-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.301
Bende lohusa depresyonu yaşadım çok kötüydüm sürekli ağlama krizleri geliyorduBen lohusa depresyonu da yaşadım ağlıyordum çok 2 aylık iken başladım ilaca anne sütünü kestik emmiyordu kızım sağmayı bıraktım tamamen mamaya geçmiştik
Sağol canım senin de geçmiş bayramın mübarek olsunHerkesin geçmiş bayramı mübarek olsunnasılsınız ?
Kızlar bugün yine tüm gün kalbim agrıdı şuan daha da arttı hastaneye acile gitmemek için kendimi zor tutuyorum hayatım kabusa döndü kalbim sıkışıyor sanki allah yardımcımız olsun inş
Biraz internet paketim yoktu daha öncede demiştim evde de olmayınca giremedim. Bol bol nerv..m içtim ayakta kalmak için iyi göründüm yani (antidepresan gülümsemesi)Sağol canım senin de geçmiş bayramın mübarek olsun
İyi diyelim iyi olalım sen nasılsın yoksun kaç gündür iyisindir inşallah
Yok hayır olmadım çevremde Biontech yan etki yaşayanlar oldu onu olurum derken sanırım gidip katiyen olmam dediğim Çini olucamBiraz internet paketim yoktu daha öncede demiştim evde de olmayınca giremedim. Bol bol nerv..m içtim ayakta kalmak için iyi göründüm yani (antidepresan gülümsemesi)
Aşı olmayı düşünüyorum ama korkuyorumoldunuz mu nasıl hissettiniz
Bende korkuyorum bide onun hasta oldum olacağım atağını yaşamak istemiyorum ama olmazsam da covid i ağır geçirdim geçirecem diye korkuyorumYok hayır olmadım çevremde Biontech yan etki yaşayanlar oldu onu olurum derken sanırım gidip katiyen olmam dediğim Çini olucam
O ilacı doktor gözetiminde kullanmıştım, nasıl iyi gelmişti şimdi vermiyorlarBiraz internet paketim yoktu daha öncede demiştim evde de olmayınca giremedim. Bol bol nerv..m içtim ayakta kalmak için iyi göründüm yani (antidepresan gülümsemesi)
Aşı olmayı düşünüyorum ama korkuyorumoldunuz mu nasıl hissettiniz
Ben düğün zamanında dr dan bir ilaç istemiştim aşırı stres ve kaygıda olduğum için normalde bir ay kadar kullanılması gerekirken dört ay kadar kullanmıştımO ilacı doktor gözetiminde kullanmıştım, nasıl iyi gelmişti şimdi vermiyorlarsize nasıl yazdılar? Ben biontech oldum, kol ağrısı dışında bir şey olmadı ama psikolojik olarak çok etkilendim, anksiyetenin sebep olduğu göğüs sıkışmasını yan etki sanıp günlerce krize girdim ((
Bende tra.. bu..s ile idare ediyorum şu an, tabii onun kadar etkili değil, bir de tam pms dönemi şu an evde misafir var ama 2.80 yatıyorumBen düğün zamanında dr dan bir ilaç istemiştim aşırı stres ve kaygıda olduğum için normalde bir ay kadar kullanılması gerekirken dört ay kadar kullanmıştımama nasıl iyiydim sonra bırakmak zorunda kaldım ve dr rica ettim kötü hissedeceğim zaman bir tane içeyim diye yazdırmıştım uzun zaman kullanmadım bir yıl kadar hatta ama yine çok kaydı ve atak geçirdiğim için bir haftadır günde bir tane içiyorum yine yarından sonra içmeyeceğim
bende ondan korkuyorum işte kurup kurup kafamda olmayacak şeyler yaşayacağım
Milletin demesine baksaydık bizBende korkuyorum bide onun hasta oldum olacağım atağını yaşamak istemiyorum ama olmazsam da covid i ağır geçirdim geçirecem diye korkuyorum
30 nda dr randevum var bakalım ilaç değişikliği isteyeceğim herkes bebek diyor bende bilinç altında istiyorum sanırım naısl olacak onu bilmiyorum aman bir sıkıldım halden anlayan yok bilen yok ağzı olan konuşuyor
Bu çarşamba bebeğimle evde yanlız kalacam kendimi alıştırmam lazım düşünceler hep kafamda ama yanlız kalınca daha çok basıyor dua edin inşAllah bi şekilde baş çıkarım korkuyorumBen lohusa depresyonu da yaşadım ağlıyordum çok 2 aylık iken başladım ilaca anne sütünü kestik emmiyordu kızım sağmayı bıraktım tamamen mamaya geçmiştik
Ederim inşallah siz bebeğinizi seviyorsunuz bebeğinizi sevmeniz demek canlıları sevdiğiniz anlamına gelir insan sevdiğine zarar vermek istemez öyle düşünün olur muBu çarşamba bebeğimle evde yanlız kalacam kendimi alıştırmam lazım düşünceler hep kafamda ama yanlız kalınca daha çok basıyor dua edin inşAllah bi şekilde baş çıkarım korkuyorum
Çok ugrasiyorum ama düşünceler çok kötü ya kötü bişey yaparsamEderim inşallah siz bebeğinizi seviyorsunuz bebeğinizi sevmeniz demek canlıları sevdiğiniz anlamına gelir insan sevdiğine zarar vermek istemez öyle düşünün olur mu
O tarz ilaçları çoğu doktor vermiyor artık mecbura kalmadıkça yazmıyorlar o ilaç da reçetesiz alınmayanlardan dimiO ilacı doktor gözetiminde kullanmıştım, nasıl iyi gelmişti şimdi vermiyorlarsize nasıl yazdılar? Ben biontech oldum, kol ağrısı dışında bir şey olmadı ama psikolojik olarak çok etkilendim, anksiyetenin sebep olduğu göğüs sıkışmasını yan etki sanıp günlerce krize girdim ((
Burada kaç kişi aynı durumları yaşadı ve atlattı eğer başedemeyecek gibiysen doktora git sana uygun ilacı verecektir. Bunla ilgili videolar izlemeye başladın mı bu duruma takıntılı düşünceler deniyor obsesyon kimisi temizliğe takıyor kimisi geçmişinde yaşananlara ben hastalıklara takmıştım bir de ya kontrolümü kaybedip zarar verirsem korkusu yaşamıştım geçti çok şükür sizin de geçer ya da bebeğinizi pusete koyup yürüyüşe çıkın açık hava iyi gelir ne dersiniz?Çok ugrasiyorum ama düşünceler çok kötü ya kötü bişey yaparsam
Baya araştırdım baya bilgi edindim ilaçsız atlatmak istiyorum ama genelde çoğu kişi ilaç kullanmış ve hala kullananlar var ilacı bırakınca eski düşünceler gelmez miBurada kaç kişi aynı durumları yaşadı ve atlattı eğer başedemeyecek gibiysen doktora git sana uygun ilacı verecektir. Bunla ilgili videolar izlemeye başladın mı bu duruma takıntılı düşünceler deniyor obsesyon kimisi temizliğe takıyor kimisi geçmişinde yaşananlara ben hastalıklara takmıştım bir de ya kontrolümü kaybedip zarar verirsem korkusu yaşamıştım geçti çok şükür sizin de geçer ya da bebeğinizi pusete koyup yürüyüşe çıkın açık hava iyi gelir ne dersiniz?
Kimisine ilaç iyi gelmiş ama ben en çok terapinin faydasını gördüm diyebilirim topiğine birşey yazdım az önce okur musunBaya araştırdım baya bilgi edindim ilaçsız atlatmak istiyorum ama genelde çoğu kişi ilaç kullanmış ve hala kullananlar var ilacı bırakınca eski düşünceler gelmez mi