Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Aynen öyle geçmişte yaşadıklarımız üzüldüğümüz şeyler bizden böyle bir bir çıkıyor internet üstünden suleyman alper Tecer yazarsanız çıkar
Çok teşekkürler.Randevum iki hafta sonra devlette.Ozamana kadar kendim ilaca başladım.Bahsettiğiniz dr a bakacağım tekrar teşekkürler.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Sabah 5 nde kalktım uykudan sıçrayarak kalbim deli gibi atıyor.Midem bulanıyor artık ayağa kalkmaya korkuyorum kusacağım diye.ilaçlar Ne zaman etki edecek nasıl dayanacağım ben ne ev işi ne çocuğa yemek yapabildim.Birde bunları düşünmekten daha da kötü oluyorum.keşke annem yanımda olsaydı.Allahım sen yardım et bana çok güçsüzüm çok korkuyorum.Nasıl dayanacağım

Meditopia diye bi meditasyon uygulamasi var. Bu uygulamayı 7 gün ücretsiz deneyebiliyo olmaniz lazım. İçinde kaygı için de bir seri var ve gerçekten rahatlatabiliyo. Belki bi deneyebilirsiniz.

Yaparken aklınızdan çok fazla düşünce geçebilir, onların peşinden gitmemeye çalışın. Düşünceler gerçeklik değil. Siz de güçsüz olduğunuzu düşünüyorsunuz çünkü beyniniz bu şartlar altında bu düşünceyi üretiyor ama güçsüz değilsiniz, dayanıyorsunuz. Dayanmaya da devam edeceksiniz sadece zihniniz dayanamayacaginizi söylüyor. Bunu görüp zihnim şu anda böyle bir düşünce üretti diyebilirsiniz.

Bunların kolay duyulduğunu biliyorum ben 2 senedir kitaplar okuyarak meditasyonlar yaparak ve terapilere giderek ancak uygulamaya başladım. Bana iyi geldiği için size de aktarmaya çalışıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20220604-094047_Meditopia.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 35
Ne illet bir hastalık gerçekten.bunlari okudukça o kadar üzülüyorum kii.siz lustral dışında başka bir ilaç kullanmiomusunuz

Ne illet bir hastalık gerçekten.bunlari okudukça o kadar üzülüyorum kii.siz lustral dışında başka bir ilaç kullanmiomusunuz
Akşam redepra ya başlayacağım uyku ve iştah için.Lustral alalı üç gün oldu henüz etkisi yok oyüzden zorlanıyorum.Sürekli kötü düşünceler geliyor aklıma iki hafta sonra yolculuk yapmam lazım ben bu haldeyken nasıl yetişecek herşey düşündükçe daha kaygılanıyorum

İlaç hiç kullandınız mı gerçekten bu yöntemlerle mi sadece atlattınız

Bnmde öyle siz uzun süredir mi panik atak hastasisiniz yoksa yeni mi konuşmak iyi gelir özelden de dertlesebiriz.bnde gece uyuyamadım doğru duzgun

İlaç hiç kullandınız mı gerçekten bu yöntemlerle mi sadece atlattınız
6 sene ilaç kullandım. Sonra ilacın dozunu arttırması için bir psikiyatrist buldum o da 1 ay terapi yapalım sonra duruma göre dozu ayarlayalim dedi. Ben o 1 ayda ilaci tamamen bıraktım.

2 sene oldu bırakalı. Ilaci bıraktıktan sonra yoga ve meditasyona basladim. Doktorun önerdiği kitapları okudum. Arada zorlandığım zamanlar oluyo ama başucu kitabıma bakıyorum, aklımdan geçenleri uzun uzun yazıp (kısa cümleler çok keskin ve yargilayici oluyor) onların sadece düşünce olduğunu hatırlıyorum. Ve kaygiya, panik atağa, kendimi berbat hissetmeye izin vermeye çalışıyorum. Zor ama güzel bi alışkanlık. Kendimi berbat hissedebilirim, bazen çok iyi hissettiğim gibi.

GErçekten bravo çabanız çok güzel umarım ben de o anları yaşarım.Kitap okuyorum bir çok şey yapıyorum ama bu kriz anlarında hiç birşey işe yaramıyor.En çok ta yalnızlık yoruyor desteğim hiç yok zor zamanlarda elimden tutan olsa Belki daha rahat olurum.Yaşamak artık işkence benim için belki bu ruh hali ile söylüyorum.Çok ağır hastalar var onlar Ne yapsın benim bu söylediğim onlara haksızlık ama elimde değil herkes yaşadığını biliyor

Bana özelden adresinizi yazarsanız size kendi başucu kitabımı yollayabilirim. Düşüncelerle araya mesafe koyma konusunda bana çok yardımcı oldu.

Eğer size de iyi gelirse değer kartları da var sonra onlardan da gönderebilirim. Çünkü kitabın temelde anlattığı şey olumsuz hisleri kabul edip (gemideki canavarlar diyor onlara) rotanizi hayatta değer verdiğiniz şeylere çevirmek.

Kitabın adını buraya da yazar mısınız rica etsem?

Malesef bende senin gibiyim canım ilaç kullanmama rağmen sol kol ağrıları omuz ağrıları ve yanmalar kalp ağrısı mide ağrısı hepsi var korkma dicem ama insanın elinde değil rabbim bizlere şifa versin inşallah

Remeronu bıraktıktan sonra tekrar zayıfladı mı 50kg olan arkadaşınız?
Evet o o msji bana atmıştı arkadaş ben remeronu bıraktım gerçekten gözle görülür kilo verdim 73 kiloydum şuan 66 kilo oldum onun için çok mutlu oldum uyku ilacını bırakmadım sadece değiştim remeron 30 mg şuan kullandığım 50 mg olmasına rağmen beni hiç aciktirmiyor

Diyet yaparak mı verdiniz? Yani şöyle ki ben aldığım kiloyu vermek istemiyorum çünkü zaten kilo almak için kullanıyorum. 48le başladım 60 olunca ilacı bırakcam bırakınca vermekten korkuyorum

Çok haklısın doktorları beklerken olup gidecek millet

Diyet yaparak mı verdiniz? Yani şöyle ki ben aldığım kiloyu vermek istemiyorum çünkü zaten kilo almak için kullanıyorum. 48le başladım 60 olunca ilacı bırakcam bırakınca vermekten korkuyorum
Yok yani okadar veremezsiniz yani benim uyku ilacım beni baya aciktiriyordu evet kilo için kullananlar çok. Ama eski kilona gelmezsin hiç korkma vücut kortizon aldığı için çok verdirtmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…