Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Kizlar ben 8 gündür falan ilaç kullanmıyorum doktorada gidemedim ailevi skntilarimdan dolay benim aşırı baş dönmem var ilaç kullanmadığım için olabilirmi yani çok farklı bişey yaşıyorum anlatamiyorum birden beynim sarsılıyor dönüyor 😭

Kizlar ben 8 gündür falan ilaç kullanmıyorum doktorada gidemedim ailevi skntilarimdan dolay benim aşırı baş dönmem var ilaç kullanmadığım için olabilirmi yani çok farklı bişey yaşıyorum anlatamiyorum birden beynim sarsılıyor dönüyor 😭
Yoksunluk yaşıyor olabilirsiniz eczanenin direkt verdiği bir ilaçsa ordan temin edebilirsiniz

8 gün iyi dayanmışsın valla ben 2 gün almadığımda bile baya başım dönüyodu :d Normalde ilacı önce yarıma düşürüp bi süre sonra çeyreğe bi süre sonra da bi gün al bi gün alma şeklinde bıraktırıyolar.

8 gün iyi dayanmışsın valla ben 2 gün almadığımda bile baya başım dönüyodu :d Normalde ilacı önce yarıma düşürüp bi süre sonra çeyreğe bi süre sonra da bi gün al bi gün alma şeklinde bıraktırıyolar.
Evet malesef dayandım ama bende böyle olsun istemezdim bugün ilacımı yeniden aldım ama yarın sabah icicem baş dönmesi elektrik çarpma hissi var dengesizlik çok kötü oldum korkuyorum gözümü açamıyorum yani ilaç kullanmasam bı dert kullansam bı dert Allah sonumuzu hayır etsin

Evet malesef dayandım ama bende böyle olsun istemezdim bugün ilacımı yeniden aldım ama yarın sabah icicem baş dönmesi elektrik çarpma hissi var dengesizlik çok kötü oldum korkuyorum gözümü açamıyorum yani ilaç kullanmasam bı dert kullansam bı dert Allah sonumuzu hayır etsin
Kontrollu biraktiysaniz keske bir sure devam dayansaydiniz. Buyuk ihtimal yoksunluk yasiyordunuz bi sure sonra normale donerdiniz

Kontrollu biraktiysaniz keske bir sure devam dayansaydiniz. Buyuk ihtimal yoksunluk yasiyordunuz bi sure sonra normale donerdiniz
Ben kontrolü bırakmadım ilacı bırakmadım sadece ailevi skntilarimdan dolayi ilacımı alamadım doktora gidemedim yoksa ben antidepresani aniden bırakmaya çok karşıyım elektrik çarpma hissi oluyor beynimde bütün vücudum öyle oluyor bugün başlıyorum ilaca çok şükür haftayada doktora gidicem

Ben kontrolü bırakmadım ilacı bırakmadım sadece ailevi skntilarimdan dolayi ilacımı alamadım doktora gidemedim yoksa ben antidepresani aniden bırakmaya çok karşıyım elektrik çarpma hissi oluyor beynimde bütün vücudum öyle oluyor bugün başlıyorum ilaca çok şükür haftayada doktora gidicem
Anladim Rabbim kolaylik versin🤲

Keşke günlerce uyusam ve hiç uyanmasam yaşamaktan korkuyorum artık hergün yoğun bir kaygı ile gün geçirip günün sonunda oh bugün de bitti diye seviniyorum sadece yatağa girip uyuyacağım zaman huzurlu oluyorum.Her gün günün kaygısı gelecek kaygısı yaşamak bunun verdiği huzursuzluğu yaşayıp suratı asık yaşamak hiç birşeyin seni mutlu etmemesi sırf hayatta kalmak için yaşamak çok zor gerçekten.Tek gayem çocuğum onun geleceği.Gerçi ona bile yetemiyor ona iyi bir anne olmadığımı düşünmüyorum oysaki anne olmadan çocuğum için neler düşünüyordum anksiyete hayatımı çaldı resmen.Tekrar ilaca geri döndüm bıraktıktan sonra çok kötü olduğum için.İlaca başlayalı 15 gün oldu henüz tam etkisini göstermedi lustral 50 mg kullanıyorum dr iki ay sonra etki gösterir dedi.Artık ilacı hiç bırakmak istemiyorum bırakınca ömrümden ömür gitti.bir gün sonra yolculuk yapacağım çok korkuyorum aklıma bir sürü şey geliyor yeni bir düzen yeni bir yer üstelik benim böyle bir derdim olmadığını bilmeyen ailem var.Onlara iyiymişim gibi davranmakta ayrı zor gelecek.Uzun süre lustral kullanan var mı?Kaç yıl en fazla kullanılabilir bırakınca çok mu zor oluyor?

Keşke günlerce uyusam ve hiç uyanmasam yaşamaktan korkuyorum artık hergün yoğun bir kaygı ile gün geçirip günün sonunda oh bugün de bitti diye seviniyorum sadece yatağa girip uyuyacağım zaman huzurlu oluyorum.Her gün günün kaygısı gelecek kaygısı yaşamak bunun verdiği huzursuzluğu yaşayıp suratı asık yaşamak hiç birşeyin seni mutlu etmemesi sırf hayatta kalmak için yaşamak çok zor gerçekten.Tek gayem çocuğum onun geleceği.Gerçi ona bile yetemiyor ona iyi bir anne olmadığımı düşünmüyorum oysaki anne olmadan çocuğum için neler düşünüyordum anksiyete hayatımı çaldı resmen.Tekrar ilaca geri döndüm bıraktıktan sonra çok kötü olduğum için.
Ben okul için bu konuyla alakalı belgesel çektim size onu gönderiyorum belki iyi gelir. İlaçla ilgili de bir kısım var.

İzledim çok teşekkür ederim belgeseldeki kişilerle ilgili bizzat görüştünüz mü tamamen atlatmışlar mı?Üstüne gitmişler yaşamaktan korkmamışlar o duyguyu.Bunu şuan ilaçsız başarabiliyorlar mı

İzledim çok teşekkür ederim belgeseldeki kişilerle ilgili bizzat görüştünüz mü tamamen atlatmışlar mı?Üstüne gitmişler yaşamaktan korkmamışlar o duyguyu.Bunu şuan ilaçsız başarabiliyorlar mı
çektiklerim tamamen atlatmış değiller ama ilacın da yardımıyla üzerine gidiyorlar. zaten bu korka korka üzerine gitme işini bir süre yapınca ilacı bırakma gücü de geliyor. belki 6 ay belki 1 sene sonra.

TTi
Keşke günlerce uyusam ve hiç uyanmasam yaşamaktan korkuyorum artık hergün yoğun bir kaygı ile gün geçirip günün sonunda oh bugün de bitti diye seviniyorum sadece yatağa girip uyuyacağım zaman huzurlu oluyorum.Her gün günün kaygısı gelecek kaygısı yaşamak bunun verdiği huzursuzluğu yaşayıp suratı asık yaşamak hiç birşeyin seni mutlu etmemesi sırf hayatta kalmak için yaşamak çok zor gerçekten.Tek gayem çocuğum onun geleceği.Gerçi ona bile yetemiyor ona iyi bir anne olmadığımı düşünmüyorum oysaki anne olmadan çocuğum için neler düşünüyordum anksiyete hayatımı çaldı resmen.Tekrar ilaca geri döndüm bıraktıktan sonra çok kötü olduğum için.İlaca başlayalı 15 gün oldu henüz tam etkisini göstermedi lustral 50 mg kullanıyorum dr iki ay sonra etki gösterir dedi.Artık ilacı hiç bırakmak istemiyorum bırakınca ömrümden ömür gitti.bir gün sonra yolculuk yapacağım çok korkuyorum aklıma bir sürü şey geliyor yeni bir düzen yeni bir yer üstelik benim böyle bir derdim olmadığını bilmeyen ailem var.Onlara iyiymişim gibi davranmakta ayrı zor gelecek.Uzun süre lustral kullanan var mı?Kaç yıl en fazla kullanılabilir bırakınca çok mu zor oluyor

Aynı beni anlatmışsınız belirsizlik o kadar zor ki hergn çok sukur bugün de sağım diye uyandığımda şükrediyorum çocuğum için yaşamak istiyorum həgun kafaya bişey takmaktan kızımın en güzel anlarını kaçırıyorm

Ruhum yorgun bedenim yorgun artık heryrim ağrıyor ruhum ağrıyor kimse anlamıyor. Ben sürekli hastaneye gidiyorum sürekli birşeyler cikiyor iyi huylu kistler miyom hasimato em son karaciğerde kist ben yaşamak iicn dua ediyorum ama gergin bu korkularla yaşamakta ruhumu yoruyor ilaçları yarıda bırakıyorum çünkü bu belirsizliği ilaçta duzeltemez benim geleceğimi ancak rabbim bilir ölüm hayat onun elinde nasıl dua edeceğimi ne yapacağımı şaşırdım terapi zikir kitap okuma gezme hepsini deniyorum ağlamak ta gülmek korkutuyor aklıma gelen başıma gelirse diye korkuyorum bir sürü bir sürü yorgunum tükendim .... :KK43:((

X