Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Gidicem inşAllah bu hafta geçmesini istiyorum

İşte benim salaklığım araştırıp kendi kendime kuruntu yapıyorum iki hafta internete girip araştırmadım iyiydim bu gün yine kendimi tutamadım
Sakın araştırma yapma en ufak ağrıya tümör diyen bir bilmişlik var internette bana bir psikiyatri doktoru bu akıllı telefonları çıkaranın Allah belasını versin biz boşuna mı okuduk demişti

Allah şfalar versn inşAllah evet brbirmize destek olduk seanslarımızı ihmal etmedk başetmeyi öğrendk darısı size umarım , çok öptm canım nloyam

Çok geçmiş olsun böyle zamanlarda internet arama yapmayın orada hep en kötüsünü yazıyorlar.

Ben oldum ama olurken sakinleştirici içtim atak geçirdim çok kısa sürdü sonra kol ağrısı iki gün sonra dedim iyi ki yaptırdım

yarın bende olmayı düşünüyorum ama bundan mı başka sebepten mi dünden beri çok sarsıntılıyım hele gece üşüme titreme vücudumda uyuşma ne derseniz vardı şimdi de mecburiyetten mesai dolsun diye bekliyorum

Beni kimse anlamıyor ama hamile olmadığım halde olacağımı düşünmem yetiyor sizin gibi olmaktan çocukla yalnız kalmaktan ona yetememe düşüncesi tüm enerjimi alıyor benden ellerim kollarım uyuşuyor bacaklarım boşlukta gibi oluyorum hemen bağırsaklarıma vuruyor

Benim ne panik atağım ne takıntılı düşüncelerim hiçbir sıkıntık yoktu doğumdan 10 gün sonra aniden başladı şok oldum herşey üst üste geldi annelik hüznü ,gebeşik depresyonu, okb bitmiş durumdayım kabus yaşıyorum sanki. Çocuğuma yetememek zaten ayrı mevzu ona bişey yapacağım korkusu bitiriyor beni düşşncenin biri bitmeden öbürü başlıyor önceden bu sıkıntılarım olsaydı kesinlikle tedavi olmadan çocuk sahibi olmazdım

İki yıl olacak evleneli etrafta ki herkes bebek bebek diyip duruyor ne bekliyorsun ilaç kullandığımı bilen çocuk sakat olur diye mi yapmıyorsun diyor. Herşey senin elinde üstüne git diyorlar neler demiyorlar ki bunlar sadece bazıları yarın gideceğim dr bakalım ne olacak gebelik istediğimi belirteceğim ona göre ilaç yazmasını ama düzelmediğimi 10 gündür kötü olduğumu anlatacağım barış Muslu tekniğini mi denesem diyorum valla bilmiyorum borç bir dünya muayene ücreti 540 lira

Kimse anlamıyor canım bende ilk doktor ilaç verdi kullanmadım emziriyorum diye. Abim sen kafanda büyütüyorsun ilaç içme deyip durdu tabiki çocuk için içmedim ama baya zoruma gitti sadece eşim yardımcı oluyor Allah razı olsun diğer herkes abarttığımı düşünüyor eşim göreve geldi 15 gün kaynanamda kaldım bebeğim daha bir aylıktı durumumu bildiği halde yan odada uyuyordu hiç bu kıza bakayım ya çocuğa bişey olurda demedi o korkuyla sabah akşam çocuğa baktım stres ve yorgunlukla hastalığım dahada tetiklendi

İnanın çok üzülüyorum ama elimden birşey gelmiyor kimseye en başta kendime işin kötüsü hiç güzel gün yaşamamış gibi hissediyorum geçmişim yok gibi hep durgun ve bastırılmış bu dünyayı yaşamasan göçüp gideceğim diğer tarafta da Allah merhametine kalmışız. Rabbim inşallah cennetine alsın ne deyim

Allahtan ümidimi hiç kesmiyorum benim için olmasada evladım için merhametini diliyorum elbet şifamızı verecektir dua en güzel ilaç biz duamızı edelim kabul etmek Rabbime kalmış

Benimde sürekli kafamada olumsuzluklar hastalık senaryolari. Bana bişey olursa çocuğuma ne olur endişeleri Allah kurtarsın bu durumu yaşamayan bilmez cuma hürmetine şifa ver ya rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…