Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

İyi akşamlar kızlar

Şimdi konuya nerden gireceğimi bilemiyorum

Küçük kızım çok hareketli ve sürekli ağlıyor 3 yaşına girecek ve ben ona yetişemiyorum

Ve son 1 yıldır da sürekli kalp çarpıntısı,,, içimdeki düşünceler,,,, sürekli kötü birşey olacakmış gibi hissiyat lar,,,,

Ne olduğunu bende anlamıyorum doktora gitmek istiyorum çok bunalıyorum sizde psikoloğa mı gitmeliyim psikiyatriste mi

Şöyle kırmızı oda gibi bir doktora ihtiyacım var herhalde,

Acaba panik atak mı

Yaşadığınız durum anksiyete stresten kaynaklı oluyor maalesef ama kalp çarpıntınız varsa önce bir kardiyolojiye gidin kalp ritminizde sorun var mı diye baktırın sonra sorun yok ise bir psikoloğa gidin hemen ilaç odaklı olmayın psikiyatriye giderseniz ilacı verir yollar aşılamayan durumlarda ilaç desteği almak daha doğru olur

İyiyim çok şükür sen nasılsın canım?
Çok iyi değilim ben niloşum ya. Ne yapacağız böyle inan bilmiyorum. 1 saat önce daha yattığım 1 saat olmuştu inanılmaz bir soğuk terleme çarpıntı ile uyandım; kalkmaya çalışırken korkunç bir baş dönmesi…. Tansiyonumu ölçememeye başladım artık yüksek çokacak korkusuyla; şekerimi ölçtüm niyeyse ondan korkmuyorum. Sanırım tansiyon aletinin o sarma sesi be bekleme süresi geriyor beni. Şekerim de normal çıktı. Lavaboya yüzümü yıkayım diye tutuna tutuna gittim… Sonra balkona geldim yere halıya oturdum kaldım…

Aynı durumu ben de yaşadım inan bilirim bu sefer kesin ölüyorum deyip abdest aldığımı bilirim tansiyonum da yükselirdi benim

Aynı durumu ben de yaşadım inan bilirim bu sefer kesin ölüyorum deyip abdest aldığımı bilirim tansiyonum da yükselirdi benim
En kötüsü de derdini kimseye anlatamamak… Eşim birşeyin yok diye azarlamaya çalıştı yine beni. Demekki kanser falan olsam ileride tek başıma ölüp gideceğim…

En kötüsü de derdini kimseye anlatamamak… Eşim birşeyin yok diye azarlamaya çalıştı yine beni. Demekki kanser falan olsam ileride tek başıma ölüp gideceğim…
Benimki de öyle gecenin bir saatinde tansiyonumu ölçerdim limon sıkıp içerdim yat birşey olmayacak korkma yat derdi o halde gel de uyu kalbim küt küt atarken nefesim kesik kesik geliyorken ter boşalırdı tansiyon çıkmış zaten yaşamayan anlamaz bir kez yaşayan nasıl anlıyor ama bizim halimizi

Kalp çarpıntı uzun zamandır var gittim kardiyoloji bayağı bir işlem filan yaptı herhangi bir sorun çıkmadı

Aslında tahammül sınırım da kalmadı sürekli bir sinirlilik hali bağırma hali

Ve aklıma gelen her an kötü bir olay olacakmış hissi bazen uykularım kaçıyor

Kendine hiç vakit ayırıyor musun mesela çocukları bırakıp 1 saat yürüyüşe çıkıyor musun kendimize hiç vakit ayırmadığımızda bu şekilde oluyor insan ben de kızımla sürekli ilgilenip kendime hiç vakit ayırmadığımda böyle olmuştum daha sonra yürüyüşe çıktım kendime vakit ayırdım o sinirlilik hali azalmıştı ama anlattığına göre doktora gitmelisin her an kötü birşey olacakmış hissini çok iyi bilirim

Küçüğüm 3 yaşına girecek bensiz durmuyor
Annem yakınımda bana getir diyor arada ona bırakıyorum temizlik yapıyorum evde en iyi böyle motive oluyorum
Bazen de büyük kızımla anne kız günü yapıyoruz yemek yiyip kahve filan içiyoruz

Ama benim aklım hep küçüğüm de kalıyor çok hareketli olunca

Birde önceden hiç takmayacağım aklıma bile gelmeyen yaşanmışlıklar geliyor üzülüyorum halbuki olaylar olduğunda bile düşünmeyen birisiyim çevremde herkes beni çok relax bilir

İşin garibi içim sıkıldığında yani aklıma kötü olaylar geldiğinde yada kötü rüyalar gördüğümde başıma geliyor ona da çok canım sıkılıyor

İYi bir psikolog bulmak da önemli araştırıyorum bakalım bayramdan önce gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…