- 12 Haziran 2019
- 627
- 305
- 30
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.501
Herkeste oluyor bende de atak anında oluyor hep yalnız değilsin canımAynen bendede sana birşey sorucam ataklarim azaldı ama arada geliyor böyle ağrım olunca atak geçirince hemen diyorum bu sefer kesin bişey oluyor bu herkestemi oluyor sadece bendemi
İlac nasıl geldi peki canım
Daha iyiyim ama hala düşünceler basıyor özellikle çocukla yanlız kalınca eskisi kadar çok panik yapmiyorum zaten psikiatristim bir aya anca ilaç etki eder dedi bakalımİlac nasıl geldi peki canım
Bugün de boynum sırtım öyle bir ağrıdı ki hala deli gibi ağrıyor felç mi olacağım acaba diye korkuyorum neden acaba bu ilaçlar yapıyor mu ki yaAllah razı olsun teşekkür ederim bendeki sırt ağrısı solda oluyor arada sağda oluyor onun için hemen aklıma kalp geliyor ben hergun koranayim diye milleti ayağa kaldırıyorumama korkma değilsin ilaçla zamanla gecicek emin ol
İyi gelecek canım ilac bunun yanı sıra sende durumunu araştır neler yapman gerektiğini öğren. Bu zaman da sana en iyi destek okb tedavisi yapan psikologları dinlemek YouTube den aç dinle çok faydalı oluyor dinledikçeDaha iyiyim ama hala düşünceler basıyor özellikle çocukla yanlız kalınca eskisi kadar çok panik yapmiyorum zaten psikiatristim bir aya anca ilaç etki eder dedi bakalım
Tamm canım inşAllah öncekine göre biraz daha iyiyimİyi gelecek canım ilac bunun yanı sıra sende durumunu araştır neler yapman gerektiğini öğren. Bu zaman da sana en iyi destek okb tedavisi yapan psikologları dinlemek YouTube den aç dinle çok faydalı oluyor dinledikçe
Hayırlı akşamlar cnm ben bu aralar hiç iyi değilim kendimi kötü hissediyorum ağrılarım beni bırakmıyor sizler nasılsınızİlac nasıl geldi peki canım
Selam canım benim de ağrılarım peşimi bırakmıyor bazen düşünüyorum gerçekten bir fiziksel rahatsızlığım var da ben mi bilmiyorum diye ama hepimiz mi böyleyiz yaHayırlı akşamlar cnm ben bu aralar hiç iyi değilim kendimi kötü hissediyorum ağrılarım beni bırakmıyor sizler nasılsınız
Daha iyi Olacaksın inşallah canım emin olTamm canım inşAllah öncekine göre biraz daha iyiyim
Canım bence ağrıyan yerlerini düşünmemeye denemelisin cunku zaten beynin oyunu tam olarak bu , sürekli kurduruyor beyin kesin bu agrı kötü birşeyin işareti diyor sana ama değil sadece korkularına yenik düşmemeyi öğrenmen lazım. Bende iyiym çok şükür aklıma olumsuz birşey gelse bile onunla savaşmamam gerektiğini öğrendim zaten en büyük tedavi bu canımHayırlı akşamlar cnm ben bu aralar hiç iyi değilim kendimi kötü hissediyorum ağrılarım beni bırakmıyor sizler nasılsınız
İnşAllah bebeğimle yanlız kalabilecek duruma gelsem yeterli benim içinDaha iyi Olacaksın inşallah canım emin ol
Canım hamileliğin nasıl geçti? Bende çocuk düşünüyorum tedavim bittikten sonra, Eylül’e psikoterapi randevusu aldım, ilaç tedavisi oluyorum, iyi olmak adına tüm gücümü sarf ediyorum :)) iyiyim de çok şükürDaha iyiyim ama hala düşünceler basıyor özellikle çocukla yanlız kalınca eskisi kadar çok panik yapmiyorum zaten psikiatristim bir aya anca ilaç etki eder dedi bakalım
Yani bende bir nebze olsa basetmeyi basariyorum ama ufak bı ağrı bile olsa heme aklıma kötü şeyler geliyor zaten bu ağrılar beni atağa sürüklüyor bide regl dönemim ondanda oluyor galiba ben kalp odakliyim herşeyi kalbe yoruyorum direk karnım Ağrısa bacağım bile Ağrısa kalp diyorumCanım bence ağrıyan yerlerini düşünmemeye denemelisin cunku zaten beynin oyunu tam olarak bu , sürekli kurduruyor beyin kesin bu agrı kötü birşeyin işareti diyor sana ama değil sadece korkularına yenik düşmemeyi öğrenmen lazım. Bende iyiym çok şükür aklıma olumsuz birşey gelse bile onunla savaşmamam gerektiğini öğrendim zaten en büyük tedavi bu canım
Hamileliğim zordu canım maalesef gebelik şekerim ve erken doğum riskim vardı ama doğumdan önce böyle psikolojik bir sorunum yoktu doğumdan sonra başladı önceleri panik atak yada okb yoktu bendeCanım hamileliğin nasıl geçti? Bende çocuk düşünüyorum tedavim bittikten sonra, Eylül’e psikoterapi randevusu aldım, ilaç tedavisi oluyorum, iyi olmak adına tüm gücümü sarf ediyorum :)) iyiyim de çok şükürAma hamilelik konusu kafamı kurcalıyor, tekrar nükseder mi diye
Cevabınız için çok teşekkür ederimHamileliğim zordu canım maalesef gebelik şekerim ve erken doğum riskim vardı ama doğumdan önce böyle psikolojik bir sorunum yoktu doğumdan sonra başladı önceleri panik atak yada okb yoktu bende
Rica ederim canım içini ferah tut inşAllah Rabbim hayırlısını nasip ederCevabınız için çok teşekkür ederim
Amin inşallah canım, psikiyatriste kalırsa neredeyse hiç çocuk yapma diyecek. Gerçekten etimle kemiğimle soğudum şu devlet hastanesi psikiyatristlerinden.Rica ederim canım içini ferah tut inşAllah Rabbim hayırlısını nasip eder
Aynen bende oyleyim her Ağrı'da hemen busefer gerçek diyorum şuanda bile öyle ya yine ağrılarım başladıHerkeste böyle bence. Mesela şimdi kesin bayılacağım diye düşünüyorum ben hep. Öyle olmamasına rağmen her seferinde kendi düşündüğüme inanıyorum.
Allah yardımcın olsun canım.. İlaç kullanmaya başlayalı ne kadar oldu? Sana atak anında içmem için bir ilaç vermedi mi?Kizlar ben hiç iyi değilim çok kötü oldum atak gecirdim suandada iyi değilim sol kolum agriyor carpintim var nefes alamıyorum ya napicam lütfen bana cevap verin ya
Hepimizin insallh tranko verdi inan fayda etmiyor ya dün akşam kalbim ağrıdı sol kolum ağridi vücudum uyuştu sırtımdan bıçak saplanır gibi bı ağrı nefesim daraldı carpintim oldu vücudumun her yerinde hissediyordum çarpıntı dedim bu sefer kesin bişey oluyor eşime dedim ambulansi çağır iyi değilim trankoyu içtim ardından uyku ilacımı yuttum yarım saat sonra atak geçirerek uyumuşumAllah yardımcın olsun canım.. İlaç kullanmaya başlayalı ne kadar oldu? Sana atak anında içmem için bir ilaç vermedi mi?