- 27 Kasım 2015
- 1.397
- 3.046
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.381
Yoğun bir ataksa düşüp bayılma durumuna geliyorum elimin kolumun hiç hali kalmıyor üşüme titreme nefes alış verişim değişiyor dengem bozuluyor tutunacak yer arıyorum ve özür dileyerek çoğunlukla şiddetli ishal oluyorum bir sefer lavaboya gidemedim istiğfar etmiştim.AAy
Aynen bende oyleyim valla şimdi kaynanamlar geldi hiç halim yok kolum kalkmıyor heryerim ağrıyor atak geçiricem korkusu demişsin atak geldiğinde ne olduğunu sanıyorsun sen
Evet ben bı kaç defa bayıldımda tansiyon çok düşüyor bide hep aç kalıyorum yemek istemiyorum ilaç kullaniyormusunYoğun bir ataksa düşüp bayılma durumuna geliyorum elimin kolumun hiç hali kalmıyor üşüme titreme nefes alış verişim değişiyor dengem bozuluyor tutunacak yer arıyorum ve özür dileyerek çoğunlukla şiddetli ishal oluyorum bir sefer lavaboya gidemedim istiğfar etmiştim.
Nasılsın canım ilaçlar fayda etmeye başladı mıEvet ben bı kaç defa bayıldımda tansiyon çok düşüyor bide hep aç kalıyorum yemek istemiyorum ilaç kullaniyormusun
Nasılsın canım ilaçlar fayda etmeye başladı mı
Geçen cuma birdenbire sol bacağıma öyle bir ağrı saplandı ki ne olduğunu anlayamıyorum. Çok canım sıkkındı çok kötü bi gündü eşim de anlamıyor zaten. Sanki o an bacağımda bişey patladı ve şiddetli bir ağrıyla. Yarın geçer dedim ama 4 gündür parmak uçlarıma kadar bi uyuşma hissi var ve biraz da ağrı. Yürürken diz kapağı acıyor. Şimdi benim aklımda ne var tabi ki dizimde tümör olma endişesi. Nörolojiye gitmeyi düşünüyorum. Uyuşma geçmiyor gece bile. Amcamı dizinde başlayıp sonra vücuduna yayılan bir tümör yüzünden kanserden kaybettik. Hadi ben şimdi ne yapıyım? En başa döndüm içim sıkılıyor sanki her ağrı veya uyuşma tümör olmak zorunda. Genetik korkusu da cabası. Öyle bir kısaca sıkıştım ki çıkamıyorum içinden. Bi ağrı bitiyor doktor doktor dolaşıp ha temizmiş dedikten sonra diğeri başlıyor. Napıcamızı şaşırdım. Bi psikiyatr daha gidecem. Allah sonumuzu hayır etsin.Kizlar nasılsıniz durumunuz nasıl ben hiç iyi değilim ya napacam bilmiyorum ilaçlarda fayda etmiyor sanki kizlar lütfen benimle yasadiklarinizi paylasirmisiniz
Ay ya Allah yardımcımız olsun inşallah seni çok iyi anlıyorum bende seninle aynı durumdayım ama ben kalp odakliyim herşeyi kalbe yoruyorum benimde sol bacağıma ağrı giriyor oda kalptendir diyorum bu aralar çok fenayim hiç biseyden zevk alamaz hale geldim atak geciriyormusun birde ilaç kullanıyormusun canımGeçen cuma birdenbire sol bacağıma öyle bir ağrı saplandı ki ne olduğunu anlayamıyorum. Çok canım sıkkındı çok kötü bi gündü eşim de anlamıyor zaten. Sanki o an bacağımda bişey patladı ve şiddetli bir ağrıyla. Yarın geçer dedim ama 4 gündür parmak uçlarıma kadar bi uyuşma hissi var ve biraz da ağrı. Yürürken diz kapağı acıyor. Şimdi benim aklımda ne var tabi ki dizimde tümör olma endişesi. Nörolojiye gitmeyi düşünüyorum. Uyuşma geçmiyor gece bile. Amcamı dizinde başlayıp sonra vücuduna yayılan bir tümör yüzünden kanserden kaybettik. Hadi ben şimdi ne yapıyım? En başa döndüm içim sıkılıyor sanki her ağrı veya uyuşma tümör olmak zorunda. Genetik korkusu da cabası. Öyle bir kısaca sıkıştım ki çıkamıyorum içinden. Bi ağrı bitiyor doktor doktor dolaşıp ha temizmiş dedikten sonra diğeri başlıyor. Napıcamızı şaşırdım. Bi psikiyatr daha gidecem. Allah sonumuzu hayır etsin.
Evet kullanıyorum maalesefEvet ben bı kaç defa bayıldımda tansiyon çok düşüyor bide hep aç kalıyorum yemek istemiyorum ilaç kullaniyormusun
Düşünceler geldiğinde böyle bir durum olmadığını bilinç altının oyunu bu diyerek telkin etmeye çalışın hiçbirşeyiniz yok bilinçaltının size oynadığı oyun bu. Biliyorum demekle olmuyor ama ne bileyim benim bir nebze sakinleştiriyorGeçen cuma birdenbire sol bacağıma öyle bir ağrı saplandı ki ne olduğunu anlayamıyorum. Çok canım sıkkındı çok kötü bi gündü eşim de anlamıyor zaten. Sanki o an bacağımda bişey patladı ve şiddetli bir ağrıyla. Yarın geçer dedim ama 4 gündür parmak uçlarıma kadar bi uyuşma hissi var ve biraz da ağrı. Yürürken diz kapağı acıyor. Şimdi benim aklımda ne var tabi ki dizimde tümör olma endişesi. Nörolojiye gitmeyi düşünüyorum. Uyuşma geçmiyor gece bile. Amcamı dizinde başlayıp sonra vücuduna yayılan bir tümör yüzünden kanserden kaybettik. Hadi ben şimdi ne yapıyım? En başa döndüm içim sıkılıyor sanki her ağrı veya uyuşma tümör olmak zorunda. Genetik korkusu da cabası. Öyle bir kısaca sıkıştım ki çıkamıyorum içinden. Bi ağrı bitiyor doktor doktor dolaşıp ha temizmiş dedikten sonra diğeri başlıyor. Napıcamızı şaşırdım. Bi psikiyatr daha gidecem. Allah sonumuzu hayır etsin.
Aynen nefes egzersizi banada bir nebze işe yarıyor ama aniden gelince direk busefer kesin bişey oluyor bitti diyorum yavaş geldiğinde bı şekilde atlatıyordum inşallah hep yavaş gelir bitmeye bitmiyor rabbim hepimize afetli hayırlı şifalar versinDüşünceler geldiğinde böyle bir durum olmadığını bilinç altının oyunu bu diyerek telkin etmeye çalışın hiçbirşeyiniz yok bilinçaltının size oynadığı oyun bu. Biliyorum demekle olmuyor ama ne bileyim benim bir nebze sakinleştiriyor
birde atak aniden gelmezde geleceğini hissedersem etrafta bulunan renklere odaklanıyorum onları sayıyorum ve nefes alış verişimi yavaşlatmaya çalışıyorum
Şuan yine atak gecirdim uykuda çok kötü oldum ya busefer kesin dedim nefesim daralıyor çarpıntı sol kol ağrısı ne bileyim ya çok korkuyorum uyuyamıyorum heryerime bı ağrılar giriyorDüşünceler geldiğinde böyle bir durum olmadığını bilinç altının oyunu bu diyerek telkin etmeye çalışın hiçbirşeyiniz yok bilinçaltının size oynadığı oyun bu. Biliyorum demekle olmuyor ama ne bileyim benim bir nebze sakinleştiriyor
birde atak aniden gelmezde geleceğini hissedersem etrafta bulunan renklere odaklanıyorum onları sayıyorum ve nefes alış verişimi yavaşlatmaya çalışıyorum
Valla banada yarım verdiler ilaçta pek fayda etmiyor sankiEvet kullanıyorum maalesefcuma gününe kadar yarım içiyordum iyice azaltmıştık şimdi yine günde 2 ilaca çıktım
Birde gece uyku ilacı aldım ona rağmen neden böyle oldum bilmiyorum resmen perişan oldum deli gibi uykum var ama uyuyamıyorum malesefNasılsın canım ilaçlar fayda etmeye başladı mı
Doktora git danış değiştirir ilacıBirde gece uyku ilacı aldım ona rağmen neden böyle oldum bilmiyorum resmen perişan oldum deli gibi uykum var ama uyuyamıyorum malesef
Öyle yapicam zaten canım şimdi gidiyorum doktora soylicemDoktora git danış değiştirir ilacı
Okadar kötü oldum ki Niloya beni perişan etti şuanda bile yine ağrılarım var korkuyorum sende dün geceki geçirdiğim atağın etkisi olabilirmiDoktora git danış değiştirir ilacı
Evet olabilir gidiyormuşsun doktora söyle ona göre değiştirir ilacıOkadar kötü oldum ki Niloya beni perişan etti şuanda bile yine ağrılarım var korkuyorum sende dün geceki geçirdiğim atağın etkisi olabilirmi
Canım gittim doktora ilacımı çeyrek içiyordum tam iç dedi birde tranko yazdi panik anında iç dedi sence nasıl bı ilacEvet olabilir gidiyormuşsun doktora söyle ona göre değiştirir ilacı
Tranko vermesi iyi olmuş paniği oldukça azaltıyor hangi ilacının dozunu yükseltti tranko tarzı sakinleştirici verdiklerinde atak anında biraz azaltıyor tranko aynı zamanda da bir adet ağrısı kesici bir ilaç korkmadan içebilirsinCanım gittim doktora ilacımı çeyrek içiyordum tam iç dedi birde tranko yazdi panik anında iç dedi sence nasıl bı ilac
Yok zaten inanarak ictigimde faydasını görürüm cipralexx yarım içiyordum artık birtane icicem remeronda hala yarım icecem tranko napiyorTranko vermesi iyi olmuş paniği oldukça azaltıyor hangi ilacının dozunu yükseltti tranko tarzı sakinleştirici verdiklerinde atak anında biraz azaltıyor tranko aynı zamanda da bir adet ağrısı kesici bir ilaç korkmadan içebilirsin
Atak anında atağı azaltıyorYok zaten inanarak ictigimde faydasını görürüm cipralexx yarım içiyordum artık birtane icicem remeronda hala yarım icecem tranko napiyor