- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #11.341
Sabah bıraktım okula evet.Kaç gündür çok kaygılıydım bugün daha kötü olunca artık bununla başa çıkamayacağımı anladım bugün ilaç almaya başladım.Sizi anlayabiliyorum sorun değil gerçekten. Gidebildiniz mi okula
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah bıraktım okula evet.Kaç gündür çok kaygılıydım bugün daha kötü olunca artık bununla başa çıkamayacağımı anladım bugün ilaç almaya başladım.Sizi anlayabiliyorum sorun değil gerçekten. Gidebildiniz mi okula
Kendinizi şartlamayın kötü yapacak diye ben kaç çeşit ilaç değiştim inanın isimlerini bile unuttum sadece bir tanesini içince nefesim kesilmişti onuda bıraktım belki içsem geçecekti. Her bünyeye zarar verecek diye bişey yok ki korkutmayın kendinizi. Üç dört hafta sonra da etkisini gösterecektir. Bazıları hemen etki ediyor meselaEtkisini ne zaman görmeye başlarım iki haftada daha iyi hisseder miyim?Haftaya okula da göndermeyeceğim evde belki daha rahat hissederim.Bilen biri yazar mı lütfen ilaç başta beni daha da mı kötü yapacak çok korkuyorum.
Lustral kullanmaya başladım.Bildiğim kadarıyla bu ilaç hemen etki etmiyor.İki haftasonra dr gidebilirim inşallah ozamana kadar biraz da olsa rahat ederim.Kendinizi şartlamayın kötü yapacak diye ben kaç çeşit ilaç değiştim inanın isimlerini bile unuttum sadece bir tanesini içince nefesim kesilmişti onuda bıraktım belki içsem geçecekti. Her bünyeye zarar verecek diye bişey yok ki korkutmayın kendinizi. Üç dört hafta sonra da etkisini gösterecektir. Bazıları hemen etki ediyor mesela
Ben sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum lustral bana iyi gelmiştiLustral kullanmaya başladım.Bildiğim kadarıyla bu ilaç hemen etki etmiyor.İki haftasonra dr gidebilirim inşallah ozamana kadar biraz da olsa rahat ederim.
Maalesef bu hastalık böyle ömrümüzden gidiyor. Etrafıma bakıyorum insanlar iyi veya kötü en azından bir aktivitesi var. Ben sürekli ev ve iş arası gidip geliyorum. Resmen boş yaşıyorumBen artık düzelsem de bırakmak istemiyorum en fazla Ne kadar kullanabilirim ilacı.Uzun yıllar kullananlar var.Doktor kontrolünde kullanıp devam edeceğim elbette.Artık bu kadar kötü olmak istemiyorum.Bugun yüzüm düşmüş Ne eşimle ne çocuğumla konuşabildim elimde değil.Akşam yürüyüş yaptık biraz parkta oturduk yanımdaki kadın sohbet etmeye çalışıyor ben ise zorla konuşabildim.Eve de zor geldim yoğun bulantı oldu.İsterse ömrümü kısaltsın ilaç ama kısa da olsa ömrüm bu korku halimi hiç istemiyorum.Sürekli bir korku hiç geçmiyor kimse bu halde olmayı istemez bir gün bile dayanamaz insan.Uykusuzluk bulantı iştahsızlık ve bu sanki heran bir tehlike altındaymışım hissi bu huzursuzluk.
İlaç kullanıyordunuz ona rağmen mi bir şeyler yapamıyorsunuz.Ben ilaçla iyi hissedince biraz yaşama belirtisi göstermiştim.Maalesef bu hastalık böyle ömrümüzden gidiyor. Etrafıma bakıyorum insanlar iyi veya kötü en azından bir aktivitesi var. Ben sürekli ev ve iş arası gidip geliyorum. Resmen boş yaşıyorum
İlaç beni istediğim seviyeye getirmedi henüz geçen her zaman diliminde korkularım kaygılarım değiştiİlaç kullanıyordunuz ona rağmen mi bir şeyler yapamıyorsunuz.Ben ilaçla iyi hissedince biraz yaşama belirtisi göstermiştim.
En azından ilaçla çok şiddetli yaşamıyorsunuzdur kaygılarınızı.Bu sabahta yine bir irkilme ile uyandım sol kolumda uyuşma sıcak basması en kötüsü de aşırı yoğun bulantı.Korkudan ayağı kalkamıyorum.Çok korkuyorum çok hemde.Gözlerimi uykusuzluktan açamıyorum.Nasıl sabredeceğim Allahım basit bir depresyon değil ki üstesinden geleyimİlaç beni istediğim seviyeye getirmedi henüz geçen her zaman diliminde korkularım kaygılarım değişti
Kaygılarımı az yaşasam nolacak ki yine evden çıkacağım zaman kötü oluyorumEn azından ilaçla çok şiddetli yaşamıyorsunuzdur kaygılarınızı.Bu sabahta yine bir irkilme ile uyandım sol kolumda uyuşma sıcak basması en kötüsü de aşırı yoğun bulantı.Korkudan ayağı kalkamıyorum.Çok korkuyorum çok hemde.Gözlerimi uykusuzluktan açamıyorum.Nasıl sabredeceğim Allahım basit bir depresyon değil ki üstesinden geleyim
Çok afedersiniz az önce ishal kusma çok kötü oldum.İyileşecek miyim ben çok korkuyorum Ne yapacağım ben Allahım keşke hiç bırakmasaydım ilacı.Su an yataktan çıkamayacak durumdayım.Ne yapacağım ben.Çok korkuyorum eşim de yokKaygılarımı az yaşasam nolacak ki yine evden çıkacağım zaman kötü oluyorum
Dua ya sığının ve nefesinizi kontrol etmeye çalışın inanın iyi gelecek
Geçecek sakin olun sadece kısa süre için bu durum beni dinleyip dua açın lütfen inanın iyi gelecekÇok afedersiniz az önce ishal kusma çok kötü oldum.İyileşecek miyim ben çok korkuyorum Ne yapacağım ben Allahım keşke hiç bırakmasaydım ilacı.Su an yataktan çıkamayacak durumdayım.Ne yapacağım ben.Çok korkuyorum eşim de yok
Sorunun o alandan çıkamamak olduğunu tahminen ne zaman anlarlardün panik atak belgeselim için psikiyatristle görüştüm. tek çözümünün üstüne gitmek olduğunu çok vurguladı. korkup kaçtıkça daha da büyüyeceğini anlattı. terapilerde de kusmaktan korkanları kusturmaya, bayılmaktan korkanları bayıltmaya çalıştıklarından bahsetti yani iyileşmek için zor da olsa konfor alanını terk etmek gerekiyor.
Alev307 çok geçmiş olsun bu hastalığı yaşamayan bilemez bende bir panik atak hastasıyım.disaridan takma bosver demek çok kolay ama bir de gelsinlerde bize sorsunlar ben doktorumdan çok memnunum online görüşmede yapıyor kendisi isterseniz size ismini verebilirimEn azından ilaçla çok şiddetli yaşamıyorsunuzdur kaygılarınızı.Bu sabahta yine bir irkilme ile uyandım sol kolumda uyuşma sıcak basması en kötüsü de aşırı yoğun bulantı.Korkudan ayağı kalkamıyorum.Çok korkuyorum çok hemde.Gözlerimi uykusuzluktan açamıyorum.Nasıl sabredeceğim Allahım basit bir depresyon değil ki üstesinden geleyim
Çok teşekkürler.Keşke takılmayacak kadar basit olsa.Yeri geliyor vücut kaldırmıyor bu ağırlığı bugün de tekrar onu yaşadım.Bir daha böyle olmam diye düşünürken yine bir çok şeyin birikimi böyle çıktı benden.dr adını paylaşırsanız sevinirimAlev307 çok geçmiş olsun bu hastalığı yaşamayan bilemez bende bir panik atak hastasıyım.disaridan takma bosver demek çok kolay ama bir de gelsinlerde bize sorsunlar ben doktorumdan çok memnunum online görüşmede yapıyor kendisi isterseniz size ismini verebilirim
Ooof off katılıyorum. Ama kaçınmaları fark etmek ve biraz biraz üzerine gitmeye çalışmak başlangıç olabilir. Yoksa çember daraldıkça daralıyor malesef. Tabii ki en iyisi bu süreçte destek almak.Sorunun o alandan çıkamamak olduğunu tahminen ne zaman anlarlar
İlaçların bir yerde etkisiz kaldığını fark edip psikolog ile görüşmek istedim tabi ona ayıracak ikinci bir bütçem olmayınca devlet yolunu tuttum. Psikiyatri sevk etti psikologa bir ay sonra ara randevu verelim dedi. 5 psikolog varmış odaları bomboş ama bir ay sonra randevu alacam. İntihar düşüncem olsa belki öleceğimOoof off katılıyorum. Ama kaçınmaları fark etmek ve biraz biraz üzerine gitmeye çalışmak başlangıç olabilir. Yoksa çember daraldıkça daralıyor malesef. Tabii ki en iyisi bu süreçte destek almak.
Aynen öyle geçmişte yaşadıklarımız üzüldüğümüz şeyler bizden böyle bir bir çıkıyor internet üstünden suleyman alper Tecer yazarsanız çıkarÇok teşekkürler.Keşke takılmayacak kadar basit olsa.Yeri geliyor vücut kaldırmıyor bu ağırlığı bugün de tekrar onu yaşadım.Bir daha böyle olmam diye düşünürken yine bir çok şeyin birikimi böyle çıktı benden.dr adını paylaşırsanız sevinirim