- 23 Ocak 2016
- 32.533
- 48.864
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.241
Evet Risperdal uyumak içinRisperdal olmasa uyuyamıyorum ki zaten. Sabaha kadar mışıl mışıl uyutuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet Risperdal uyumak içinRisperdal olmasa uyuyamıyorum ki zaten. Sabaha kadar mışıl mışıl uyutuyor
N Narinkimse yaşıyor aynı durumu üzerine gitmenizi öneriyorum.Kizlar bende dışarı çıkma korkusu var arabalara binemez oldum yolda yürüyorum çocuklarım eşim birşey olacak diye çok korkuyorum nefesim daralıyor öyle şeyler yasiyan varmı
Üstünede gitsem yinede basaramiyorum ay canım ya bugün dışarı gittim baya kötü oldum beynim yine bırakmadı beni şimdi eve geldim ve kalbim ağrıyor bı huzursuzlukN Narinkimse yaşıyor aynı durumu üzerine gitmenizi öneriyorum.
İlaçlar etkisini gösterecek biraz sabır zor evet biliyorum ama üzerine gitmen gerekiyorÜstünede gitsem yinede basaramiyorum ay canım ya bugün dışarı gittim baya kötü oldum beynim yine bırakmadı beni şimdi eve geldim ve kalbim ağrıyor bı huzursuzluk
Artık evde iyim çok şükür ama dışarı çıktığım dakka herşey bitiyor bende sende oylemiydin eskiden birde canım ben gece ilacın remeron sabah içtim yanlışlıkla cipralexx te icmedim uyuyunca anladım içtiğimi bı sıkıntı olurmu şimdide iceyimmi acabaİlaçlar etkisini gösterecek biraz sabır zor evet biliyorum ama üzerine gitmen gerekiyor
Aynen arkadaşım ben de senin gibiyim. İlk başlarda kapının önüne çıkamıyordum o derece idim. Şimdi daha iyiyim ama evden uzağa hala gidemiyorum. Çok zor bir durum..Üstünede gitsem yinede basaramiyorum ay canım ya bugün dışarı gittim baya kötü oldum beynim yine bırakmadı beni şimdi eve geldim ve kalbim ağrıyor bı huzursuzluk
Dün içmedim risperdali yoğurt yedim ve papatya çayı içtim. Çok bölünse de uyuyabildim biraz. Risperdal geçici kısırlık yapıyor da kalıcı olursa diye korkuyorum o yüzden birakacamEvet Risperdal uyumak için
Ama şak diye kesme doktora danış mutlaka yoksunluk sendromu yapan bir ilaç mı bilmiyorum pek bölünüyor mu bölünebilense yarım iç doktora danışana kadarDün içmedim risperdali yoğurt yedim ve papatya çayı içtim. Çok bölünse de uyuyabildim biraz. Risperdal geçici kısırlık yapıyor da kalıcı olursa diye korkuyorum o yüzden birakacam
İlaçlar etkisini gösterecek biraz sabır zor evet biliyorum ama üzerine gitmen gerekiyo
Aynen canım ya peki sen ne hissediyorsun dışarı çıktığında aklına ne geliyorAynen arkadaşım ben de senin gibiyim. İlk başlarda kapının önüne çıkamıyordum o derece idim. Şimdi daha iyiyim ama evden uzağa hala gidemiyorum. Çok zor bir durum..
Bu sadece bir düşünce bir atak geçecek diyorum. Aynı durumu geçmişte ben de yaşadım. Üzerine gittim dışarıda fenalaşma korkusu gelirdi. Geçecek birazdan derdim sık sık dışarı çık başlarda yakın mesafelere git sonra sonra her gün biraz daha mesafeyi uzatAynen canım ya peki sen ne hissediyorsun dışarı çıktığında aklına ne geliyor
Muhtemelen psikolojik ne yazık ki her panik atak yaşayan kişi kendinde bisey var sanıp bütün doktorları geziyor ama sonunda psikolojik çıkıyor.bu panik atak öyle Bi illet ki yakasını bırakmıyor insanın ne zaman neree yakalayacagi belli değil hepimize geçmiş.olsunKızlar çok şükür ritim holter sonucum temiz çıktı rabbime bin şükür dr ciddi boyutta çarpıntın yok ilaca gerek yok dedi ama benim şikayetlerim kalpte zorlanma hissi vs devam ediyor bunlar nasıl psikolojik olabilir aklım almıyor
Bende senin gibiydim asla dışarı çıkamazdım üstüne gittim sürekli çıktım asansörlere sürekli bindim zamanla düzeldi çok şükür.Aynen canım ya peki sen ne hissediyorsun dışarı çıktığında aklına ne geliyor
Canım ben remeronun benzerini kullandım aynı madde mirtazapin.Bu ilaç dana gibi yedirerek mutluluk(serotonin)hormonu salgılıyor bol miktarda.Ben Zestat kullandım bi benzeri ama bana en iyi gelen ilaç diyebilirim sana.İnşallah canım inşallah rabbim hepimize şifa versin bende seninle aynı ilaca başladim birde remeron kullanıyorum ama diğer dediğin ilaçları yazmadı doktor gerçekten benim gibi mıydın sende
Korku ve endişe çok fazla hissediyorum. Bayılacağım hissi, başım dönüyor hissi. Bunlar olunca kafam allak bullak oluyor. Çok korkuyorum.Aynen canım ya peki sen ne hissediyorsun dışarı çıktığında aklına ne geliyor
Bende daha çok ölücem kalp krizi geçiricem birden bayilicam hissi oluyor nefesim daralıyor kalbim ağrıyor çıkamıyorum yaKorku ve endişe çok fazla hissediyorum. Bayılacağım hissi, başım dönüyor hissi. Bunlar olunca kafam allak bullak oluyor. Çok korkuyorum.
Evet remeronda ilk baslarda çok iştahımı açmıştı ama şimdi düzeldi bana iyi geldiCanım ben remeronun benzerini kullandım aynı madde mirtazapin.Bu ilaç dana gibi yedirerek mutluluk(serotonin)hormonu salgılıyor bol miktarda.Ben Zestat kullandım bi benzeri ama bana en iyi gelen ilaç diyebilirim sana.
Çok şükür canım darısı benim başima inşallah bende üstüne gidicem artık yoksa daha beter olurumBende senin gibiydim asla dışarı çıkamazdım üstüne gittim sürekli çıktım asansörlere sürekli bindim zamanla düzeldi çok şükür.
Hayırlı günler canım nasılsın durumun nasilCanım bende aynı durumdayım. Bende en son atak geçirdiğimde korkularım resmen tavan yaptı kalbim hızlı çarptı hiçbirşeye odaklanamadım. Ama cidden bu sefer gerçekleşiyor dedim o korkuyu bir hafta üzerimden atamadım halâ olacak gibi bekliyordum. Göğsüm ağrıyor sol kolum uyuşuyor kesin kalp krizi diyorum. Kalbimde çarpıntı oluyor dahada korkularım başlıyor. Sürekli tetikteyim olacak diye. Çok zor anlayabiliyorum seni