Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Az önce benim de aklımdan geçti keşke yakın olsaydık ozgenur16 ozgenur16 ile yakınız ama o da çok panik ben de paniğim daha çok panikletiyor beni :KK70: çok buluşmuyoruz bu akşam aradı açamadım çok kötüydüm annemle bile tlfa zor konuştum kötüyken kimseyle görüşmek istemiyorum tek buraya giriyorum işte
Bende öyleyim hiç istemez canım bişey

Benimki alıştı artık dövecek gibi baksa iyi ilaçalrımla oynadım bu ay biraz ben kendim doktora danışmadan niye öyle bişey yapıyorsun diye dövmekten beter etti beni doktorum da sema hanım ne yaptınız sizi durdurabilene aşk olsun dedi tamam dedim söz bi daha yapımıcam reçeteye imzanı atar mıısn dedi oynamayacapına dair yok dedim imza atamam ama oynamıcam dozlarla dedim iyi gelmiyor ilaç diye yaptım nabayım
Ben esimden gizli ilac kullaniyorum cunku gorse bi tuhaf oluyor kendinin d psikolojisi bozuluyor en iyi saklayarak icmek.bu arada sen baya kapalisin uzun seyler giyiyorsun disarida benim tunikler daha dizimin altini gecmedi 😕keske bende senin gibi olsam ev gezmelerinde zaten artist modundayim kimse kapali olduguma inanmiyor yani kadin kadina 😕

Ben esimden gizli ilac kullaniyorum cunku gorse bi tuhaf oluyor kendinin d psikolojisi bozuluyor en iyi saklayarak icmek.bu arada sen baya kapalisin uzun seyler giyiyorsun disarida benim tunikler daha dizimin altini gecmedi 😕keske bende senin gibi olsam ev gezmelerinde zaten artist modundayim kimse kapali olduguma inanmiyor yani kadin kadina 😕
Yaa senin eşin hiç destek değil sana ama :KK43:

Yaa senin eşin hiç destek değil sana ama :KK43:
Hic degil kendide panik benim sozofreni oldugumu falan dusunuyor gibi oluyor ben uzgunken gorunce mahvoluyormus.sacmaliga bak 😕 bi kere doktorun gordugu defteri buldu terapide dusunceleri zehirli papagan gibi nitelendirdik bunu okumus sanmiski hayal falan duyuyorum 😂gozu ayrilmisti korkudan

Ara boy giyiyorum artık ya eşim evlenirken uzun giyeceksin diye sözleşme yaptı :KK70: :KK70:ama şimdi sıkmıyor diz altı falan giyiyorum kafama göre takılıyorum memnunum halimden ama sadece dışarıda öyleyim evde hiç Örtü falan takmam hatta şuan göğüsler dekolte meydanda oturuyorum :KK70::KK70:

Hic degil kendide panik benim sozofreni oldugumu falan dusunuyor gibi oluyor ben uzgunken gorunce mahvoluyormus.sacmaliga bak 😕 bi kere doktorun gordugu defteri buldu terapide dusunceleri zehirli papagan gibi nitelendirdik bunu okumus sanmiski hayal falan duyuyorum 😂gozu ayrilmisti korkudan
Biz doktora beraber gidiyoruz kimi zaman eşim kapıda bekliyor seans bitince son 10 dk eşimi alıyor durumumu anlatıyor eşime ama benim anlatma dediklerimi anlatmaz eşime ilk önce benden izin alıyor ben de anlatabilirsiniz diyorum ama eşim çok şükür her zaman yanımda şizofren olursam beni bırakma olur mu deidm geçen gün bi ara da boşan kurtul benim gibi hasta bir kadından dedim

Ozaman şöyle olabilir onuda götür doktor herşeyi olmadı gerekeni hastalığınla alakalı herşeyi anlatır oda bilinçlenir sana destek olur korkmasına gerek olmaz

Ara boy giyiyorum artık ya eşim evlenirken uzun giyeceksin diye sözleşme yaptı :KK70: :KK70:ama şimdi sıkmıyor diz altı falan giyiyorum kafama göre takılıyorum memnunum halimden ama sadece dışarıda öyleyim evde hiç Örtü falan takmam hatta şuan göğüsler dekolte meydanda oturuyorum :KK70::KK70:
Bende evde cok sacma gezerim sacma sapan giyinirim ama ev gezmesi dugun nisan alisveris onlarda herseyi br kenara atarim bugun herseyi burda birakiyorum deyip suslenmeye baslarim bana en iyo gelen sey bu ama evde en pasbal hallerimi gorur esim 😂😂😂

Ozaman şöyle olabilir onuda götür doktor herşeyi olmadı gerekeni hastalığınla alakalı herşeyi anlatır oda bilinçlenir sana destek olur korkmasına gerek olmaz
Annemler oglum 1 yasindayken anlatti onda ilac almama izin vermisti ama gozleri doldu boyle cok kotu oluyor bu kez ben onu oyle gorunce cok uzuluyorum

Bende evde cok sacma gezerim sacma sapan giyinirim ama ev gezmesi dugun nisan alisveris onlarda herseyi br kenara atarim bugun herseyi burda birakiyorum deyip suslenmeye baslarim bana en iyo gelen sey bu ama evde en pasbal hallerimi gorur esim 😂😂😂
Aslında bakımda insana moral oluyo herzaman yapsak :)

Ben de hergun agliyorum.8 aylik hamileyim moralim bozuk esime sinirliyim ve dogumu dusunuyorum her gun agliyorum normalmi bu sizce
Evet canım çok normal hiç korkma hamileyken çok duygusal oluyorlarmış gerçi ben öyle değildim şen şakraktım sadece son hafta doğum korkusundan hep ağladım hiç korkma canım ne salakmışım ağladım o günlerimi mutlu geçirmedim sen yapma canım gerçekten korkulacağı gibi değil şimdi ki aklım olsa güle oynaya giderim

Aslında yanlış yapıyoruz eşimşze de süslenmemiz gerekiyor ben de dışarı çıkarken çok süslenirim ama yanlış tabi bu aralar saldım dışarı giderken de o ayrı mesele

Aslında bakımda insana moral oluyo herzaman yapsak :)
Aynen alisveris en sevdigim seydir parayi ezerim resmen sonra cok pahali aldigim bir urunu indirimde gorursem tekrar bunalima gorerim ama. yazin oyle olmustu ayni kiyafeti magzada cok pahaliya aldim nette ayni kiyafet baya indirime girmis calisanlari bogasim gelmisti kafama da baya taktim icime oturdu boyle 😕😂

Evet canım çok normal hiç korkma hamileyken çok duygusal oluyorlarmış gerçi ben öyle değildim şen şakraktım sadece son hafta doğum korkusundan hep ağladım hiç korkma canım ne salakmışım ağladım o günlerimi mutlu geçirmedim sen yapma canım gerçekten korkulacağı gibi değil şimdi ki aklım olsa güle oynaya giderim
Ben hiç anlatmayım ben bile hatırlamak istemiyorum zaten 2 sene çok psikolojim bozuldu her hamile gördüğümde ağlıyodum benim gibi acı çekicek diye çok zor bi doğumdu 17 yaşımdaydım ve bidaha asla anne olmak istemedi

X