- 13 Eylül 2020
- 78
- 37
- 34
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.261
Merhaba canım, eskisine bakarak biraz daha iyiyim. Evet çarpıntım oluyor yine aklıma kalp krizi geçirecem düşünceleri geliyor ama bişekilde atlatmaya bakıyorum. İnan ki zor oluyor. Genelde göğsümün heleki Sol tarafları kalbe doğru ağrılar girince bi daha tüm günüm onu düşünmekle geçiyor. Rabbim tez vakitte bu hastalıktan kurtarsın kardeşim çok zor inanın. Ama bi andanda günahlarımız bu hastalıkla dökülecekse bu imtihana bile razıyım zor olsada. Sizin nasıl pekiHayırlı günler canım nasılsın durumun nasil
İnşallah canım inşallah gecicek sabredecegiz bende ilaç kullanıyorum ama senin gibiyim her günüm kalp krizi korkusuyla geçiyor her gün kalp ağrısı sol kol ağrısı oluyor hep sol tarafım ağrır bir yerim Ağrısa hemen kalbe yoruyorum yani ilaç kullandıktan beri ataklarim azaldı ama ağrılar oldukça beynimi yiyorumMerhaba canım, eskisine bakarak biraz daha iyiyim. Evet çarpıntım oluyor yine aklıma kalp krizi geçirecem düşünceleri geliyor ama bişekilde atlatmaya bakıyorum. İnan ki zor oluyor. Genelde göğsümün heleki Sol tarafları kalbe doğru ağrılar girince bi daha tüm günüm onu düşünmekle geçiyor. Rabbim tez vakitte bu hastalıktan kurtarsın kardeşim çok zor inanın. Ama bi andanda günahlarımız bu hastalıkla dökülecekse bu imtihana bile razıyım zor olsada. Sizin nasıl peki
Ben henüz hiç psikayatriye gitmedim. Gitmediğim halde dualarla atlatmaya bakıyorum. Dışarı çıksam odakta olamıyorum bişeye inanın. Hemen Sol tarafıma göğüs tarafıma ağrı geliyor dışarda bileİnşallah canım inşallah gecicek sabredecegiz bende ilaç kullanıyorum ama senin gibiyim her günüm kalp krizi korkusuyla geçiyor her gün kalp ağrısı sol kol ağrısı oluyor hep sol tarafım ağrır bir yerim Ağrısa hemen kalbe yoruyorum yani ilaç kullandıktan beri ataklarim azaldı ama ağrılar oldukça beynimi yiyorum
Hep dua okuyun namazın arkasından. Bide yarın arefe günü. Dualarımız kabul olur inşaAllahİnşallah canım inşallah gecicek sabredecegiz bende ilaç kullanıyorum ama senin gibiyim her günüm kalp krizi korkusuyla geçiyor her gün kalp ağrısı sol kol ağrısı oluyor hep sol tarafım ağrır bir yerim Ağrısa hemen kalbe yoruyorum yani ilaç kullandıktan beri ataklarim azaldı ama ağrılar oldukça beynimi yiyorum
Yok bana çarpıntı ilacı vermediler benim carpintim sadece atak esnasında oluyor normalde haftada bir bı iki saniyelik oluyor bende hiç birseyim yokken kalp krizi geçiricem diye düşünüyorum her dakka sonra kalbim ağrıyor kolum ağrıyor nefesim daralıyor yani anliyacagin kendim yapıyorum bunları piskiyatire gitmediğini söyledin bende 6 sene gitmedim kendim başa çıktım ama son iki aydır basedemedim hergun acillerdeyim mafolldum çocuklarıma bile bakamaz oldum doğru piskiyatire gittim canımHep dua okuyun namazın arkasından. Bide yarın arefe günü. Dualarımız kabul olur inşaAllahöyle inanarak içten dua edelim hep birlikte bu hastalıktan kurtulabilmemiz için. Rabbim elbetki şifasını verecek. Peki siz çarpıntı hapı kullanıyormusunuz
Allah yardımcımız olsun canım rabbim korusun bizleri bizim gibi olanları. Ben geçen yıl bu nedenden dolayı kalpte bisey var korkusuyla kardiyolojiye çıktım. Kalpte bisey çıkmadı sadece çarpıntı var dedi. Oda kendi kendimi korkutmaktan onun icin hap verdi ama iyi geliyor. Arada kullanıyorum. Ama em çokta kalbime doğru ağrılar girmesi beni çok korkutuyorYok bana çarpıntı ilacı vermediler benim carpintim sadece atak esnasında oluyor normalde haftada bir bı iki saniyelik oluyor bende hiç birseyim yokken kalp krizi geçiricem diye düşünüyorum her dakka sonra kalbim ağrıyor kolum ağrıyor nefesim daralıyor yani anliyacagin kendim yapıyorum bunları piskiyatire gitmediğini söyledin bende 6 sene gitmedim kendim başa çıktım ama son iki aydır basedemedim hergun acillerdeyim mafolldum çocuklarıma bile bakamaz oldum doğru piskiyatire gittim canım
Mesela ağrı nerende oluyor canim birde atak geçirirken neler yaşıyorsun bu arada yaşın kaçAllah yardımcımız olsun canım rabbim korusun bizleri bizim gibi olanları. Ben geçen yıl bu nedenden dolayı kalpte bisey var korkusuyla kardiyolojiye çıktım. Kalpte bisey çıkmadı sadece çarpıntı var dedi. Oda kendi kendimi korkutmaktan onun icin hap verdi ama iyi geliyor. Arada kullanıyorum. Ama em çokta kalbime doğru ağrılar girmesi beni çok korkutuyor
Ben 31 yaşındayım canım.Mesela ağrı nerende oluyor canim birde atak geçirirken neler yaşıyorsun bu arada yaşın kaç
Ben 22 yaşındayım evliyim bı kızım bı oğlum var bende en son 2 hafta önce geçirdim atağı ama yani o ataksa 6 senedir yasadigim neydi diye düşünüyorum okadar kötü oldumki çarpıntı ağrı kollarımda uyuşma kulak çınlaması nefes daralması boğulma hissi arabada babamla gidiyorduk babama ölüyorum diye bagirmisim adam cagiz azdaha kaza yapicakti beni hastaneye zor yetiştirdi dedim busefer kesin kalp krizi geçiriyorum okadar emindimki yani sadece azraili görmedim diye bilirim çok zor çok ondan sonra direk piskiyatire gittim ilacımı degistirdim ilaç beni bunaltiyormus gecelri uyuyamaz olmuştumBen 31 yaşındayım canım.6 yaşında bir oğlum var ama evli değilim.... Her neyse, Ağrılarım sol göğsümün tam kalbe yakın ve iman tahtası olan yerlerde oluyor sancı gibi, sonrada hafif ağrı oluyor. Düşündükçe dahada sol koluma vuruyor uyuşuyor. Nefes alırken Allaha şükür iyiyim. Ama ağrı olurken carpıntım da oluyor Korkudan. Birkaç ay önce atak geçirdim feci şekilde korkunçtu. Birden kulaklarım çınlaması başladı. Yüreğim ağzıma geldi çarpıntım ise fazlasıyla atıyordu birden otururken ayağa kalktım kötü oluyorum diye, neredeyse o an doktora gidecek duruma geldim. Bu sefer kesin oluyor diye etkisinden çıkamadım. O zamandan bu yana yok. Ama çok düşünsem tekrar olur Allah korusun. Peki sizin nasıl siz anlatın kendinizi siz kaç yasındasınız
Merhaba kaç zaman geçmiş üstünden bende çocuğuma zarar verme korkusu yaşıyorum yanlız kalamıyorum emzirdiğim için ilaçta kullanamıyorum çocuğuma bakınca bile korkuyorum sizin geçti mi ne kadar sürdüBende de vardı zarar verme korkusu haberlere dinlemiyorum artık çok etkileniyorum kızım doğunca ya ona zarar verirsem kontrolümü kaybedersem korkusu ile kızımın en güzel anlarını bu kaygılarla geçirmişim şimdi videolarına bakıyorum da ne güzel günlerde zor süreç geçirmişim diyorum korktukça daha çok geliyor düşünceler serbest bırakırsan gidiyorlar bunu da terapiye başladıktan sonra farkettim inanılmaz derecede şizofren olma korkusu vardı bende doktorum hayır değilsin diyordu kaç tane doktor hayır değilsin dese de inanmıyordum başka bir doktora daha sorma htiyacı hissediyordum ne zaman serbest bıraktım düşünceler kendiliğinden gitti ee bu süreçte de baya doktor gezdim terapistim diyor Bursa'daki psikiyatrların hepsini öğrenmişisniz neredeyse diyor
Canım benim de kalbim agrıyor artık bıktım bu göğüs agrısından bazen sol koluma vuruyor kolumda uyuşma oluyor hafif ama 3 gündür aralıksız agrı var oturunca artıyorİnşallah canım inşallah gecicek sabredecegiz bende ilaç kullanıyorum ama senin gibiyim her günüm kalp krizi korkusuyla geçiyor her gün kalp ağrısı sol kol ağrısı oluyor hep sol tarafım ağrır bir yerim Ağrısa hemen kalbe yoruyorum yani ilaç kullandıktan beri ataklarim azaldı ama ağrılar oldukça beynimi yiyorum
s oKızlar üç gündür göğüs ve kalp agrısı yaşıyorum çok modum düşük ya kafama takmaya başladım üç gündür neden geçmiyor olabilir
Geçmiş olsun canım. Bunu bende en dibine kadar yaşadım ve sana şunu söylim kesinlikle sadece kendimize zarar veriyoruz biz , başka hiçkimseye değil. Sadece şunu bil asla böyle birşey olmayacak yapmayacaksın , korktuğun şeyi yapma şansın var mı ? Böyle Korkular geldiğinde onun vesvese olduğunu bilmek çok önemli bu düşünceler sana ait değil sana ait olmayan şeylerden sen sorumlu değilsin görmezden gel emin ol en büyük ilsc bu, biraz zorlanıyorsun ama başardığında senden huzurlusu olmuyorMerhaba kaç zaman geçmiş üstünden bende çocuğuma zarar verme korkusu yaşıyorum yanlız kalamıyorum emzirdiğim için ilaçta kullanamıyorum çocuğuma bakınca bile korkuyorum sizin geçti mi ne kadar sürdü
Kuzum bazen görmezden geliyorum bazende ya ihmal edersem birden bişey olursa diyorum ilaçta kullanıyorum ama bu ara az geliyor sanırım dozuGeçmiş olsun canım anksiyete panik atak yaşayan insanların çoğu bu tarz belirtiler yaşayabiliyor , hiç korkma psikolojik senin durumun eğer belli süre takmamayı başarırsan ağrı gelse bile görmezden gelmeyi öğreniyorsun.
s o
Canım benim de kalbim agrıyor artık bıktım bu göğüs agrısından bazen sol koluma vuruyor kolumda uyuşma oluyor hafif ama 3 gündür aralıksız agrı var oturunca artıyor
Az geliyor diye ilacın dozunu hemen arttırma derim canım insan dönem dönem stres sıkıntı yaşadığı zaman böyle oluyor ama geçiyor birebir yaşayan biri olarak diyorum bende mesela ölmekten kendime zarar vermekten korkuyorum su 2 gündür yine arttı ilac kullanmama rağmen dozu düşük benim de ama biliyorum dönem dönem olabiliyor böyleKuzum bazen görmezden geliyorum bazende ya ihmal edersem birden bişey olursa diyorum ilaçta kullanıyorum ama bu ara az geliyor sanırım dozu
Aynen bende öyleyim ben çok takıyorum ağrıyı sonra atak geliyor inşallah iyi oluru bian önceKuzum bazen görmezden geliyorum bazende ya ihmal edersem birden bişey olursa diyorum ilaçta kullanıyorum ama bu ara az geliyor sanırım dozu
Çok uğraştım canım ama inanılmaz bir korku çocukla yanlız kalamıyorum sürekli ona zarar vereceğim korkusuyla ne balkona çıkabiliyorum .Gözüme bi bıçak falan takılsa sürekli aklım orda kalıyor ya bununla zarar verirsem diye binbir türlü vesvese geliyor bazen çocuğumun yüzüne bakmak bile beni korkutuyor kabusta gibiyimGeçmiş olsun canım. Bunu bende en dibine kadar yaşadım ve sana şunu söylim kesinlikle sadece kendimize zarar veriyoruz biz , başka hiçkimseye değil. Sadece şunu bil asla böyle birşey olmayacak yapmayacaksın , korktuğun şeyi yapma şansın var mı ? Böyle Korkular geldiğinde onun vesvese olduğunu bilmek çok önemli bu düşünceler sana ait değil sana ait olmayan şeylerden sen sorumlu değilsin görmezden gel emin ol en büyük ilsc bu, biraz zorlanıyorsun ama başardığında senden huzurlusu olmuyor
Senin için suan en değerli şey senin çocuğun dimi canım vesvese zaten neye çok değer veriyorsak ordan geliyor biliyorum bak sana yemin ederim çok zor zamanlar yaşadım, babamı kaybettim cenazesini bile nasıl kaldırdık ne yaptım hiç hatırlamıyorum kafamdaki düşünceler yüzünden 10 kilo verdim 2 hafta da eridim resmen , 50 mg lustralle suan bu duruma geldim ben çok zordu aşırı hiç geçmeyecek sanıyorsun ams geçiyor, sadece vesvesenin ne olduğunu çok iyi bil ne yapman gerektiğini bunlsrı çok iyi öğren bilincini değiştir kitap oku bol bol düşündükçe daha çok o bataklığa saplanıyor insan, bende öyle Korkular vardı ki suan aklıma gelse de umursamıyorum çok hassas zamanımda geliyor bazen bisnlık tedirginlik oluyor ama emin ol gecicek inadına çocuğunla vakit geçir kucağına al korkma kaçarsan esir olursunu korkunaÇok uğraştım canım ama inanılmaz bir korku çocukla yanlız kalamıyorum sürekli ona zarar vereceğim korkusuyla ne balkona çıkabiliyorum .Gözüme bi bıçak falan takılsa sürekli aklım orda kalıyor ya bununla zarar verirsem diye binbir türlü vesvese geliyor bazen çocuğumun yüzüne bakmak bile beni korkutuyor kabusta gibiyim