- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.681
Hangi ilacı kullanıyorsunBende gittim bugün doktora doktorum orda değildi ilacı yükseltecektik 10 mg kullanıyorum şuan 20 mg yükselecekti şansıma doktor yoktu ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi ilacı kullanıyorsunBende gittim bugün doktora doktorum orda değildi ilacı yükseltecektik 10 mg kullanıyorum şuan 20 mg yükselecekti şansıma doktor yoktu ya
Cipralexx 10 mg remeron akşam yarım trankoda gerektiginde 3 tane kullanıyorum cipralexx iyi geldi amaHangi ilacı kullanıyorsun
Allah şifa versin yinede psikoterapi daha iyi seçenek ilaçlar geçici çözüm gibi geliyor banaCipralexx 10 mg remeron akşam yarım trankoda gerektiginde 3 tane kullanıyorum cipralexx iyi geldi ama
Ben ilaç karıştidiydim ilk kullandigim ilaç beni maffettmisti ama şimdiki kullandiklarim gerçekten bana çok iyi geldi eskiye göre daha iyim ben inanıyorum ilacin faydasina canım ama tabiki terapiyede gidicemAllah şifa versin yinede psikoterapi daha iyi seçenek ilaçlar geçici çözüm gibi geliyor bana
Bende ilaç kullanıyorum ama aklımda bin soru sanki bırakınca herşey aynı eskisi gibi olacak diye korkuyorum ilaç banada iyi geldi ama bir ömür kullanmak zorunda kalmak istemiyorumBen ilaç karıştidiydim ilk kullandigim ilaç beni maffettmisti ama şimdiki kullandiklarim gerçekten bana çok iyi geldi eskiye göre daha iyim ben inanıyorum ilacin faydasina canım ama tabiki terapiyede gidicem
AA evet o düşünce bendede var canım malesef yani doktorum dedi remeronu bırakalım dedim hocam ben o olmadan uyuyamam bırakmayalım yani bende kara kara düşünüyorum nasıl birakicam ömür boyumu kullanicamBende ilaç kullanıyorum ama aklımda bin soru sanki bırakınca herşey aynı eskisi gibi olacak diye korkuyorum ilaç banada iyi geldi ama bir ömür kullanmak zorunda kalmak istemiyorum
Aynen bir ömür kullanmak istemiyorum yada hamile kalınca bırakmak zorunda kalıcam o zamanda kötü olurAA evet o düşünce bendede var canım malesef yani doktorum dedi remeronu bırakalım dedim hocam ben o olmadan uyuyamam bırakmayalım yani bende kara kara düşünüyorum nasıl birakicam ömür boyumu kullanicam
Ben. İki hamileliğimde ilaç kullanmadım çok kötü oldum bende ama ben ozaman hiç ilaç kullanmamıştım 3 aydır başladım bende kalp ağrısı sol kol ağrısı sırt ağrısı sabahlara kadar uyuyamama neler neler var daha sayamadığım ama ilaç bir nevze olsada bastırıyorAynen bir ömür kullanmak istemiyorum yada hamile kalınca bırakmak zorunda kalıcam o zamanda kötü olur
Benim doğumdan sonra başladı büyük ihtimal diğer hamileliklerimi ve doğumumu etkiler tekrar nasıl çocuk sahibi olacam bilmiyorum aynı şeyleri yaşamaktan ölesiye korkuyorum ama oğlumunda bir kardeşi olsun istiyorumBen. İki hamileliğimde ilaç kullanmadım çok kötü oldum bende ama ben ozaman hiç ilaç kullanmamıştım 3 aydır başladım bende kalp ağrısı sol kol ağrısı sırt ağrısı sabahlara kadar uyuyamama neler neler var daha sayamadığım ama ilaç bir nevze olsada bastırıyor
Ben ikinci gebeliğimde çok kötü oldum ondan dolayı bende korkuyorum rabbim olmayana versin diyorum çünkü ben 2 sine çok zor bakıyorum ikinciye hamile kalınca çok ağlamıştım napicam diye ama rabbim yardım ediyor inanBenim doğumdan sonra başladı büyük ihtimal diğer hamileliklerimi ve doğumumu etkiler tekrar nasıl çocuk sahibi olacam bilmiyorum aynı şeyleri yaşamaktan ölesiye korkuyorum ama oğlumunda bir kardeşi olsun istiyorum
İnşAllah tedavi olduktan sonra ikinci bebeği dusunuyorum ama korkuyorumdaBen ikinci gebeliğimde çok kötü oldum ondan dolayı bende korkuyorum rabbim olmayana versin diyorum çünkü ben 2 sine çok zor bakıyorum ikinciye hamile kalınca çok ağlamıştım napicam diye ama rabbim yardım ediyor inan
Nefes darlığı çok çekiyorum ve hiç bişey ondada çıkmadı
ben henüz beyne takmadım çok şükür canım benim her an her saniye aklımda kalp var tövbeler olsun. senin bu duruma gelmene sebep olan neydi ?Ben her gun kalp krizi geçirdiğimiz düşünüyorum doktora gittim bişey çıkmadı geçen gece bir panik atak geçirdim hastane de zor sakinlestim kalp şeritlerim herşey normal çıkıyor ciğer filmine kadar çekildi ama tatmin olmadım şimdi nöroloji ye taktım basım dönüyor sürekli her gün ölecem korkusu yaşıyor um bu yaşta valla ne olck halimiz bilmiyorum tövbe ya vallahi kafayı sıyırmışim ve geçmiyor
psikolojik kuzum inan ki ben artık öyledüşünüyorum.Malesef benimde öyle ya hemen kalp krizi geliyor aklıma her dakka her saniye nolacak böyle bu ya sol tarafimda hep ağrı
Herşeyben henüz beyne takmadım çok şükür canım benim her an her saniye aklımda kalp var tövbeler olsun. senin bu duruma gelmene sebep olan neydi ?
Evet biliyorum piskolojik ama bı inanabilsem sorun kalmicak zatenpsikolojik kuzum inan ki ben artık öyledüşünüyorum.
Ahh bi inanabilsek... ben mesela az önce böyle ensemden göğsümün ön kuşamına doğru bir ağrı girdi. Aklıma gelenleri az çok tahmin edersin. O ağrı toplasan 3 saniye sürdü ama benim ömrümden 3 yıl aldı gibi geldi. Artık yaşadığım her ağrıda veya sorunda aklıma kalp krizi gelsin istemiyorum, bu durumu aşmak istiyorum. Nasıl kurtuluruz ki bu durumdan?Evet biliyorum piskolojik ama bı inanabilsem sorun kalmicak zaten
Valla ben ilaca başladıktan sonra biraz daha iyiye gitmeye başladım bence sende bı git hastaneye senle ben aynı seyleri yaşıyoruz mesela şimdi karnım ağrıdı hemen kalp krizi diyorum artık bunları aşmamız lazım canım benim rabbim yardımcımız olsunAhh bi inanabilsek... ben mesela az önce böyle ensemden göğsümün ön kuşamına doğru bir ağrı girdi. Aklıma gelenleri az çok tahmin edersin. O ağrı toplasan 3 saniye sürdü ama benim ömrümden 3 yıl aldı gibi geldi. Artık yaşadığım her ağrıda veya sorunda aklıma kalp krizi gelsin istemiyorum, bu durumu aşmak istiyorum. Nasıl kurtuluruz ki bu durumdan?
Panik atak anksiyeteli günlerle nekadar iyiysek öyleyiz sen nasilsinÇok sıkıldım kızlar nasılsınız ?