Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Hiç bişey den zevk alamama durumu var tabi. Ama üç çocuk bir de eş var evde onlar için ayakta durmak zorundayım. Nöroloğa gittim beyin MR ı çekildi. Kol bacak sinirlerime (emg) bakıldı. Hepsi temiz. Ama uyuşmalar hiç geçmiyor. Karıncalanma ağrı tüm ayağımda bacağımda bazen de kolumda. Son olarak bi de ortopediye gidecem. Ondada bişey çıkmazsa psikolojik deyip bu dertle yaşamaya çalışacam sanırım. Napıyım. Psikiyatrik ilacım devam.

Bence piskolojik canım bendede oluyordu uyuşmalar karincalanmalar halada var fizik tedaviye gittim fibromiyalji dedi yani piskolijik ağrı demekmiş benimde 2 çocuğum var benim içinde çok zor oluyor rabbim şifa versin inşallah hepimize atak durumun ne şekil peki

Valla sanki benim atak öyle birden gelip gitmiyor. Ben hep böyleyim. İçime oturmuş kocaman bi kaya sıkıyor boğuyor. Bi gün bi yerim ertesi gün başka bir yerimde ağrı sancı şimdi de uyuşmalar... Ta ki sonucu temiz çıkana kadar. Sonra yenisi. Servet harcadım. Bıktım doktor doktor dolaşmaktan. Onlar bile dalga geçiyor artık. Şimdi yeni bi ilaç kullanıyorum psikiyatri den.

Hm sende benim gibi ağrılardan muzdaripsin canım valla bende aynı durumdayım malesef heryerim ağrıyor hergun onları düşünmekle geçiriyorum onları düşün düşün sonra atagim geliyor o gün maffoluyorum hangi ilacı kullaniyorsun

Yalnız benim ağrılar sıradan ağrılar gibi hissettiriyor sanki ağrıyan her yerimden en kötü sonuç çıkacak korkusu. Ben kanser miyim? Allah kimsenin başına vermesin çok zor. Dy... xia diyebi ilaç başladık. Ben arada z.nax da atıyorum. Önceden kalan ilaçlarımdan.

Sıradan ağrılar gibi hissettirmiyor yazacaktım.

Herkese merhaba bende panik atak hastasıyım gurubunuza katılmak istedim burda yazılanları okuyunca tek olmadığımı yanlız olmadığımı hissettim Rabbim hepimize şifa versin inşallah yaşamayan bilemez

Kizlar size simdi bikac bisi soylemek istiyorm belki biliyorsunuzdur ama ben bugunw kadr aldigim terapi ve yaptigim arastirmalarda ilk once birinci kural hastaligi sahiplenmeyin diyor yani panik atagim degil atak geldi anksiyetem degil anksiyete nüksetti gibi konusun sahiplendikce sizi birakmaz diyor.Diyer bi konu bu hastalik sizde kendini gostermeden oncesine gidin en az 4 yil oncesine ne yasadiniz size tranva yasatan bi durum oldumu stres uzuntu.Ben mesela kalp krizine cok takiliyorm surekli kalbim agrio mütamadiyen kalbimi dinliyorm ve dusundum ben dedemi kalp krzinden kaybettm evde yanlizdm yanimda öldu bende bu tranvaya neden oldugunu dusunuyorm bununla alakali suan calisma yapiyorm beyinden silme rahatlama vs.Birde ben daha izlemedim herkes youtube da izzet gül videolarni tavsiye etmis henuz bakmadim ama ise yariyor diyen cok.Herkese bol sifa diliyorum❤

Herkese merhaba bende panik atak hastasıyım gurubunuza katılmak istedim burda yazılanları okuyunca tek olmadığımı yanlız olmadığımı hissettim Rabbim hepimize şifa versin inşallah yaşamayan bilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…