- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.401
İyi ozaman rahatliyorum demi yarın rapora gecicekmis yarın Alicam inşallah fayda ederAtak anında atağı azaltıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi ozaman rahatliyorum demi yarın rapora gecicekmis yarın Alicam inşallah fayda ederAtak anında atağı azaltıyor
Geçmiş olsun nasıl oldunuzŞuan yine atak gecirdim uykuda çok kötü oldum ya busefer kesin dedim nefesim daralıyor çarpıntı sol kol ağrısı ne bileyim ya çok korkuyorum uyuyamıyorum heryerime bı ağrılar giriyor
İnşAllah canım sana etki ederse rahatlarsın benim atak anımda anksiyetelerimde baya azalmıştıİyi ozaman rahatliyorum demi yarın rapora gecicekmis yarın Alicam inşallah fayda eder
Hm sen kullandın yani demi bu ilaciİnşAllah canım sana etki ederse rahatlarsın benim atak anımda anksiyetelerimde baya azalmıştı
Sağolun şimdilik iyim şükür doktora gittim ilacımı cogaltti konuştum biraz rahatladım siz nasılsınızGeçmiş olsun nasıl oldunuz
Evet kullandım zanax ve tranko kullandımHm sen kullandın yani demi bu ilaci
Anladım cnm sen nasılsın durumun nasilEvet kullandım zanax ve tranko kullandım
Ben iyiyim çok şükür Salı günü 13.30 da terapim var 2buçuk aydır gitmemiştim doktoruma anlatmayı özledimAnladım cnm sen nasılsın durumun nasil
İyi inşallah hep iyi olursun cnm benimde piskiyatirim çok iyi bildiğin. Bana terapi veriyor yani hatta randevusuz alıyor inşallah tez zamanda rabbim şifalar versin hepimizeBen iyiyim çok şükür Salı günü 13.30 da terapim var 2buçuk aydır gitmemiştim doktoruma anlatmayı özledim
İnşAllah canım herkes iyi olsun kimseler yaşamasın bu durumu kolay atlatılmıyor doktorunun iyi olmasına çok sevindimİyi inşallah hep iyi olursun cnm benimde piskiyatirim çok iyi bildiğin. Bana terapi veriyor yani hatta randevusuz alıyor inşallah tez zamanda rabbim şifalar versin hepimize
Hiç bişey den zevk alamama durumu var tabi. Ama üç çocuk bir de eş var evde onlar için ayakta durmak zorundayım. Nöroloğa gittim beyin MR ı çekildi. Kol bacak sinirlerime (emg) bakıldı. Hepsi temiz. Ama uyuşmalar hiç geçmiyor. Karıncalanma ağrı tüm ayağımda bacağımda bazen de kolumda. Son olarak bi de ortopediye gidecem. Ondada bişey çıkmazsa psikolojik deyip bu dertle yaşamaya çalışacam sanırım. Napıyım. Psikiyatrik ilacım devam.Ay ya Allah yardımcımız olsun inşallah seni çok iyi anlıyorum bende seninle aynı durumdayım ama ben kalp odakliyim herşeyi kalbe yoruyorum benimde sol bacağıma ağrı giriyor oda kalptendir diyorum bu aralar çok fenayim hiç biseyden zevk alamaz hale geldim atak geciriyormusun birde ilaç kullanıyormusun canım
Bence piskolojik canım bendede oluyordu uyuşmalar karincalanmalar halada var fizik tedaviye gittim fibromiyalji dedi yani piskolijik ağrı demekmiş benimde 2 çocuğum var benim içinde çok zor oluyor rabbim şifa versin inşallah hepimize atak durumun ne şekil pekiHiç bişey den zevk alamama durumu var tabi. Ama üç çocuk bir de eş var evde onlar için ayakta durmak zorundayım. Nöroloğa gittim beyin MR ı çekildi. Kol bacak sinirlerime (emg) bakıldı. Hepsi temiz. Ama uyuşmalar hiç geçmiyor. Karıncalanma ağrı tüm ayağımda bacağımda bazen de kolumda. Son olarak bi de ortopediye gidecem. Ondada bişey çıkmazsa psikolojik deyip bu dertle yaşamaya çalışacam sanırım. Napıyım. Psikiyatrik ilacım devam.
Valla sanki benim atak öyle birden gelip gitmiyor. Ben hep böyleyim. İçime oturmuş kocaman bi kaya sıkıyor boğuyor. Bi gün bi yerim ertesi gün başka bir yerimde ağrı sancı şimdi de uyuşmalar... Ta ki sonucu temiz çıkana kadar. Sonra yenisi. Servet harcadım. Bıktım doktor doktor dolaşmaktan. Onlar bile dalga geçiyor artık. Şimdi yeni bi ilaç kullanıyorum psikiyatri den.Bence piskolojik canım bendede oluyordu uyuşmalar karincalanmalar halada var fizik tedaviye gittim fibromiyalji dedi yani piskolijik ağrı demekmiş benimde 2 çocuğum var benim içinde çok zor oluyor rabbim şifa versin inşallah hepimize atak durumun ne şekil peki
Hm sende benim gibi ağrılardan muzdaripsin canım valla bende aynı durumdayım malesef heryerim ağrıyor hergun onları düşünmekle geçiriyorum onları düşün düşün sonra atagim geliyor o gün maffoluyorum hangi ilacı kullaniyorsunValla sanki benim atak öyle birden gelip gitmiyor. Ben hep böyleyim. İçime oturmuş kocaman bi kaya sıkıyor boğuyor. Bi gün bi yerim ertesi gün başka bir yerimde ağrı sancı şimdi de uyuşmalar... Ta ki sonucu temiz çıkana kadar. Sonra yenisi. Servet harcadım. Bıktım doktor doktor dolaşmaktan. Onlar bile dalga geçiyor artık. Şimdi yeni bi ilaç kullanıyorum psikiyatri den.
Yalnız benim ağrılar sıradan ağrılar gibi hissettiriyor sanki ağrıyan her yerimden en kötü sonuç çıkacak korkusu. Ben kanser miyim? Allah kimsenin başına vermesin çok zor. Dy... xia diyebi ilaç başladık. Ben arada z.nax da atıyorum. Önceden kalan ilaçlarımdan.Hm sende benim gibi ağrılardan muzdaripsin canım valla bende aynı durumdayım malesef heryerim ağrıyor hergun onları düşünmekle geçiriyorum onları düşün düşün sonra atagim geliyor o gün maffoluyorum hangi ilacı kullaniyorsun
Sıradan ağrılar gibi hissettirmiyor yazacaktım.Yalnız benim ağrılar sıradan ağrılar gibi hissettiriyor sanki ağrıyan her yerimden en kötü sonuç çıkacak korkusu. Ben kanser miyim? Allah kimsenin başına vermesin çok zor. Dy... xia diyebi ilaç başladık. Ben arada z.nax da atıyorum. Önceden kalan ilaçlarımdan.
Herkese merhaba bende panik atak hastasıyım gurubunuza katılmak istedim burda yazılanları okuyunca tek olmadığımı yanlız olmadığımı hissettim Rabbim hepimize şifa versin inşallah yaşamayan bilemez