-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.161
Canım bende ilaç değişikliği yaptım duloxx beni maffetti ondan dolayı şuan cipralexx ve remeron kullanıyorum ama arada geliyor gece uykuda ufaktan geldi Allah yardımcımiz olsunKızlar nasılsınız?
Bugün beni bikaç kez yokladı bu meret yine
Son günlerde üzüldüğüm bir konu var üzülmeye hiç gelmiyor hemen atak peşinde bitiyor
Doktorumla konuştum seansı öne alamadım şuan için tranko ve zanaxa da hemen koşmak istemiyorum.
N Narinkimse m sen nasılsın canım?
Niloşum ben de bildiğin gibiyim. Dışarıya çıkmaya zorlanıyorum ya her gün yakın yerlere de olsa çıkmaya çalışıyorum. İnşallah atlatacağız bu durumu. Bu durumdan kurtulanlar da yazsa buraya da umut olsa bizeKızlar nasılsınız?
Bugün beni bikaç kez yokladı bu meret yine
Son günlerde üzüldüğüm bir konu var üzülmeye hiç gelmiyor hemen atak peşinde bitiyor
Doktorumla konuştum seansı öne alamadım şuan için tranko ve zanaxa da hemen koşmak istemiyorum.
N Narinkimse m sen nasılsın canım?
O bayılman için ne dedi doktorlarCanım bende ilaç değişikliği yaptım duloxx beni maffetti ondan dolayı şuan cipralexx ve remeron kullanıyorum ama arada geliyor gece uykuda ufaktan geldi Allah yardımcımiz olsunbenim yaşadığım panik atakmi hala aklım olmuyor okadar kötü oluyorum ki
Aynen canım bu ilaçlar sanki daha iyi geldi bayilmamda atagi vücudum kaldırmadı tansiyon düşüklüğünden bayılmışım okadar kötü oldumkiO bayılman için ne dedi doktorlar
Remeron birçok insana iyi geldiğini kadınlar kulübünde okudum keza cipraleks de öyle biraz sabret canım bu ilaçlar diğerine göre daha iyi
Maalesef evetAtak yaşadığımız yerde yine aynı olacak korkusu bende de oluyor
Anladım pek yemek de yemedin moral bozukluğundan atakların yoğunluğundan kafaya takıp aç kaldın ve tansiyon şeker düştü açken mesela bana daha çok atak geliyor onu da farkettimAynen canım bu ilaçlar sanki daha iyi geldi bayilmamda atagi vücudum kaldırmadı tansiyon düşüklüğünden bayılmışım okadar kötü oldumki
Evet ya bende yoruldum artık gücüm kalmadi her dakka birşey olacak korkusuyla yaşamak berbat birsey
Canım ben terapiden memnunum çok şükür eskisi gibi ataklarım yok o tarz şeylere ben çok inanmıyorum hipnoz bilmem ne para tuzağı inanmayın öyle şeylere anlık iyi olur gibi hissediyorlar sonra yine aynı
Canım dediğim kitaplardan hiç aldın mı Beyhan Budak videosu da izlemeni öneriyorum sadece ilaçla olmuyor bizzat yaşadım bak canımEvet ya bende yoruldum artık gücüm kalmadi her dakka birşey olacak korkusuyla yaşamak berbat birsey
Evet doktorumu değiştirdim bana sakinleştirici yazin dedim önce bı seni dinliyeyim dedi dinledi ve yazdı diğer doktor dinlememisti bu doktorum çok çok iyi resmen bana terapi uyguladı yani bu ilaçların diğerinden iyi geldiğini düşünüyorum duloxx resmen beni bitkisel hayata soktu en sonki atagimdan sonra intahar bile düşündümAnladım pek yemek de yemedin moral bozukluğundan atakların yoğunluğundan kafaya takıp aç kaldın ve tansiyon şeker düştü açken mesela bana daha çok atak geliyor onu da farkettim
Doktor daha iyi bilir ama sadece duloxx ile olacak gibi değildi senin durumun çünkü en yoğun atak döneminde terapi olmadan sadece tedavi edici ilaç yeterli gelmiyor bazı doktorlar zanax tranko karşıtı ama ilaç etkisini gösterene kadar bu ilaçlar destekliyor kontrolsüz kullanımından dolayı da haklılar yazmak istemiyorlar bağımlılık yaptığı için
Valla canım trentyolda bir kitap sipariş ettim inşallah gelirse okucamCanım dediğim kitaplardan hiç aldın mı Beyhan Budak videosu da izlemeni öneriyorum sadece ilaçla olmuyor bizzat yaşadım bak canım
Ayy Allah korusun öyle bir yan etki yaşadığında ilacı bırak ve doktora hemen danış ilaç değiştirir zatenEvet doktorumu değiştirdim bana sakinleştirici yazin dedim önce bı seni dinliyeyim dedi dinledi ve yazdı diğer doktor dinlememisti bu doktorum çok çok iyi resmen bana terapi uyguladı yani bu ilaçların diğerinden iyi geldiğini düşünüyorum duloxx resmen beni bitkisel hayata soktu en sonki atagimdan sonra intahar bile düşündüm
Adı ne canım kitabınValla canım trentyolda bir kitap sipariş ettim inşallah gelirse okucam
Sorularla panik atak 2. Kitap panik ataktan kurtul 3.kitap ölüm korkusuAdı ne canım kitabın
Umarım faydasını görürsün canımSorularla panik atak 2. Kitap panik ataktan kurtul 3.kitap ölüm korkusu
Adı ne canım kit
3 tane sipariş ettim canımAdı ne canım kitabın
Kitapları beğenirsen burada da paylaş canım tamam mıSorularla panik atak 2. Kitap panik ataktan kurtul 3.kitap ölüm korkusu
İnşallah canım ya ihtiyacım var gerçektenUmarım faydasını görürsün canım
Tabiki paylaşırım benim gibi olan arkadaşlarima bir nebze olsa bile faydam olsun isterimKitapları beğenirsen burada da paylaş canım tamam mı
Ölüm korkusu olan roman sanırım dimi baktım şimdi deTabiki paylaşırım benim gibi olan arkadaşlarima bir nebze olsa bile faydam olsun isterim