Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Beyhan Budak'ın kitapları da çok güzel 2 kitap çıkardı ikisini de okudum harika yazmış tavsiye ederim

Canım hangi ilaç doktorun dediğinden evet çıkma eğer çok uyku yaptıysa hayatını olumsuz etkilediyse yarım devam et bütüne çıkma doktora danışana kadar en azından ilaca alışana kadar bünye biraz bu tarz etkiler yapıyor esneme de ilacın yan etkisi bana da oluyordu ilk aldığım zamanlar

N Narinkimse canım sen citoles alıyordun dimi böyle bir etki oldu mu sende?
Noracım şuan citoles yarım içiyorsun sanırım kaç mg ın yarısını etkisini görmen için doktorun dediği gibi zamanında bütüne çıkman gerekli yarım ilaca alışma dozu ilk 15 gün alışana kadar bu tarz uyku yapar sonra geçiyor

Niloya canım nerelerdesin? herşey yolunda mı?
İlacı 4 gün yarım iç dedi canım, sonra tam içeceğim.10 mg ilaç. Çene kaslarım yoruldu esnemekten :) doktora sormadım ama dün akşam aldım ilacı sanırım sorun olmaz :)

İyiyim çok şükür canım sen nasılsın? Yolunda diyeyim yolunda olsun inşallah benim de hayatımda bazı sorunlar var hiç anlatıp canınızı sıkmayım umarım bir gün düzene girer umut ediyorum.

Aşırı uyku yapmaz o ilaç ama yaparsa doktora danışana kadar yarım devam et ama etkisini göreyim sabredeyim dersen doktorun dediği doza çık

Ben de iyiyim canım çok şükür. Allah yardımcın olsun, umarım ne kısa zamanda sorunlarını çözersin
Aslında uyku yapması değil de, uykulu bir halim var, gözümden uyku akıyor, esniyorum ama dalamıyorum. Gün içerisinde böyle bir durum olunca iş yaparken sorun oluyor, etkisi için bu halime de katlanacağım artık :)

Sağol canım inşallah

Benim içtiğim ilaç da gün içinde biraz uyku yapıyor 2 duble Nescafe içiyorum uykumu açıyor şimdi yatsam uyurum inan içtim kahveyi açar inşallah ama içtiğin doz aşırı uyku yapmıyor sadece ilk başladığın anda yapıyor sen neden ilaca başlama kararı aldın canım gayet iyi görüyordum ben seni

Kendimi ruhen iyi hissetmiyorum canım bu ara, beynime çok fazla düşünce giriyor, düşünceleri durduramıyorum geçici olduğunu biliyorum daha önce de olmuştu ama bu kez tek başıma aşamadım, destek almak istedim.

Ben de sürekli kahve içiyorum ayılmak için ilaç bende bir de mide bulantısı ve iştahsızlık yaptı ama bu durumdan şikayetçi değilim kilo veririm ne güzel

Yok canım belki ilk başta yapmıştır arkadaşa da. Bunlar günlük hayata uyumlu ilaçlar zaten.

Evet aşamadığımızda zaten ilaç desteği alıyoruz psikoloğa devam ediyor musun?

Kalp ağrın hala varmı canım bende senin gibiyim:-(
oluyor tabi, bazen günlerce oluyor, takmazsam unutmaya çalışırsam diner gibi oluyor… bugünlerde tekleme yapıyor sanki ve çarpıntı hissi var ama aslında tek ik bir çarpıntı yok; diz titremesi başladı birde içimin titremesiyle birlikte… 1 ay önce babamı kaybettim o çoktetikledi…

Başın sağolsun canım Allah sabır versin

Basin sağolsun canım rabbim bizlere şifa versin inşallah ya beter bı hastalik

Kızlar nasılsınız?
Bugün beni bikaç kez yokladı bu meret yine
Son günlerde üzüldüğüm bir konu var üzülmeye hiç gelmiyor hemen atak peşinde bitiyor
Doktorumla konuştum seansı öne alamadım şuan için tranko ve zanaxa da hemen koşmak istemiyorum.

N Narinkimse m sen nasılsın canım?

çok geçmiş olsun evet üzülmeye hiç gelmiyor biraz inişli çıkışlı bir gündü benimde 27 sine kadar dr randevusu alamıyorum bende ne yapacağımı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…