-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.221
Bende çok şükür acillere gitmeyi bıraktım bende panik atak olduğunu kendime sesli bir şekilde bağırıyorumAynen öyleydim hatta daha beteri şimdi de çok iyi olduğum söylenemez ama hastalığım tanıyorum acilleri aşındırmıyorum çok şükür.
Zorunlu abla her yerde uyarıyorlar ama korkma gidebilirsin maskeni tak biraz sık değiştir maskeni ben yedek maske hep taşıyorum yanımda kalabalık yerden çıkınca hemen değiştiriyorum. Git hem sana da değişiklik olur.Kardeşim şehirler arası günübirlik için bastırıyo yakın çevreye bana bi bahane bulun.Şu virüsde hemde.Tur şirketi de maskeyi zorunlu kılamıyormuş.Aslında zorunlu değilmi?
İşde panikden dolayı şehirler arası çıkmak istemiyorum mesele oZorunlu abla her yerde uyarıyorlar ama korkma gidebilirsin maskeni tak biraz sık değiştir maskeni ben yedek maske hep taşıyorum yanımda kalabalık yerden çıkınca hemen değiştiriyorum. Git hem sana da değişiklik olur.
Abla hiç panik yapma aşı da olsun sen 2.dozu da oldun muİşde panikden dolayı şehirler arası çıkmak istemiyorum mesele o
Evet:) ya pandemiden önce de şehirler arası çıkmak istemiyorum panikden dolayıAbla hiç panik yapma aşı da olsun sen 2.dozu da oldun mu
2 doz da olmuşsun korkma panik yapma canın istiyorsa git istemiyorsa gitmezsen kendini daha iyi hissedeceksen gitmeEvet:) ya pandemiden önce de şehirler arası çıkmak istemiyorum panikden dolayı
Aslında paniğin üzerine gitmek açısından gitmeliyim:)2 doz da olmuşsun korkma panik yapma canın istiyorsa git istemiyorsa gitmezsen kendini daha iyi hissedeceksen gitme
Evet kesinlikle öyle insan çıkmaya çıkmaya bu sefer çıkmaya korkuyor çıkınca da eve girmek istemiyorAslında paniğin üzerine gitmek açısından gitmeliyim:)
Kuzum inanır mısın iyiyim demeye korkuyorumCanım nasılsın durumun nasil
Çok şükür canım inşallah iyi olacaz bende senin gibiyim bı iyi bı kötüyümKuzum inanır mısın iyiyim demeye korkuyorumçünkü bir gün iyiyim bir gün kötüyüm. Hiç belli olmuyor. Çok kötü hissetmiyorum bunarlar ama kendimi şükür Allah’a Sen nasılsın?
Merhaba geçmiş olsunBende de depresyon ve anksiyete var. Hastanede yattım bir süre. İki yıldır ilaç kullanıyorum. Şimdilik gayet iyiyim ama hamilelik düşündüğüm için yavaştan ilaçları bırakayım dedim. Antidepresanimi yarım aldım. Üçüncü gün ağlama krizine girdim. Yataktan bile çıkmak istemiyordum. Çok kötü oldum geri düzelttim ilacı. Ne olacak sonum hep ilaç mı kullanacağım diye korkuyorum
Merhaba,Merhaba geçmiş olsun
Hastanede yatınca biraz iyi gelmiş miydi o dönem
İlaçları kendiniz mi bırakmaya karar verdiniz yani yarıma kendiniz düştünüz sanırım aslında ilaçları bırakırken ya yine aynı olursam korkusu geldiği için ağlama krizi gelmiş olabilir dozu azalttığınız anda hemen ağlama krizi gelmez diye tahmin ediyorum
Ben hamile olduğumu anda ilacımı bırakmıştım ataklar yaşasam da ilaçsız atlattım ve o süreci bitirdim. Şuan ilaç kullanıyorum paxera 20 mg ve terapi alıyorum çok şükür iyiyim eski halim yok evimin işini yapamaz durumdayım hayata küsmüş hep yatıyordum zamanla geçti terapinin ve kitapların çok faydasını gördüm diyebilirim.Merhaba,
Çok teşekkür ederim. Hastanede yattığım zaman birçok şey düzelmişti. Dışarıdan soyutlanmış bir ortamdaydim kaygı falan yoktu. Yeni şehir değiştirdim şuan kontrolümü sağlayan bir doktor olmadığı için kendim yarıma düştüm. Yarım içtikten üç gün sonra kötü oldum ama dediğin gibi psikolojik olabilir. Kötü olacam diye korktuğum için kötü olmuş olabilirim. Sen ilaçları nasıl bıraktın
Terapi almak cidden büyük nimet. Bende aldım ama maddi sebeplerle bırakmak zorunda kaldım. Sizde nasıl bilmiyorum ama asla zihnimi kullanacağım şeylerde odaklanamiyorum. Kitap okuyamıyorum. Önceden günde bir kitap bitirirdim. Şimdi hemen sıkılıyorum. Film bile izleyemiyorum. Acaba ilaclarin etkisi mi?Ben hamile olduğumu anda ilacımı bırakmıştım ataklar yaşasam da ilaçsız atlattım ve o süreci bitirdim. Şuan ilaç kullanıyorum paxera 20 mg ve terapi alıyorum çok şükür iyiyim eski halim yok evimin işini yapamaz durumdayım hayata küsmüş hep yatıyordum zamanla geçti terapinin ve kitapların çok faydasını gördüm diyebilirim.
Evet ilaçlardan kaynaklı biraz konsantrasyon sorunu yapıyor ilaçlar ben de önceden çok kitap okurdum şimdi yavaş yavaş okuyorum adapte olamıyorum tam kitaba belki de telefona çok aşırı düşkünlüğüm yüzündendir diyordum kendi kendime sen hangi ilaçları kullanıyorsunTerapi almak cidden büyük nimet. Bende aldım ama maddi sebeplerle bırakmak zorunda kaldım. Sizde nasıl bilmiyorum ama asla zihnimi kullanacağım şeylerde odaklanamiyorum. Kitap okuyamıyorum. Önceden günde bir kitap bitirirdim. Şimdi hemen sıkılıyorum. Film bile izleyemiyorum. Acaba ilaclarin etkisi mi?
Tegretol 200 , sulinex 75, risperdal 2Evet ilaçlardan kaynaklı biraz konsantrasyon sorunu yapıyor ilaçlar ben de önceden çok kitap okurdum şimdi yavaş yavaş okuyorum adapte olamıyorum tam kitaba belki de telefona çok aşırı düşkünlüğüm yüzündendir diyordum kendi kendime sen hangi ilaçları kullanıyorsun
Sulinex efexor un muadili onu ben de kullanmıştım. Tegretol hiç duymadım risperdalı da biliyorum o ilaç uyku yapıyor mu sanaTegretol 200 , sulinex 75, risperdal 2
Risperdal olmasa uyuyamıyorum ki zaten. Sabaha kadar mışıl mışıl uyutuyorSulinex efexor un muadili onu ben de kullanmıştım. Tegretol hiç duymadım risperdalı da biliyorum o ilaç uyku yapıyor mu sana