- 22 Mart 2015
- 1.373
- 2.725
- 34
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.901
Alerji ilacı olarak biliyorum ne için kullaniyorsunAtarax ilaç var mı kullanan yada kullanmış olan
Gece yatmadan alıyorum uyku yapıyor bi de ankisiyete ye iyi geliyormuş sanırım ben kafama göre aldım kullanıyorum doktora gitmedim ama gitmem gerekAlerji ilacı olarak biliyorum ne için kullaniyorsun
Evet uyku yapıyor kızımda kullandım benimde gitmem gerek ama ilacın yan etkileri korkutuyor beni ne zamandır kullanıyorsun ilaciGece yatmadan alıyorum uyku yapıyor bi de ankisiyete ye iyi geliyormuş sanırım ben kafama göre aldım kullanıyorum doktora gitmedim ama gitmem gerek
Ben kullandım ama bende pek etki etmemişti anksiyeteme ve ataklarıma değiştirmişti doktor. Tabii kişiden kişiye değişir etkisiAtarax ilaç var mı kullanan yada kullanmış olan
Hiç korkmayın yan etkiler geçici, düşük dozla başlayıp zaten vücudu alıştırıyorsunuz azalta azalta bırakınca da sorun olmuyor. Tedavi olmamak daha korkutucuEvet uyku yapıyor kızımda kullandım benimde gitmem gerek ama ilacın yan etkileri korkutuyor beni ne zamandır kullanıyorsun ilaci
Çok uzun süre olmadı 1 ay olmamıştır gece yatmadan alıyorum daha derin uyutuyor sanki bana iyi geldi gibiEvet uyku yapıyor kızımda kullandım benimde gitmem gerek ama ilacın yan etkileri korkutuyor beni ne zamandır kullanıyorsun ilaci
Ben aslında başlamıştım ilaca prozac ile ama beni öyle beter etti ki intihar düşüncelerim çoğaldı hatta dışarı çıkıp arabanın önüne atlamaya bile kalkıştım yani bu yüzden çok korkuyorum evet hergunum zehir gibiHiç korkmayın yan etkiler geçici, düşük dozla başlayıp zaten vücudu alıştırıyorsunuz azalta azalta bırakınca da sorun olmuyor. Tedavi olmamak daha korkutucu
Acaba yazar mısınız kim olduğunu?Bir yılı aşkın süredir panik atak geçirmiyorum. Uzman vs değilim ama şunu söyleyebilirim ki internette belki duymuşsunuzdur bir psikolog var ismini buraya yazarsam ban yer miyim bilmediğim için yazmıyorum. Onun videolarını izleyip her gece yatmadan önce meditasyon yapıp, çok çok dua ederek, her gün ama her gün en az yarım saat yürüyüş yaparak yendim. Doktor bana ilaç vermişti verirken de bunlar geçirmez sadece rahatlatır. Bunu yenmek senin elinde demişti. Haklıymış.
Psikolog İzzet Güllü. Bu adamın videolarını izledim ama izlerken ilaç kullanmayı bırakmadım. Kendisi bırakmayı öneriyor. Nefes Meditasyon ve Mistik Yol diye kanallar var youtubeda. Onların anksiyete, panik atak için meditasyonları var ama ben hepsini sırayla yapıyordum. Özellikle Nefes Meditasyonun 21 günlük video serisi var iki tane onları 21 gün hiç aksatmadan yaptım. İnşallah tez zamanda şifa bulursunuzAcaba yazar mısınız kim olduğunu?
Bunu doktorunuza anlatırsanız farklı bir tedavi uygular, gerekirse özele gidin ama ihmal etmeyinBen aslında başlamıştım ilaca prozac ile ama beni öyle beter etti ki intihar düşüncelerim çoğaldı hatta dışarı çıkıp arabanın önüne atlamaya bile kalkıştım yani bu yüzden çok korkuyorum evet hergunum zehir gibi
Amin inşallah çok sağolun cevabınız için.Psikolog İzzet Güllü. Bu adamın videolarını izledim ama izlerken ilaç kullanmayı bırakmadım. Kendisi bırakmayı öneriyor. Nefes Meditasyon ve Mistik Yol diye kanallar var youtubeda. Onların anksiyete, panik atak için meditasyonları var ama ben hepsini sırayla yapıyordum. Özellikle Nefes Meditasyonun 21 günlük video serisi var iki tane onları 21 gün hiç aksatmadan yaptım. İnşallah tez zamanda şifa bulursunuz
Psikolog arkadaşım bana yürüyüş yapmamı, kendimi mutlu edecek şeyler yapmamı söylemişti. Pandemide bir süre doktora gidemeyince. Siz de yürüyüş, meditasyon ile başlayabilirsiniz. Sarı kantaron, kedi otu, melisa gibi çaylar sakinleştirici etki gösteriyor ama ilaçlarla kullanılmıyor. Yan etkilerini de alırken mutlaka sorun. Doktora gidene kadar deneyebilirsiniz. En yakın zamanda yardım almanızı öneririm. İlaç konusuna gelince doktor uygun görürse yazar, gerek yoksa yazmaz zaten.Öfkemi kontrol edememe mutsuz hissetme aşırı evhamlı kaygılı olma karamsar düşünme bu şekilde sorunlarım var hiç ilaç kullanmadım psikiyatri psikolog hiç gitmedim ne yapmalıyım ben ilaç çözüm oluyor mu böyle durumlarda
Kesinlikle prozac için bende aynı şeyi düşünüyorum, bana da o etkileri yaptı hatta okb bile yoktu bende o ilaca başlayınca aşırı kötü olmustum o ilacı bırakıp Başka ilaca başlayınca düzeldim deliriyordum az daha ilaç sayesindeBen aslında başlamıştım ilaca prozac ile ama beni öyle beter etti ki intihar düşüncelerim çoğaldı hatta dışarı çıkıp arabanın önüne atlamaya bile kalkıştım yani bu yüzden çok korkuyorum evet hergunum zehir gibi