Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Yok çocuğum sürekli kucağımda sevgimi ilgimi esirgememeye çalışıyorum ama yanlız kalmaya korkuyorum birileri yanımdayken vesvese gelse çok korkmuyorum şizofrenmiyim diye şüphe ediyorum bazen çünkü vesveseler hep çocuğumu başka algılamam konusunda geliyor ama bunun doğru olmadığını sadece kafamda olduğunu biliyorum psikiatrist banada lustral ve zestat versi ama bir hafta kullanıp bıraktım emziriyorum bide ilaçlara bağlı kalmak istemiyorum

Bak canım sana sadece şu kadarını söylim bu tarz sıkıntılar hep aynı şekilde yaşanıyor bende de böyle oldu çevrem de çoğu insan da bu şekilde yaşadı bu durumu ama sen bilinçlisin sakın sakına vesveseye kapılma. Şizofren olmazsın, çocuğuna zarar vermezsin bunlar sadece kuruntu ve emin ol geçecek. Ben ilac kullanıyorum tercih meselesı ama sende terapi alabilirsin yada YouTube dan video izle bu durumla alakalı çok faydası oluyor

Çocukla yanlız kalınca duruma alışabilirmiyim düşüncelerde bir sönme olur mu

Mesajınızı yeni gördüm özür dilerim evet geçti öncelikle korkmayın çözümü ilaçtan önce bunların sadece bir düşünce olduğunu söyleyin kendinize ben de haberleri izleyince çok etkilenmiştim ya ben de yaparsam diye çok korkmuştum üzerine gittim siz de üzerine gidin

Lustrali emzirirken veriyorlar burada kullanan çok arkadaştan okudum ama zestatı bilmiyorum bir de zestat uyku yapar ve bebeğiniz var bunu doktora söylediniz mi zaten bırakmışsınız hiç korkmayın aynılarını ben de yaşadım çok korktum ama geçti çok şükür sizin de geçer ben de çocuğumla çok ilgilenirdim ama bir yönden de ya ona zarar verirsem diye ödüm kopardı

Kizlar dün gece yine bir atak gecirdim eşime ambulans cagir diye ağladım çok kötü oldum biraz iyi olduktan sonra yattım ilacımı alıp sabah uyandım bı nefes darlığı içim kötü böyle ölücem falan diyorum beni çok huzursuz ediyor sizde öyle olan varmı hiç

Bende haberlerden etkileniyorum örneğin ay bebeğine zarar veren bir kadın haberi okudum ve krize girip bayılmışım ya bende aynısını yaparsam diye. Sizin ne kadar sürede geçti bebeğim daha 5 aylık zkorlada olsa bütün ihtiyaçlarını karşılıyorum sarılıp uyuyorum ama yanlız kalamıyorum eşim hep yanımda yada ben onunla işe gidiyorum çocuğu alıp çok zor dayanamıyorum

Doğumdan sonra başlamıştı bende ilk aylar uyuyamadım doktor zestadı bilerek verdi bir ay uykusuz zombi gibi dolaştım ama şimdi uykularım düzenli şükür sadece evde yanlızkende bebeğime korkmadan bakmak istiyorum bir ömür eşimin peşinde dolaşamam eşim anlayışlı ama bir gün mutlaka bıkacaktır

O düşünceleri dikkate almadığınızda geçecek inşallah korkmanıza gerek yok ben de sarılıp uyurdum ama ona zarar verme korkusundan çok korkardım yalnız kaldım üzerine gittim mutlaka bununla ilgili you tubeda uzmanların videolarını izleyin haberleri hele hiç izlemeyin ben lohusa iken bir de gelenlerin anlattıklarından etkilenirdim

Anladım uyuyamadığın için zestatı verdi çünkü bebeği olan birine vermez çünkü oldukça uyku yapan bir ilaç istifra ettiğim dönemde vermişlerdi bana onu kullandım o yüzden biliyorum eşine bağımlı halde durma bir de şöyle düşün bebeğine zarar verecek biri olsan neden ona bakasın ki neden ona şefkat gösteresin neden ilgilenesin neden sarılasın bir de bu yönden bak sen onu seviyorsun hem de çokkk

Kendimi sürekli telkin ediyorum ama bi türlü cesaret edemedim yanlız kalmaya

Kendimi sürekli telkin ediyorum ama bi türlü cesaret edemedim yanlız kalmaya
Yalnız kaldığında bile kötü olsan üzerine git nasıl ki uçaktan korkan yahut asansörden korkan bir insan üzerine gitmeden nasıl yenemiyorsa bu da aynı şekilde mesela terapistim bana asansör fobim için asansörde alıştırma yaptırdı üstelik asansörü geçmişte çizmiş bir insanım sen de bunun üzerine gideceksin çok zorlandığın anda eşinden yardım almalısın ya da terapi alma imkanın varsa terapi almanı da öneririm bana çok faydası oldu hala devam ediyorum

Şuan olduğumuz yerde terapi alma imkanım yok anca tayinimiz çıkarsa gittiğim yerde imkanım olur

Ay evet lohusayken bu halimi bile bile bana korkunç lohusa hikayeleri anlattı kaynanam görümcem kızdıda öyle sustu iki gün etkisinden çıkamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…