı ilaç size doktorGittim ilaç verdi ama kullanmıyorum hep suhpe içinde yasiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa kullansanız ya neden işkence ediyorsunuz kendinize ne yazdı ilaç size doktorGittim ilaç verdi ama kullanmıyorum hep suhpe içinde yasiyorum
Ben de aynı bı de hamileyimİlaç içmeye korkuyorum yan etkilerinden ötürü kimseye anlatamıyorum yaşamayan bilmiyor iyiki burası var
Size ne yazdı doktorYaa inşallah gecer diyelim böyle yaşamak çok zor
Merhaba canım valla şöyle söyleyim bazen ilaç öyle iyi etki ediyor ki artık içmesem de olur diyorsun ya o işte doruk nokta tabii doktora danışmadan bırakmamak gerekiyor beni de 2 gündür bir güzel yokluyor bakalımMerhaba Niloyatospikk canım beni biliyorsun :) çok şükür %70 toparladım diyebilirim :) ilaca başlayalı 8 hafta oldu. Diyor ya doktorlar 4-8 hafta arası etki eder diye, 8 haftadan sonra etkisi daha fazla artmıyor mu? En fazla bu kadar mı etki ediyor onu merak ediyorum:)
Başınız sağolsun bana göre psikolojik olumsuz haberler aldıktan sonra benim de vücuduma adapte olmam çok artıyor bir sosyal medya fenomeni öldükten sonra atak anksiyete yine yokluyor yani duyduğumuz haberler hemen bilinçaltına giriyor ben mesela bugün kalbime taktım bir seminerdeyim hoca anlatıyor benim 2 kolumda da başladı karıncalaşma acaba kalbim mi dedim saatimle nabzımı ölçtüm kalp olsa sol kolum karıncalaşır uyuşur dedim öyle ellerim karıncalaşa karıncalaşa seminerde durdum ya sürekli aynı pozisyonda oturduğum için oldu ya da sırtımda bir sinir sıkışması gibi var bu ara ya da ondan dolayı oldu dedim kafa senaryolar kuruyor ama ona aldanmamak gerek eskiden olsa özel hastaneye koşturup bir sürü tahlil yaptırırdım.Merhaba. Benimde kayınpederim vefat etti 2 ay önce anksiyetem nüksetti ozmn lar göğsüme iğne batıyor gibi oluyordu heryerim ağrıyordu panik oluyordum herşey çektirdim temiz çıktı. 2 hafta önce kayınvalidem meme kanseri teşhisi konuldu bana da sanki bendee akıntı geliyor gibi oldu şimdide memem ve kolum ağrıyor doktora gittim muayene etti fibrokistik var dedi önemli değil dedi ama ultrason istedi. Haftaya çekecekler bende şimdi ondna korkuyorum ve memem yine bazen ağrıo acaba psikolojik mi bilmiyorum
Ya şu ultrasonda iyi çıksın bende artık bakmıycam bişi ye çok yoruldum artık gerçektenBaşınız sağolsun bana göre psikolojik olumsuz haberler aldıktan sonra benim de vücuduma adapte olmam çok artıyor bir sosyal medya fenomeni öldükten sonra atak anksiyete yine yokluyor yani duyduğumuz haberler hemen bilinçaltına giriyor ben mesela bugün kalbime taktım bir seminerdeyim hoca anlatıyor benim 2 kolumda da başladı karıncalaşma acaba kalbim mi dedim saatimle nabzımı ölçtüm kalp olsa sol kolum karıncalaşır uyuşur dedim öyle ellerim karıncalaşa karıncalaşa seminerde durdum ya sürekli aynı pozisyonda oturduğum için oldu ya da sırtımda bir sinir sıkışması gibi var bu ara ya da ondan dolayı oldu dedim kafa senaryolar kuruyor ama ona aldanmamak gerek eskiden olsa özel hastaneye koşturup bir sürü tahlil yaptırırdım.
Bu beynin bir oyunu ultrasonda bir şey çıkmazsa oh şükür diyoruz ya sonra beyin ne diyor biliyor musun ya ultrasonu çeken kişinin gözünden kaçtıysa diye o yüzden bunun sonucunu aldıktan sonra mümkün mertebe gerçek bir sorun olmadığı sürece gitme çünkü arkası geliyorYa şu ultrasonda iyi çıksın bende artık bakmıycam bişi ye çok yoruldum artık gerçekten
Ay inşallah çıkmasında gitmiyim artık gerçekten şu 2 ay dır çok. Yoruldum artık kesinlikle isyan etmiyorum ama yaruldumBu beynin bir oyunu ultrasonda bir şey çıkmazsa oh şükür diyoruz ya sonra beyin ne diyor biliyor musun ya ultrasonu çeken kişinin gözünden kaçtıysa diye o yüzden bunun sonucunu aldıktan sonra mümkün mertebe gerçek bir sorun olmadığı sürece gitme çünkü arkası geliyor
Anladım canım. Ben henüz o aşamaya gelmedim düşünceler kaygılar hala geliyor gelecekte hep biliyorum ama tolere edebiliyorum. Eskisi gibi yoğun kaygı hissetmiyorum. Eskiden 10/10 kaygılanırken şimdi maksimum 4/10 diyebilirim. Henüz ikinci kutudayım yarın bitiyor ikinci kutu. İnşallah zamanla daha da artar etkisi.. o yoklamalar hep olacak galiba bizde. Ben netten yada tvden beni etkileyecek türde bişeyler görürsem o günüm kaygılı geçiyor. Aman boşver diyemiyorum halaMerhaba canım valla şöyle söyleyim bazen ilaç öyle iyi etki ediyor ki artık içmesem de olur diyorsun ya o işte doruk nokta tabii doktora danışmadan bırakmamak gerekiyor beni de 2 gündür bir güzel yokluyor bakalım
Valla ben bayadır iyiydim ama nolduysa 2 3 gündür beni de yokluyorlarAnladım canım. Ben henüz o aşamaya gelmedim düşünceler kaygılar hala geliyor gelecekte hep biliyorum ama tolere edebiliyorum. Eskisi gibi yoğun kaygı hissetmiyorum. Eskiden 10/10 kaygılanırken şimdi maksimum 4/10 diyebilirim. Henüz ikinci kutudayım yarın bitiyor ikinci kutu. İnşallah zamanla daha da artar etkisi.. o yoklamalar hep olacak galiba bizde. Ben netten yada tvden beni etkileyecek türde bişeyler görürsem o günüm kaygılı geçiyor. Aman boşver diyemiyorum hala
Bi haber falan mı izledin canım yada bişeye mi üzüldün korktun? Benim hep öyle oluyor daValla ben bayadır iyiydim ama nolduysa 2 3 gündür beni de yokluyorlar
Valla bende öyle diyordum. Koltuk altım için ultrason çektirdikten sonra eşime dedim tamam artık bu son oldu hiç birşeyi takmıcamYa şu ultrasonda iyi çıksın bende artık bakmıycam bişi ye çok yoruldum artık gerçekten
Limoncum sen ne ilaç kullaniyordun kaç mgBi haber falan mı izledin canım yada bişeye mi üzüldün korktun? Benim hep öyle oluyor da
Sosyal medya fenomeninin ölümünden etkilendimBi haber falan mı izledin canım yada bişeye mi üzüldün korktun? Benim hep öyle oluyor da