Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

yemin ederim yoruldum ya herkes bişey söylüyor aşı olmadığıma laf eden mi dersin çocuğum olmadığına mı zayıf olmama mı

bugün az daha iş yerinde biri ile tartışacaktım niye aşı olmuyorsun bizi tehlikeye atıyorsun vs bende benim hayatım benim düşüncem dedim ama neler saymak geldi içimden

Merhabalar. Benim gibilerin olduğunu görmek biraz rahatlattı. Ben de hastalık takıntısından muzdaribim. Geçen yıl karın ağrısı ve ishalle doktora gittim. Kolonoskopi endoskopi yapıldı. Temizmiş. IBS teşhisi kondu. Biraz rahatladım. Aradan biraz zaman geçti. Yaklaşık 1 yıldır sağ kürek kemiğimin altında girip çıkan yanma şeklinde sancılarım oluyor. Tabi durur muyum dahiliye gastroenteroloji gibi bölümlere gittim. USG çekildi. Karaciğerimde önemsiz bi lezyon, safra kesemde polip ler varmış. Onlar da ağrı yapmazmış. Miyalji deyip gönderdiler. Ne yapsam geçmedi sanki orda cızır cızır bişeyler yanıyor beni rahatsız ediyor. Doktorlara tam olarak tarifini de yapamıyorum. Tahliller temiz. Görünürde hiç bişeyim yok. Ama benim beynimde sürekli bir kanser takıntısı var. Önce bağırsak kanserinden korktum kolonoskopi yle rahatladım sonra Göğüs kanseri korkusuyla USG ye girdim. Temizdi. Şimdi de karnımın sağ üst köşesine ve kaburgalarıma taktım. Sanki bi yerimde kanser olmak zorunda. Ne yapsam atamıyorum kafamdan delirecem. En ufak bir yerimde az bişey ağrım olsun ben kanser miyim? Ya Allah aşkına ben nasıl kurtulacam bu durumdan? Yarın MR çekilecek. İnşallah bişey çıkmaz. Defalarca psikatriye gittim ilaç kullandım. Ama yan etkileri beni mahvetti. Bıraktım. Bu korkuyla hayat geçmiyor? Var mı benim gibiler? Kendini kanser zannedenler?

Kendinizi ikna etmeye çalışın ve doktora gitmeyin ben öyle başaçıkabildim

Ah bi başarabilsem. Bi taraftan gerçekten de bi ağrı var sebebini bulmadan rahatlayamıyorum.
Vücudumuzun bir yeri arada bir ağrıyabilir buna izin de vermelisin gece yatarken ters hareket yapmışsındır biraz üşütmüş olursun kemik ağrısı olabilir yediğin ağır gelmiştir gaz yapmıştır sancı girer yani belli başlı ağrılar bazen olur önemli olan ağrıyı iyi gözlemlenen uzun sürüyorsa bu ağrı gözlemleyip öyle gitmelisin

Çok teşekkür ederim ilginiz için. Ama bu ağrı bir yıldır var. Safra kesemde polip ler varmış sanırım ondan kaynaklanıyor. Ama ben hala ya başka bişeyse demekten vazgeçemiyorum. Beynimi başka bir beyinle değiştirmek mümkün olsa gidip hemen yapardım bunu. Hayatı zehir ediyor. Kimseye de anlatılmıyor. Dışarıdan gören mutlu hiç bi derdi yok sanıyor. Bi yerden sonra eşinizin size deli muamelesi yapması da ağırınıza gidiyor. Allah sonumuzu hayır etsin.

Ben

Ben oldum ama olurken sakinleştirici içtim atak geçirdim çok kısa sürdü sonra kol ağrısı iki gün sonra dedim iyi ki yaptırdım

Benim de mesela dizim ağrıyor dönem dönem de çok ağrıyor gidip öğrendim ne olduğunu ama ara ara ya tümörse diyorum sonra akışına bırakıyorum geçecek yine diyorum kendşme

YouTube Erdem taşkın su meditasyonlar var onlardan dinle ben dinliyorum yani baya faydası oluyor düzenli dinleyince

Merhaba bende geldim aranıza aynı sıkıntılardan bende muzdaripim rabbim yardımcımız olsun. Aranızda namaz kılmakta ve dua okumakta falan zorlanan varmı acaba
Hoşgeldin demiyim hoş bir topik değil pek ama olsun elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz birbirimize önceden namaz kılarken çok atak gelirdi ama şimdi yok çok şükür

Arkadaşlar bu gün yine atak geçirdim psikoz belirtilerini okuyup bende kesin var diye düşündüğümden çocuğuma bakıp ağlıyorum ben anne olmayı böyle hayal etmemiştim çocuğum hakkında aklıma bu kadar vesvese nasıl gelebilir ben çocuğumu nasıl böyle algılayıp ondan bazen korkabilirim anlam veremiyorum bana dua edin buraya yakın bir ilde psikiatra randevu aldık ayın üçünde oraya gideceğiz

İnan aynılarını yaşadım emin ol psikoz muyum şizofren miyim diye doktor doktor gezdim ama başedemiyorsan doktora git ve ilaç verir azalır düşüncelerin ne psikozsun ne de şizofrensin onların durumu çok farklı minikkkkkkk arkadaşımız biliyor bak ben ne çok takmıştım psikoza şizofrene sen öyle bir hastalığa sahip değilsin diyorlardı inanmıyordum terapiler zamanla fayda etti ve geçti çok şükür senin de geçecek ama doktora git tavsiyem

Senin yaşadığın okb takıntılı düşünceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…