Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Buraya yazmamın sebebi benim gibi olanlar varsa birlikte derdimizi paylaşıp destek oluruz amacıyla paylaşım yapıyorum. Bu sorunu yaşamayanlar yorum yapacak ise şayet empati kurarak karşıdakinin hasta olduğunu düşünüp daha dikkatli yorum yaparlarsa sevinirim.
Aynen size katılıyorum.bu hastalığı yaşamayanlar lütfen burda yorum yapmasın çünkü uzaktan sizin için çok kolay gibi görünen şey bizler için çok zor.bnde Bi panik atak hastasiyim ne zamN Bi atak dönemi yaşasam buraya kosuyorumsizlerle konuşmak bna iyi geliyor.bnde 7 8 senelik Bi panik atak hastasıyım Hee yıl mutlaka Bi atak dönemi yaşıyorum ama sanki omrumden ömür gidio o anlarda benimde nabzim 120lere çıkıyor ve bu bna o kadar büyük Bi endişe veriyor ki çok korkuyorum biri bni bogazliyor sanki normalde paxera kullanıyorum ama şu iki gündür ek olarak ativan kullanıyorum bu atağa sebepte bir aydir babaannem yoğun bakımda yatıyor ilk defa girip görme şansım oldu onu öyle görünce çok kötü oldum ve atak başlangıcı başladı.konusupdertleselim arkadaşlar bizi bizden daha iyi kimse anlamaz hepimize geçmiş olsun

Hangi şehirden oturuyorsunuz size doktor önerebilirim kendi doktorumu
Ben kendi doktorumdan memnunum Ekim 2019dan beri düzenli terapi alıyorum eskisine nazaran daha iyiyim burada yazmamın sebebi insanlara faydalı olmaya çalışmak bu hastalık ile sürekli kitap okuyorum ara ara üzülünce nüksediyor

Ben kendi doktorumdan memnunum Ekim 2019dan beri düzenli terapi alıyorum eskisine nazaran daha iyiyim burada yazmamın sebebi insanlara faydalı olmaya çalışmak bu hastalık ile sürekli kitap okuyorum ara ara üzülünce nüksediyor
Benimde düşüncem bu yönde zaten.kitap okumak insanı rahatlatıyor
Beni anlayan arkadaşlarımla konuşmak iyi geliyor

Küçüğüm 3 yaşına girecek bensiz durmuyor
Annem yakınımda bana getir diyor arada ona bırakıyorum temizlik yapıyorum evde en iyi böyle motive oluyorum
Bazen de büyük kızımla anne kız günü yapıyoruz yemek yiyip kahve filan içiyoruz

Ama benim aklım hep küçüğüm de kalıyor çok hareketli olunca🙄🙄

Birde önceden hiç takmayacağım aklıma bile gelmeyen yaşanmışlıklar geliyor üzülüyorum halbuki olaylar olduğunda bile düşünmeyen birisiyim çevremde herkes beni çok relax bilir 🙉🙉

İşin garibi içim sıkıldığında yani aklıma kötü olaylar geldiğinde yada kötü rüyalar gördüğümde başıma geliyor ona da çok canım sıkılıyor

İYi bir psikolog bulmak da önemli araştırıyorum bakalım bayramdan önce gideceğim
Ben de kızımı bıraktığımda aklım onda kalıyor ama kendime şunu söylüyorum ben de sosyalleşmeliyim kendimi motive edecek aktiviteler yapayım ki kızıma pozitif verimli bir anne olabileyim

Kötü bir rüya görünce ben de etkilenmiyorum diyemem bazı rüyalarım çıkıyor ya bu da çıkarsa diye çok korkuyorum

Eski yaşanmışlıklar aklına geldiğinde şöyle söyle yaşanması gerekiyormuş ve yaşanmış eski eskide kaldı geleceğin de ne getireceğini bilmiyoruz ana odaklanmalıyız. Anın değerini bilmeliyiz gelecek olan geliyor başımıza engel olmamız mümkün değil biz endişe etsek kendimize kaygı yaşatsak elimize ne geçecek hiçbirşey

Benimde düşüncem bu yönde zaten.kitap okumak insanı rahatlatıyor
Beni anlayan arkadaşlarımla konuşmak iyi geliyor
Ben bu hastalık ile konuşmayı da çok sevmiyorum mesela ilk sayfaları okuduğumda o anlarım aklıma geliyor etkileniyorum ilk sayfaları okumuyorum yazdım ki aynı durumu yaşayanlar var ise okusun ve yalnız olmadıklarını bilsinler diye o dönemler terapi almıyordum şimdi terapi aldığım için benim gibi olanlara yardımcı olmaya çalışıyorum bunu yaşamayan bilmez çünkü

Bir dönemdir acılar yaşıyorum ama hep hayata hep umutla bakmaya çalışıyorum birşeylerle ilgilenip motive olmaya çalışıyorum. Kafaya takarsam biliyorum hasta olurum. Gelecekte güzel günler gelecek mi Allahım 😭
Kuzum mesajlarını yeni gördüm üzülme bitanem iyi olacak kardeşin inşallah çok takıyor kafasına zamanla bizim gibi olucak boşverdikçe rahatsızlığı azalıcak kötü olduğun zamanlar beni mutlaka ara canım arkadaşım.Ben her zaman yanındayım

Şuan beni anlatıyorsun gerçekten ama bak düşüne düşüne atak gelir düşünmemiz lazım canm kalbim sol kolum omuzum sırtım yani anlicagin sol tarafimin heryeri ağrıyor anlatamam ama bütün polik gittim temiz şükür en son çare piskiyatir rabbim yar ve yardımcımiz olsun 😞🙏
Bero sen aynı eski halim gibisin.Bak şimdi ben cipral.. ile başladım bu yola ve ilacımın markasını hiç değiştirmedim.Muadili bile fark ediyor.Mutlaka bir köşende sakinleştirici(xanax,ativan,tranko vb)gruptan ilaç bulunsun.Bu ilaçların sana iyi geldiğini beynine inandır.Atak halinde kullan.Çok kullanma bağımlısı olursun benim gibi:)Dediğim gbi bu hastalıkların temelinde geçmişte yaşadığımız kötü olaylar,aile tarafından korkak yetiştirilme,aşırı duygusallık yatıyor.Hastalığının temelini bul,doğru ilaçlarla tedavi ol zamanla büyük ölçüde azalacak ben senden beterdim İnan.Hastalığını tanı,atak geldiğinde ölüm değil panik atak geçirdiğini beynine inandır.Zamanla düzeleceksin inşallah

Kuzum mesajlarını yeni gördüm üzülme bitanem iyi olacak kardeşin inşallah çok takıyor kafasına zamanla bizim gibi olucak boşverdikçe rahatsızlığı azalıcak kötü olduğun zamanlar beni mutlaka ara canım arkadaşım.Ben her zaman yanındayım
Sağol arkadaşım güzelliğim benim 🥰😍

Bero sen aynı eski halim gibisin.Bak şimdi ben cipral.. ile başladım bu yola ve ilacımın markasını hiç değiştirmedim.Muadili bile fark ediyor.Mutlaka bir köşende sakinleştirici(xanax,ativan,tranko vb)gruptan ilaç bulunsun.Bu ilaçların sana iyi geldiğini beynine inandır.Atak halinde kullan.Çok kullanma bağımlısı olursun benim gibi:)Dediğim gbi bu hastalıkların temelinde geçmişte yaşadığımız kötü olaylar,aile tarafından korkak yetiştirilme,aşırı duygusallık yatıyor.Hastalığının temelini bul,doğru ilaçlarla tedavi ol zamanla büyük ölçüde azalacak ben senden beterdim İnan.Hastalığını tanı,atak geldiğinde ölüm değil panik atak geçirdiğini beynine inandır.Zamanla düzeleceksin inşallah
Çok doğru demişsiniz.bende ativan ve paxera kullanıyorum nabzim 110 120 lere çıkıyor çünkü ve sürekli Bi ağlama krizleri 3 gün öncesine kadar hiç biseyim yoktu babaannem yoğun bakımda yatıyor bir ay oldu doktordan izin aldım onu görmek için onu gördükten sonra.atak tekrarladı hepinize geçmiş olsun çok korkuyorum nabzim.yukseldiginde ölecek gibioluyorum

Çok doğru demişsiniz.bende ativan ve paxera kullanıyorum nabzim 110 120 lere çıkıyor çünkü ve sürekli Bi ağlama krizleri 3 gün öncesine kadar hiç biseyim yoktu babaannem yoğun bakımda yatıyor bir ay oldu doktordan izin aldım onu görmek için onu gördükten sonra.atak tekrarladı hepinize geçmiş olsun çok korkuyorum nabzim.yukseldiginde ölecek gibioluyorum
Bunu her panik atak anksiyete hastaları yaşıyor çarpıntı hissi deniyor.Ağlama krizleri desen gırla var.Hastalığınızı tanımak ve onunla yaşamayı öğrenmeniz gerekiyor.Yoksa başa çıkılmıyor.İlaç desteği ve psikoterapide çok önemli.Allah şifa versin hepimize

Kızlar çok şükür ritim holter sonucum temiz çıktı rabbime bin şükür 🙏 dr ciddi boyutta çarpıntın yok ilaca gerek yok dedi ama benim şikayetlerim kalpte zorlanma hissi vs devam ediyor bunlar nasıl psikolojik olabilir aklım almıyor

Kızlar çok şükür ritim holter sonucum temiz çıktı rabbime bin şükür 🙏 dr ciddi boyutta çarpıntın yok ilaca gerek yok dedi ama benim şikayetlerim kalpte zorlanma hissi vs devam ediyor bunlar nasıl psikolojik olabilir aklım almıyor
Psikolojik de oluyor yaşadığım için biliyorum canım ama psikiyatriye gidersen kalp ritmin için ilaç verebilir B beyhude58 ye verdi doktor iyi geldiğini yazmıştı burada

İnşallah canım inşallah rabbim hepimize şifa versin bende seninle aynı ilaca başladim birde remeron kullanıyorum ama diğer dediğin ilaçları yazmadı doktor gerçekten benim gibi mıydın sende

İnşallah canım inşallah rabbim hepimize şifa versin bende seninle aynı ilaca başladim birde remeron kullanıyorum ama diğer dediğin ilaçları yazmadı doktor gerçekten benim gibi mıydın sende
Aynen öyleydim hatta daha beteri şimdi de çok iyi olduğum söylenemez ama hastalığım tanıyorum acilleri aşındırmıyorum çok şükür.

X