- 23 Ocak 2016
- 32.533
- 48.869
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.141
Beyhan Budak'ın kitapları da çok güzel 2 kitap çıkardı ikisini de okudum harika yazmış tavsiye ederimTeşekkür ediyorum saoluninsanlara faydalı olmakta bana iyi geliyor aslında bende mücadele ediyorum böyle yangında kül bırakmıyorum ama inanın bnmde öyle durup dururken birden koluma girer ağrı bnde bi dururum hemen dinlerm bakim ne olcak diye inanın dinlediğimiz içinde çok oluyor.Beyhan Budak bu adamı bi dinleyin çok güzel anlatıyor gerçkten ikna ediyor. Ayrıca omeganızı muhakkak alın kalp sağlını çok iyi koruyor en başta zatn bi zararıda yok faydası var aksine ekmeği gluteni çıkartın hayatınzdan bunlarda bağırsak floramıza iyi gelmiyor. o kötü hisleri içimize verilen vesveseler bizi mahfediyo heran bişey olacakmış hissi aslında bakarsak bayılıyorum galiba diyemeyiz bile dimi bayılırız işte bu duygular bizimle oynuyo inşallah iyileşiriz. Birde kemik suyu tüketin muhakkak alın yemeklerde çorbalarda kullanın. Bunların sırayla yaparken iyi geldiğni göreceksniz inşallah
Canım hangi ilaç doktorun dediğinden evet çıkma eğer çok uyku yaptıysa hayatını olumsuz etkilediyse yarım devam et bütüne çıkma doktora danışana kadar en azından ilaca alışana kadar bünye biraz bu tarz etkiler yapıyor esneme de ilacın yan etkisi bana da oluyordu ilk aldığım zamanlarBana da 4 gün yarım verdi sonra tam kullanmaya başlıcam ama yarım bile çok uyku yaptı belki uyusam dalaman hemen ama sürekli esniyorum çenem yoruldu artık :) sabah değil de akşam içmek sorun olmaz gibi geliyor ama antidepresan kullanırken de doktorun dedikleri dışına da çıkmak istemiyorum( napsam bilemedim
N Narinkimse canım sen citoles alıyordun dimi böyle bir etki oldu mu sende?Hanımlar merhaba, kk da citoles ile ilgili arama yaparken ilacı bu sayfadan kullananların olduğunu gördüm. Bana da doktorum yazdı, sabahları kullan dedi ama ben ilacı içince aşırı esniyorum ve uykum geliyor. Çalışırken Bu durum beni epey zorluyor. 1 ay sonra kontrole gideceğim şu an doktora sorma şansım yok ilacı akşam kullansam nolur ki?
N Narinkimse canım sen citoles alıyordun dimi böyle bir etki oldu mu sende?
Noracım şuan citoles yarım içiyorsun sanırım kaç mg ın yarısını etkisini görmen için doktorun dediği gibi zamanında bütüne çıkman gerekli yarım ilaca alışma dozu ilk 15 gün alışana kadar bu tarz uyku yapar sonra geçiyor
İyiyim çok şükür canım sen nasılsın? Yolunda diyeyim yolunda olsun inşallah benim de hayatımda bazı sorunlar var hiç anlatıp canınızı sıkmayım umarım bir gün düzene girer umut ediyorum.Niloya canım nerelerdesin? herşey yolunda mı?
İlacı 4 gün yarım iç dedi canım, sonra tam içeceğim.10 mg ilaç. Çene kaslarım yoruldu esnemekten :) doktora sormadım ama dün akşam aldım ilacı sanırım sorun olmaz :)
İyiyim çok şükür canım sen nasılsın? Yolunda diyeyim yolunda olsun inşallah benim de hayatımda bazı sorunlar var hiç anlatıp canınızı sıkmayım umarım bir gün düzene girer umut ediyorum.
Aşırı uyku yapmaz o ilaç ama yaparsa doktora danışana kadar yarım devam et ama etkisini göreyim sabredeyim dersen doktorun dediği doza çık
Sağol canım inşallahBen de iyiyim canım çok şükür. Allah yardımcın olsun, umarım ne kısa zamanda sorunlarını çözersin
Aslında uyku yapması değil de, uykulu bir halim var, gözümden uyku akıyor, esniyorum ama dalamıyorum. Gün içerisinde böyle bir durum olunca iş yaparken sorun oluyor, etkisi için bu halime de katlanacağım artık :)
Sağol canım inşallah
Benim içtiğim ilaç da gün içinde biraz uyku yapıyor 2 duble Nescafe içiyorum uykumu açıyor şimdi yatsam uyurum inan içtim kahveyi açar inşallahama içtiğin doz aşırı uyku yapmıyor sadece ilk başladığın anda yapıyor sen neden ilaca başlama kararı aldın canım gayet iyi görüyordum ben seni
Yok canım belki ilk başta yapmıştır arkadaşa da. Bunlar günlük hayata uyumlu ilaçlar zaten.N Narinkimse canım sen citoles alıyordun dimi böyle bir etki oldu mu sende?
Noracım şuan citoles yarım içiyorsun sanırım kaç mg ın yarısını etkisini görmen için doktorun dediği gibi zamanında bütüne çıkman gerekli yarım ilaca alışma dozu ilk 15 gün alışana kadar bu tarz uyku yapar sonra geçiyor
Evet aşamadığımızda zaten ilaç desteği alıyoruz psikoloğa devam ediyor musun?Kendimi ruhen iyi hissetmiyorum canım bu ara, beynime çok fazla düşünce giriyor, düşünceleri durduramıyorum geçici olduğunu biliyorum daha önce de olmuştu ama bu kez tek başıma aşamadım, destek almak istedim.
Ben de sürekli kahve içiyorum ayılmak içinilaç bende bir de mide bulantısı ve iştahsızlık yaptı ama bu durumdan şikayetçi değilim kilo veririm ne güzel
Evet aşamadığımızda zaten ilaç desteği alıyoruz psikoloğa devam ediyor musun?
Evet devam ediyorum 2 ayda bir gidiyorum artıkYok canım ara verdim biraz kendi halimde de takılmak istiyorum. Sen devam ediyor musun canım?
oluyor tabi, bazen günlerce oluyor, takmazsam unutmaya çalışırsam diner gibi oluyor… bugünlerde tekleme yapıyor sanki ve çarpıntı hissi var ama aslında tek ik bir çarpıntı yok; diz titremesi başladı birde içimin titremesiyle birlikte… 1 ay önce babamı kaybettim o çoktetikledi…Kalp ağrın hala varmı canım bende senin gibiyim:-(
Başın sağolsun canım Allah sabır versinoluyor tabi, bazen günlerce oluyor, takmazsam unutmaya çalışırsam diner gibi oluyor… bugünlerde tekleme yapıyor sanki ve çarpıntı hissi var ama aslında tek ik bir çarpıntı yok; diz titremesi başladı birde içimin titremesiyle birlikte… 1 ay önce babamı kaybettim o çoktetikledi…
Basin sağolsun canım rabbim bizlere şifa versin inşallah ya beter bı hastalikoluyor tabi, bazen günlerce oluyor, takmazsam unutmaya çalışırsam diner gibi oluyor… bugünlerde tekleme yapıyor sanki ve çarpıntı hissi var ama aslında tek ik bir çarpıntı yok; diz titremesi başladı birde içimin titremesiyle birlikte… 1 ay önce babamı kaybettim o çoktetikledi…
Kızlar nasılsınız?
Bugün beni bikaç kez yokladı bu meret yine
Son günlerde üzüldüğüm bir konu var üzülmeye hiç gelmiyor hemen atak peşinde bitiyor
Doktorumla konuştum seansı öne alamadım şuan için tranko ve zanaxa da hemen koşmak istemiyorum.
N Narinkimse m sen nasılsın canım?
Sana da geçmiş olsun ben de ileriki tarihe aldım ama dün bugün biraz yokluyorçok geçmiş olsun evet üzülmeye hiç gelmiyor biraz inişli çıkışlı bir gündü benimde27 sine kadar dr randevusu alamıyorum bende ne yapacağımı bilemedim
Teşekkür ederimSana da geçmiş olsun ben de ileriki tarihe aldım ama dün bugün biraz yokluyor
Atak yaşadığımız yerde yine aynı olacak korkusu bende de oluyorTeşekkür ederimgeçtiğimiz iki haftasonu kötüydüm ben ve kv deydim bayram geliyor orada olacağım içim içimi yiyor aynı olacak diye