Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Kizlar bende dışarı çıkma korkusu var arabalara binemez oldum yolda yürüyorum çocuklarım eşim birşey olacak diye çok korkuyorum nefesim daralıyor öyle şeyler yasiyan varmı😞

İlaçlar etkisini gösterecek biraz sabır zor evet biliyorum ama üzerine gitmen gerekiyor
Artık evde iyim çok şükür ama dışarı çıktığım dakka herşey bitiyor bende sende oylemiydin eskiden birde canım ben gece ilacın remeron sabah içtim yanlışlıkla cipralexx te icmedim uyuyunca anladım içtiğimi bı sıkıntı olurmu şimdide iceyimmi acaba

Selam kizlar ben ekledigim esmalari cekiorm 2 yildir ilacsiz bas etmeyi ogrendim hamilelik dusundugum icin ilaclari birakdm 2019 temmuzda birakdim cok sukur 2.cocugumuda kucagima aldim dogumdan 10 gun sonra covide yakalandim ve lohusalik arti panik atak anksiyete ne varsa yasadm emzirdigim icin ilac almiyorm surekli esma cekerek sesli bi sekilde konusarak atagi yatstirmaya calisiyorm terapi aldim daha once ilac ve terapi bayagi ise yaradi bende dönem dönem cok agir gelsede ataklar bisekilde bertaraf ediliyor rabbim sifa versin insallah🤲

Eklentiler

• Screenshot_20210624-193408_Messenger.jpg
    Screenshot_20210624-193408_Messenger.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20210624-193411_Messenger.jpg
    Screenshot_20210624-193411_Messenger.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20210624-193406_Messenger.jpg
    Screenshot_20210624-193406_Messenger.jpg
    131,5 KB · Görüntüleme: 53
Üstünede gitsem yinede basaramiyorum ay canım ya bugün dışarı gittim baya kötü oldum beynim yine bırakmadı beni şimdi eve geldim ve kalbim ağrıyor bı huzursuzluk
Aynen arkadaşım ben de senin gibiyim. İlk başlarda kapının önüne çıkamıyordum o derece idim. Şimdi daha iyiyim ama evden uzağa hala gidemiyorum. Çok zor bir durum..

Dün içmedim risperdali yoğurt yedim ve papatya çayı içtim. Çok bölünse de uyuyabildim biraz. Risperdal geçici kısırlık yapıyor da kalıcı olursa diye korkuyorum o yüzden birakacam
Ama şak diye kesme doktora danış mutlaka yoksunluk sendromu yapan bir ilaç mı bilmiyorum pek bölünüyor mu bölünebilense yarım iç doktora danışana kadar

İlaçlar etkisini gösterecek biraz sabır zor evet biliyorum ama üzerine gitmen gerekiyo

Aynen arkadaşım ben de senin gibiyim. İlk başlarda kapının önüne çıkamıyordum o derece idim. Şimdi daha iyiyim ama evden uzağa hala gidemiyorum. Çok zor bir durum..
Aynen canım ya peki sen ne hissediyorsun dışarı çıktığında aklına ne geliyor

Aynen canım ya peki sen ne hissediyorsun dışarı çıktığında aklına ne geliyor
Bu sadece bir düşünce bir atak geçecek diyorum. Aynı durumu geçmişte ben de yaşadım. Üzerine gittim dışarıda fenalaşma korkusu gelirdi. Geçecek birazdan derdim sık sık dışarı çık başlarda yakın mesafelere git sonra sonra her gün biraz daha mesafeyi uzat

Kızlar çok şükür ritim holter sonucum temiz çıktı rabbime bin şükür 🙏 dr ciddi boyutta çarpıntın yok ilaca gerek yok dedi ama benim şikayetlerim kalpte zorlanma hissi vs devam ediyor bunlar nasıl psikolojik olabilir aklım almıyor
Muhtemelen psikolojik ne yazık ki her panik atak yaşayan kişi kendinde bisey var sanıp bütün doktorları geziyor ama sonunda psikolojik çıkıyor.bu panik atak öyle Bi illet ki yakasını bırakmıyor insanın ne zaman neree yakalayacagi belli değil hepimize geçmiş.olsun

İnşallah canım inşallah rabbim hepimize şifa versin bende seninle aynı ilaca başladim birde remeron kullanıyorum ama diğer dediğin ilaçları yazmadı doktor gerçekten benim gibi mıydın sende
Canım ben remeronun benzerini kullandım aynı madde mirtazapin.Bu ilaç dana gibi yedirerek mutluluk(serotonin)hormonu salgılıyor bol miktarda.Ben Zestat kullandım bi benzeri ama bana en iyi gelen ilaç diyebilirim sana.

Canım ben remeronun benzerini kullandım aynı madde mirtazapin.Bu ilaç dana gibi yedirerek mutluluk(serotonin)hormonu salgılıyor bol miktarda.Ben Zestat kullandım bi benzeri ama bana en iyi gelen ilaç diyebilirim sana.
Evet remeronda ilk baslarda çok iştahımı açmıştı ama şimdi düzeldi bana iyi geldi

Canım bende aynı durumdayım. Bende en son atak geçirdiğimde korkularım resmen tavan yaptı kalbim hızlı çarptı hiçbirşeye odaklanamadım. Ama cidden bu sefer gerçekleşiyor dedim o korkuyu bir hafta üzerimden atamadım halâ olacak gibi bekliyordum. Göğsüm ağrıyor sol kolum uyuşuyor kesin kalp krizi diyorum. Kalbimde çarpıntı oluyor dahada korkularım başlıyor. Sürekli tetikteyim olacak diye. Çok zor anlayabiliyorum seni
Hayırlı günler canım nasılsın durumun nasil

X