-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.181
Ölüm korkusu olan roman sanırım dimi baktım şimdi de
Tamam benim gördüğüm başkaydıBu canim
Dogrudur canım inşallah faydasi olurÖlüm korkusu olan roman sanırım dimi baktım şşi
Tamam benim gördüğüm başkaydı
Canımmm benim yazmıssın Allah razı olsun yeni gördüm, iyiyim çok şükür sen nasılsınZ zeynepkara nasılsın bayadır yazmıyorsun merak ettim seni
İyiyim ben de canım bayadır girmiyorsun merak ettim seniCanımmm benim yazmıssın Allah razı olsun yeni gördüm, iyiyim çok şükür sen nasılsın
Hamdolsun canım benim ya, çalışıyorum yoğun bir tempoyla hayat böyle devam ediyor iyisiyle kötüsüyle. Sende ne var ne yokİyiyim ben de canım bayadır girmiyorsun merak ettim seni
Ben de iyiyim çok şükür 2 ayda bir terapiye gidiyorum arada yokluyor birşeyleri kafaya taktığım zaman özellikle buna şükürHamdolsun canım benim ya, çalışıyorum yoğun bir tempoyla hayat böyle devam ediyor iyisiyle kötüsüyle. Sende ne var ne yok
Yaşadığınız durum anksiyete stresten kaynaklı oluyor maalesef ama kalp çarpıntınız varsa önce bir kardiyolojiye gidin kalp ritminizde sorun var mı diye baktırın sonra sorun yok ise bir psikoloğa gidin hemen ilaç odaklı olmayın psikiyatriye giderseniz ilacı verir yollar aşılamayan durumlarda ilaç desteği almak daha doğru olurİyi akşamlar kızlar
Şimdi konuya nerden gireceğimi bilemiyorum
Küçük kızım çok hareketli ve sürekli ağlıyor 3 yaşına girecek ve ben ona yetişemiyorum
Ve son 1 yıldır da sürekli kalp çarpıntısı,,, içimdeki düşünceler,,,, sürekli kötü birşey olacakmış gibi hissiyat lar,,,,
Ne olduğunu bende anlamıyorum doktora gitmek istiyorum çok bunalıyorum sizde psikoloğa mı gitmeliyim psikiyatriste mi
Şöyle kırmızı oda gibi bir doktora ihtiyacım var herhalde,
Acaba panik atak mı
İyiyim çok şükür sen nasılsın canım?Kızlar nasılsınız
Çok iyi değilim ben niloşum ya. Ne yapacağız böyle inan bilmiyorum. 1 saat önce daha yattığım 1 saat olmuştu inanılmaz bir soğuk terleme çarpıntı ile uyandım; kalkmaya çalışırken korkunç bir baş dönmesi…. Tansiyonumu ölçememeye başladım artık yüksek çokacak korkusuyla; şekerimi ölçtüm niyeyse ondan korkmuyorum. Sanırım tansiyon aletinin o sarma sesi be bekleme süresi geriyor beni. Şekerim de normal çıktı. Lavaboya yüzümü yıkayım diye tutuna tutuna gittim… Sonra balkona geldim yere halıya oturdum kaldım…İyiyim çok şükür sen nasılsın canım?
Aynı durumu ben de yaşadım inan bilirim bu sefer kesin ölüyorum deyip abdest aldığımı bilirimÇok iyi değilim ben niloşum ya. Ne yapacağız böyle inan bilmiyorum. 1 saat önce daha yattığım 1 saat olmuştu inanılmaz bir soğuk terleme çarpıntı ile uyandım; kalkmaya çalışırken korkunç bir baş dönmesi…. Tansiyonumu ölçememeye başladım artık yüksek çokacak korkusuyla; şekerimi ölçtüm niyeyse ondan korkmuyorum. Sanırım tansiyon aletinin o sarma sesi be bekleme süresi geriyor beni. Şekerim de normal çıktı. Lavaboya yüzümü yıkayım diye tutuna tutuna gittim… Sonra balkona geldim yere halıya oturdum kaldım…
En kötüsü de derdini kimseye anlatamamak… Eşim birşeyin yok diye azarlamaya çalıştı yine beni. Demekki kanser falan olsam ileride tek başıma ölüp gideceğim…Aynı durumu ben de yaşadım inan bilirim bu sefer kesin ölüyorum deyip abdest aldığımı bilirimtansiyonum da yükselirdi benim
Benimki de öyle gecenin bir saatinde tansiyonumu ölçerdim limon sıkıp içerdim yat birşey olmayacak korkma yat derdi o halde gel de uyu kalbim küt küt atarken nefesim kesik kesik geliyorken ter boşalırdı tansiyon çıkmış zaten yaşamayan anlamaz bir kez yaşayan nasıl anlıyor ama bizim halimiziEn kötüsü de derdini kimseye anlatamamak… Eşim birşeyin yok diye azarlamaya çalıştı yine beni. Demekki kanser falan olsam ileride tek başıma ölüp gideceğim…
Kalp çarpıntı uzun zamandır var gittim kardiyoloji bayağı bir işlem filan yaptı herhangi bir sorun çıkmadıYaşadığınız durum anksiyete stresten kaynaklı oluyor maalesef ama kalp çarpıntınız varsa önce bir kardiyolojiye gidin kalp ritminizde sorun var mı diye baktırın sonra sorun yok ise bir psikoloğa gidin hemen ilaç odaklı olmayın psikiyatriye giderseniz ilacı verir yollar aşılamayan durumlarda ilaç desteği almak daha doğru olur
Kendine hiç vakit ayırıyor musun mesela çocukları bırakıp 1 saat yürüyüşe çıkıyor musun kendimize hiç vakit ayırmadığımızda bu şekilde oluyor insan ben de kızımla sürekli ilgilenip kendime hiç vakit ayırmadığımda böyle olmuştum daha sonra yürüyüşe çıktım kendime vakit ayırdım o sinirlilik hali azalmıştı ama anlattığına göre doktora gitmelisin her an kötü birşey olacakmış hissini çok iyi bilirimKalp çarpıntı uzun zamandır var gittim kardiyoloji bayağı bir işlem filan yaptı herhangi bir sorun çıkmadı
Aslında tahammül sınırım da kalmadı sürekli bir sinirlilik hali bağırma hali
Ve aklıma gelen her an kötü bir olay olacakmış hissi bazen uykularım kaçıyor
Küçüğüm 3 yaşına girecek bensiz durmuyorKendine hiç vakit ayırıyor musun mesela çocukları bırakıp 1 saat yürüyüşe çıkıyor musun kendimize hiç vakit ayırmadığımızda bu şekilde oluyor insan ben de kızımla sürekli ilgilenip kendime hiç vakit ayırmadığımda böyle olmuştum daha sonra yürüyüşe çıktım kendime vakit ayırdım o sinirlilik hali azalmıştı ama anlattığına göre doktora gitmelisin her an kötü birşey olacakmış hissini çok iyi bilirim
Bende aynı canım birşeyleri kafaya takınca modum hiç iyi olmuyor direk geliyorlar hemen. Ama iyi olmana sevindim sanırım biz bu hastalıkla baş edebiliyoruz artıkBen de iyiyim çok şükür 2 ayda bir terapiye gidiyorum arada yokluyor birşeyleri kafaya taktığım zaman özellikle buna şükür